Şimdi Ara

ISS Tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi evimde hem telekom fiber hattı hem de superonline fiber hattı var. Turknet 100 mbps kullanıyorum fakat zamdan sonra alternatif bakmaya başladım. 105 liraya aynı paketi sunup bir de üstüne arkadaşını getir kampanyası sunan Millenicom hoşuma gitti. Zira 4 kişi daha benden sonra geçiş yapacak fakat gel gelelim ki az önce yeni fiyatlarının 150 TL olduğunu gördüm. Bu fiyata geçiş yapmak mantıksız benim için. Taahhütlü veya taahhütsüz hem fiber hem vdsl İnternet sunan ve mümkünse referans kampanyası olan, fiber hattımda bana en az 100 mbps verecek bir iss tavsiyesi rica ediyorum.


    Not: Altyapım çok çok sağlam superonline 1000 mbps paketi dahi verebileceğini söyledi ama fiyatı malum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugayTugran -- 12 Mayıs 2022; 10:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • internet kutusu telekom'u önerebilirim 100 mbps 79.90TL Fiberde +10 TL modem ücreti var ayrıca bu firma zam yapsa bile diğerlerine göre en uygunu olacak.

  • Alternatif olarak 3 seçeneğiniz var Turknet - Netspeed - Millenicom diğerlerine bulaşmayın macera aramayın.

  • Diğerleriyle arasında 10-15 lira oynar en fazla.

    Şahsen alternatif operatörlerde TurkNet'in bambaşka bir boyutta olduğunu düşünüyorum. Eğer hizmetten memnunsan kıpırdama derim. Millenicom bile 150 istiyormuş artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet kutusu bende tavsiye ederim.

  • ben de 4 senedir vodafone net (superonline fiber altyapılı) kullanıyorum ve taahhütüm bitiyor. bu birden fazla ip'ye tek çıkış verilmesi olayı (teknik olarak adını hatırlayamadım) illallah ettirdi. başka adreste kullandığım 35 mbit hız aldığım bir turknet vdsl hattım var ve vodafone 100mbit fiber'den daha verimli. sadece download'larda işime yarıyor yoksa turknet daha stabil.


    netspeed, millenicom, turknet kullandım ama hepsi vdsl hattıydı. bu firmaların fiber seçenekleri nasıldır? eğer vodafone gibi bir siteye girince 1 dk açılmasını bekleyeceksek hiç gerek yok vdsl'e geçerim daha iyi. kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.