Şimdi Ara

İşlemci ve Ekran kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba MMORPG oyunlar oynuyorum genelde şuanki sistemimi aşağıda belirttim.Ama fps sıkıntısı yaşıyorum sorun işlemcidemi ekran kartındamı çözemedim.Öneride bululabilirmisiniz.

    Phenom 2 x4 975 black ed
    Asus GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB
    Seasonic 650w psu
    gigabyte 990fxa ud3



  • Sistemin çok kötü değil.. hala güncel oyunlarda da mantıklı ayarlarda iş görür.. eski tip MMORPG oyunlar oynuyorsan işlemci ve ekran kartı yeterli.. güncel MMORPG oyunlar ise artık yeni nesil FPS, aksiyon, TPS, strateji oyunları gibi daha fazla işlemci gücü, daha iyi ekran kartı ve daha fazla RAM miktarına ihtiyaç duyuyor.. RAM miktarın 4 ya da 6 GB falansa yeterli gelmiyor olabilir.. 8 hatta 12 GB yapman sorunu çözebilir.. bir de işlemcinin TDP değeri yüksek olduğu için oyunlarda iyi soğutman, harici soğutma kullanman da gerekiyor.. stok soğutucu ile oynuyorsan iyi verim alamazsın..

    İşlemci Soğutucu:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-thermaltake-frio-efsane-sogutucu-10-isi-borusu-2-adet-fan-556543778/detay




  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Ramler 8 Gb black desert oynuyorum şuanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Never More

    Kardeşim Ramler 8 Gb black desert oynuyorum şuanda
    Black Desert Online güncel bir oyun dediğim gibi.. yüksek ayarda oynamak için 8 GB RAM yetmeyebilir.. işlemci ve ekran kartına biraz O.C. yapmayı dene.. bir de link verdiğim soğutucu da çok işine yarayacaktır.. yine düzelmediyse kasa içini, fanları temizle, driver ları güncelle, işlemcinin termal macununu temizle ve yenile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.