Şimdi Ara

İşlemci değiştim devamlı bios ekranı geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba B450M Mortar ana kartım var. Son BIOS'a güncel. Dah önce burdada arkadaşlara danıştığımda 5600 destekleyeceği bilgisi üzerine 5600 işlemci aldım. İlk açılırken ekranda 5600 bilgilerini yazdığınıda gördüm, devamlı BIOS açılıyor. Bir türlü ilerleyemiyorum. Restore defaultta yaptım olmadı. Bios pili söktüm taktım olmadı. Yardımcı olur musunuz?

    İlk gelen ekran bu işlemciyi taktığım ve bios reset yaptıktan sonra.. İşlemci değiştim devamlı bios ekranı geliyor.







  • böyle bir şey başıma gelmişti ama tam anlayamadım şimdi ne oluyor?f2'ye basıyorsun windows açılıyor tekrar başlarken yine bu ekran mı geliyor yoksa windows gelmiyor baştan açıp yine bu ekran mı geliyor?f1 yapıp biosa girebiliyor musun çünkü benim sorunum yanlış diyelim neydi hatırlamıyorum disk ayarı yüzünden makine windowsun kurulu olduğu diski ilk sırada bulamıyordu yani disk ve windows yoksa ya da yolu yanlışsa devam etmez işlemci anakartla alakası yok.biosa gir kurcala bence disk bölümünü.bir keresinde de 3 m2 de dolu ama bios güncellemeden sonra birini görmedi ilk açılışta sonra düzeldi yani disk sorunun.sata 4 lexar diyor tek disk mi var ve m2 değil mi o niye sata diyor?csm mi ne bişi var disable ediliyor boot kısmında asuslarda.biosa giriyorsa sıkıntı yok bence eski ayarlarını yap ya da dene boot bölümünden neymiş ki default yapınca ne değişmiş?

  • Problemi bu şekilde çözdüm. Burası uefi seçiliydi cmos yapınca düzeldi.

    İşlemci değiştim devamlı bios ekranı geliyor.
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt

    Windows kurulumun uefi değilmiş sanırım ki ondan o ekran geliyormuşİşlemci değiştim devamlı bios ekranı geliyor.  sonradan format atarsan uefi kurulum yap daha hızlı açılır PCİşlemci değiştim devamlı bios ekranı geliyor. 

  • Bunca yıldır ne uefi seçtim nede başka birşey 😆 onuda deneyimleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.