Şimdi Ara

İspir Kuru Fasulyesi Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meşhur İspir Şeker Fasulyesi üretimi erzurumun ispir bölgesinde yapılmaktadır. Bölgenin iklim şarjları ve şeker fasulyesi tohumu kullanılarak üretlen ispir fasülyesi dünyaca üne kavuşmuştur. Doğal suları ve temiz havası ile doğal terayağında yapılmış ispir fasulyesi damak tadı olarak essiz bir lezzettir.

    Meşhur ispir fasulyesi siparişi verebileceğiniz bir nokta olan ispir yöresel sitesi bu hususta güvenebileceğiniz nadir satıcılardandır. Üreticiden direk halka tamamen doğal ürünler sunan ispir yöresel hiçbir katlılı ürünü ve sahte ürünün satışını yapmamaktadır.
    İspir şeker fasulyesi satışı yapan ispir yöresel internet adresi Köylerden üreticilerin kuru fasulyesini toplayıp satışa sunmaktadır. İspir fasulyesi fiyatı diğer fasulye çeşitlerine göre yüksek fiyatta satılmaktadır. bölgenin iklim şartları ve ispir fasulyesinin verimsiz bir yabani fasulye olmasından ötürü üretimi oldukça düşüktür. Bundan ötürü ispir fasulyesi üretimi az olmaktadır. Makineli tarıma uygun olmayan kabuğu ince olduğundan ötürü makineli tarımda parçalanan ispir fasulyesi tamamen el üretimi ile hasat edilmektedir. Bundan ötürü kuru fasulye fiyatı yüksektir.

    İspir fasulyesi tohumu özellikle seçilmedir. Kolay yeşermeyen ve ekildiğinde zor biten bir tür olduğundan dolayı ispir fasulyesi tohumu seçme ve en iyi fasulyelerden temin edlmesi gerekmektedir. Bölge halkı ilk mahsülün en kaliteli fasülyelerini özellikle toplayıp seçerek şeker fasulyesi tohumu olarak bir sonraki yıla saklamaktadır.

    Lezzeti eşsiz olan ispir fasulyesi damakta mükemmel bir tad bırakmaktadır. Adındanda anlaşıldığı gibi ispir fasulyesi şeker gibi bir tada sahiptir.

    Bu essiz fasulyeden satın almak ve tatmak için Sitemizi ziyaret edebilirsiniz :

    Satın Al :http://www.ispiryoresel.com/urun/35-ispir-seker-fasulyesi.html







  • Bune birader dana etimi alıyoruz ? 32 TL, Oharra yaniiiiiiiiiiiii
  • oguzhanaras00 O kullanıcısına yanıt
    Fiyat neden bu kadar pahallı...

    O paraya et alıyoruz.
  • Geçen yıl kuraklıktan dolayı fiyat yüksektir. İspir fasulyesi zaten kısıtlı bir ortamda verimi çok düşük olan yabani bir fasülyedir. Piyasada sahteleri satılmakta ve daha önce tatmayan farkını anlamaktadır. Kuraklık üzerine eklenince fiyatı yükselmiştir. Bu yılki yeni mahsül çıktığında tahminen fiyat 25 tl civarında olacaktır. Fiyatın yüksekliği konusunda katılıyorum fakat makineli tarıma uygun olmayan bir fasülye türü olduğundan tamamen el emeği ile üretilmektedir. Başka bölgelerin fasülyesinin dahi 15 tl ye taıldığını düşünürsek aslında fiyat yüksek değildir.
  • Yeni mahsul çıktı mı? Kilosu ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.ispiryoresel.com sitesinden sipariş edebilirsiniz. Yeni mahsül 2015 ürünü. Üreticisinden orjinal ispir ürünüdür.
  • güzel bir kampanya yaparsanız sanırım ki sıcak fırsatlarda iyi satışınız olur. bende alabilirim.
  • Bu yıl ispir fasulyesi üretimi çok düşük seviyede oldu malesef fiyatı pahalı oldu. Kampanya konusunda yardımcı olamayacağız.

    http://www.ispiryoresel.com/urun/35-ispir-seker-fasulyesi.html
  • sen 33 TL nin nası bisey oldugnu biliyor musun ? başlarım isprine sahibinden de var arkadaşlar şeker fasülye diye aratın. 10-20 tl arası bulursunuz
  • denizkent D kullanıcısına yanıt
    ispir istiyorsan al ve dene.

    http://www.tarismagaza.com/urun.php?uID=397

    ben az önce 2 kg sipariş verdim. denediğim ve çook beğendiğim bir marka.

    Not. site ile alakam yok
  • Orjinal ispir fasulyesinin fiyatı bu 3 tl ye de fasulye mevcut Doğal gerçek ispir fasulyesi fiyatı budur. Bir konuda eleştiri yapmadan önce tarımının ne kadar zor olduğunu diğer fasulye türlerine göre veriminin çok az olduğunu ve makineli tarıma uygun olmadığını araştırıp ondan sonra fiyat konusunda karar verseniz daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhanaras00

    www.ispiryoresel.com sitesinden sipariş edebilirsiniz. Yeni mahsül 2015 ürünü. Üreticisinden orjinal ispir ürünüdür.
    Bulaşmayın, bu site dolandırıcı... 20 gündür 2 kg fasulye siparişimi yollamamakla beraber, geri donus yapıp size cevap vermiyorlar, sitedeki her bilgi yalan gibi.. şikayetvarafa yazdım ama nafile... Ben paramı kaptırdım siz kaptırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispir fasulyesinin 2 özelliği var

    1 - gaz yapmaması
    2 - kabuk atmaması

    başkada hiç bir özelliği yok

    ucuza organik şeker fasulyesi alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.