Şimdi Ara

İstanbul/Avrupa Almanca Kurs arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almanca Tercümanlik okuyorum bu sene hazirliktaydim ingilizceden sinava girip hiç Almanca bilmeden bölüme başladim ve çok devamsizlik yaptim derslere doğru düzgün gitmedim doğal olarak büte kaldim(1 tane sinav olacak sene başinda ondan geçer not alabilirsen hazirligi geciyorsun),diyorum ki yazin kendi basima kalirsam evde ders falan çalişmam bi kursa gideyimde orada öğreneyim,hem de değişiklik olur, ama konuşmaya yönelik değilde bilgiye yani gramere yönelik bi kurs istiyorum o büte girip geçmem lazim çünkü bir daha çekilmez bu hazirlik , kurs onerilerini bekliyorum özelden falan da yazabilirsiniz,Eğer Beşiktaşta varsa kurs çok harika olur onun dışında 4.Leventte oturuyorum Metronun ve Otobusun gittiği her yer kabulümdür :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michu9 -- 20 Mayıs 2013; 14:12:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hala arıyorum,konunun pek geleni giden yok galiba,4 gündür en üstte konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michu9 -- 24 Mayıs 2013; 12:32:08 >
  • ben dialogue gitmiştim. serap hoca vardı . mecidiyeköyde. kur başı 800 lira ama pazarlık yaparsan daha da düşer. gayet memnundum.
  • 4.Levent’te oturuyorsan Mecidiyeköy Dilko uyar sana..Dilko cidden bu işte çok iyi.Bende Almanca okuyorum ve aynı sorunu yaşadım.Ama sağolsunlar Dilko’daki hocalar çok iyi ilgilendiler ve çok büyük verim aldım.Öğrenciye gerçekten iyi bir hizmet var.Ayrıca kurum olarakta çok tecrübelilerhttp://www.dilkomecidiyekoy.com/
  • Gel sana vereyim Almanca eğitimini üniversite düzeyinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.