Şimdi Ara

İst / Maltepe / Adatepe Uydunet Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    İstanbul / Maltepe / Adatepe'de oturuyorum. Burada oturup uydunet kullanan arkadaş var mı ? Varsa memnun mu ? Pingler nasıl ?



  • Selam,
    İstanbul / Maltepe merkezde uydunet 1mb.sınırsız kullanmaktayım bağlandığından beri ilk defa dün dns hatasıyla karşılaştım -ki ttnet te bu sık olurdu-+speed test ile baktım pingler gayet iyi 1mb.se hız her daim aynı.
  • Küçükyalı da oturuyorum bir sıkıntı yok 4 yıldır kullanıyorum ara ara sıkıntı oluyor ama geçiyor yani nasıl desem 4/5 ayda bir bir iki gün gibi
  • Uydunet yıl içinde az problem çıkaran ama çıkardığında da burnunuzdan getiren bir servis sağlayıcı . Maltepe-İdealtepe-Küçükyalı bölgesi nispeten iyi hizmet verdikleri bir bölgeydi . yaklaşık 5 yıl kullandım ve toplam problemli hizmet süresi 10-15 gündür . yine 1-2 ay boyunca hız ve ping ile ilgili stabilite sorunları olmuştur . TTnet ile arasında büyük fark olduğunu sanmıyorum . 5 yıl önce kesinlikle daha iyiydi ve fakat güm geçtikçe ttnetin gelişimi uydunetten daha hızlı oldu . Şu güne geldiğimizde bir çok bölgede ttnetin iyi ping oranlarıyla üstün olduğunu söyleyebilmekte mümkün . Şu anda servis sağlayıcım ttnet , nasıl olurda bu kadar yaygın bir fiber hatta sahip uydunet ulaşabildiği bölgeleri domine edemez anlamak güç . Sözün özü , adatepede hangi servis sağlayıcıdan internet alırsanız alın aralarında büyük kalite farkları olmayacaktır .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostCtrl

    Uydunet yıl içinde az problem çıkaran ama çıkardığında da burnunuzdan getiren bir servis sağlayıcı . Maltepe-İdealtepe-Küçükyalı bölgesi nispeten iyi hizmet verdikleri bir bölgeydi . yaklaşık 5 yıl kullandım ve toplam problemli hizmet süresi 10-15 gündür . yine 1-2 ay boyunca hız ve ping ile ilgili stabilite sorunları olmuştur . TTnet ile arasında büyük fark olduğunu sanmıyorum . 5 yıl önce kesinlikle daha iyiydi ve fakat güm geçtikçe ttnetin gelişimi uydunetten daha hızlı oldu . Şu güne geldiğimizde bir çok bölgede ttnetin iyi ping oranlarıyla üstün olduğunu söyleyebilmekte mümkün . Şu anda servis sağlayıcım ttnet , nasıl olurda bu kadar yaygın bir fiber hatta sahip uydunet ulaşabildiği bölgeleri domine edemez anlamak güç . Sözün özü , adatepede hangi servis sağlayıcıdan internet alırsanız alın aralarında büyük kalite farkları olmayacaktır .

    selamlar arkadaşım,
    Uyduneti akşam arıza için aradım adamlar sabah erkenden geldiler ben de şaşırdım+sorunu da hemen hallettiler.Uyduneti seçme sebebim de yıllardır kablo tv kullanırım ve sınırsız deyip de adil kullanım gibi saçma sapan bir bahaneyle kota koymadılar(son kampanyalarını saymıyorum tabii) ama ttnet ve süper online 'nın her sınırsız tarifesi mutlaka 25 gb. kotalı oluyor.Tabii ki herkesin tercih etme özgürlüğüne de saygı duyarım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.