Şimdi Ara

işlemci//power supp ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slmlar... bugun bios u güncelledim .. ardından amd X3 435 in 4. çekirdek olayına girdim denedim açıldı.. "http://forum.donanimhaber.com/m_31036046/mpage_3/key_/tm.htm " fakat 4. çekirdek olayını yaptıktan sonra... power a bastığımda pc açılıyor (yeşil /kırmızı ışıklar) daha sonra 2-3 kere güç kesip yeniden başlatıyor açıldıktan 2 sn sonra.. bunu 2-3 kere tekrarladıktan sonra (bazen 5 bile oluyo) normal şekilde pc açılıo windows başlıa falan filan.. fakat grafik ağırlık oyunlara girince bir süre sonra crash errorlarla karşılaşıyorum... malum 25 tl lik dandik marka 400w (hakkaten 400 olduğuna inanmam ) bi güç kaynağı var kasamda.. acaba 4. çekirdek olayları açıldıktan sonra işlemci daha çok enerji çekioda power mı yetmio yoksa başka olaylar mı vardır... nedir bu crash errorların yada donmaların olayı ?

    cpu-z >> http://forum.donanimhaber.com/m_31036046/mpage_3/key_/tm.htm

    yardımlarınızı beklerim efenim iyi forumlar =)







  • hocam bu 4. çekirdekleri stabil çalıştırabilen kişi sayısı oldukça az.hatta bazen çekirdeği açığ cash belleği açamayanlarda oluyo.ama büyük bir çoğüunluğu bu 4. çekirdeği açsada stabil kullanamıyo.işin aslı bu amd nin bi pazarlama stratejisi.4. çekirdeği bozuk olanların 4. çekirdeğini kapatıp piyasaya 3 çekirdekli diye satıyolar.aralarından bazılarınıda bilinçli olarak sağlamlardan koyuyolar.bu sayede koca bi "çekirdek açan board" pazarıda doğdu hatta.ama dedim gibi bu karşılaştığınız sorun bi çok kişininde karşılaştığı bi sorun.ama sizin psu olayıda bi ihtimal geçerli olabilir.çünkü extra çekirdek extra güç yer illaki.bu işi yorumla çözmek zor.siz en iyisi bi arkadaşınızdan bi sağlam psu bulup bide öyle deneyin.eğer yine sorun olursa 4. çekirdeği kapatıp eskisi gibi kullanırsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumhurozan

    hocam bu 4. çekirdekleri stabil çalıştırabilen kişi sayısı oldukça az.hatta bazen çekirdeği açığ cash belleği açamayanlarda oluyo.ama büyük bir çoğüunluğu bu 4. çekirdeği açsada stabil kullanamıyo.işin aslı bu amd nin bi pazarlama stratejisi.4. çekirdeği bozuk olanların 4. çekirdeğini kapatıp piyasaya 3 çekirdekli diye satıyolar.aralarından bazılarınıda bilinçli olarak sağlamlardan koyuyolar.bu sayede koca bi "çekirdek açan board" pazarıda doğdu hatta.ama dedim gibi bu karşılaştığınız sorun bi çok kişininde karşılaştığı bi sorun.ama sizin psu olayıda bi ihtimal geçerli olabilir.çünkü extra çekirdek extra güç yer illaki.bu işi yorumla çözmek zor.siz en iyisi bi arkadaşınızdan bi sağlam psu bulup bide öyle deneyin.eğer yine sorun olursa 4. çekirdeği kapatıp eskisi gibi kullanırsınız.




    en iyisi şu 25 tl lik no name psu dan kurtulup adam gibi bi psu alayım.. öylede stabil çalışmazsa kapatırım artık.. başlangıçta açılırken 5-6 kez ardı ardına güç kesip pc yi açmasından dolayı sorunun psu da olduğuna kanaat getirmiştim .. ama tabi dediğiniz gibi adamlar biz leb demeden leblebinin satışını düşünüp bu tür işler yapmışlardır eminim =) sonuçta adamların bu tarz şeylere kafa yoran binlerce çalışanı var pazar payını büyütmek için ..




  • Enerji kullanımı tahminimce en fazla 25 watt artabilir bunun da psu için problem olacağını sanmıyorum.
    Çekirdeğiniz açılmış ama anlaşılan stabil değil.Eski haline getirip kullanın derim.
  • arkadaşın dediği gibi 25 w anca çeker onuda şöle belki denersin ekran kartını sök onboardın varsa tabi sökersin öle dene pc açılıomu diye o şekil de açılıosa sorunun muhtemelen power dandır ama sanki anakart ilk açılışta işlemciyle ilgili algılama problemi yaşıoda ondan resetlemelerin ardından açılıo gibi bi izlenime kapıldım bilmiyorumyanılada bilirim sen sök ekran kartını onboardın varsa onunla dene bu arada sistemini yazarsan daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.