Şimdi Ara

iPod'a Video Yüklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
64.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu kaç defa açılmıştır diye düşündüm ama ben anlayamadım video işini yoksa kafayı yicem!
    Şuraya kadar anladım ama
    Video formatını değiştirdim.
    iPod'a yolladım video'yu fakat normal şarkı olarak oynatıyor halbuki şarkının hizasında bir ekran var ne denediysem bir türlü olmadı video müzik dinleyemedim.

    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Biri bana en ince ayrıntısına kadar ve mümkünse resimli anlatabilirmi.Çok iyi olur güzel olur yardım olur

    Teşekkürler şimdiden...



  • Yapmayın arkadaşlar hiç mi bilen yok??
  • Tamam Arkadaşlar 2 gündür başlığım açık bi yardım eden yok ama çok şükür ki video yükleyebildim.20 videom oldu...
  • arkadaş bende nano var ve video oynatmasada bi teorim var.
    itunes ta video diye bi bölüm olması lazım kurcala biraz bulursun. belkide movies bölümüdür herneyse

    Oraya atcan videoları neyse.

    bide "ipod video converter" gibi bir program vardı filmleri videoları ipod a uyumlu hale getiriyor sanırım
  • Yardım niyetin için çok sağol fakat hallettim.Gerçekten video özelliği çok güzel.50 tane video daha ekledim.Müzikten fazla video yer kaplıyor


    quote:

    Orjinalden alıntı: nohackmove

    arkadaş bende nano var ve video oynatmasada bi teorim var.
    itunes ta video diye bi bölüm olması lazım kurcala biraz bulursun. belkide movies bölümüdür herneyse

    Oraya atcan videoları neyse.

    bide "ipod video converter" gibi bir program vardı filmleri videoları ipod a uyumlu hale getiriyor sanırım
  • Hocam daha yeni gordum kusra bakma.Anlatacaktim tam sen halletmissin.Hayirli olsun.
  • Sağol guitarist02...Alalı 3-4 ay oldu hiçbişi çözemedim anca anca çözmeye başladım aleti
  • Ipod'a video yüklemek için video formatınızı önce mp4 formatına çevirmeniz gerekmektedir bu işlemi yapan bedava programı da http://www.smallvideosoft.com/ipod-converter/ adresinden indirebilirsiniz. Bu program sayesinde tüm mp4'e çevirdiğiniz videoları tutup iTunes'a atarak videolarını iPod'unuza eklemeyi başabilirsiniz. Fakat bende halen videoların nasıl kategori edileceğini ve videolar kisminda göstereceğimi anlamış değilim. Çünkü convert edilip iTunes'a atılan videolar müziklerin içinde yeralamakta. Bunu nasıl halledeceğimi bilen arkadaşlar sorunu nasıl çözeceğimi söylerse sevinirim.
  • şu ana kadar çok program kullandım ama yapamadım

    inşallah son dediğiniz program olur

    yoksa 25gb heba olcak yaa 5gb müzik var yetio zaten geri kalan 25gb hebaa


    **** programı kullandım ancak ne hikmettirki cd den bilgisayara yüklediğim .dat uzantılı mpgav filmlerini çevirince ses-film kopukluğu yaşanıo önce ses geliyo sonra görüntü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 16 Eylül 2007; 12:26:11 >
  • soruisareti nasıl yaptın bu video işini bi anlatsana.bende 2gb nano aldım olurmu bunda video çalışırmı ?
  • Arkadaşlar video atmanın tek esprisi önce formatı değiştirebilmektir. Yığınla converter var. Ama çoğunun çevirdiği video yine de atılmıo, ya da bşka bi sorun çıkarıyo. Tavsiyem kesinlikle Total Video Converter kullanmanızdır. Bu iş beni de ilk başlarda çok uğraştırdı ama sonradan çözdüm. Ve çözer çözmez yaptığım ilk iş de benim gibi forum forum gezip de yine de video atmayı öğrenemediğinden çıldırıcak olanları rahatlatmak için resimli bir word dökümanı oluşturmak oldu. Bu arada ben iPod Touch yeni nesil kullanıyorum(iTunes da güncel versiyon neyse o. Dün yükledim.) Sanırım diğer iPod larda da bu anlatığım süreç size sonuç getirecektir. Sorusu olanlar lütfen çekinmesin. İyi seyirler...

    Dökümana burdan ulaşabilirsiniz...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: polodepolo

    Arkadaşlar video atmanın tek esprisi önce formatı değiştirebilmektir. Yığınla converter var. Ama çoğunun çevirdiği video yine de atılmıo, ya da bşka bi sorun çıkarıyo. Tavsiyem kesinlikle Total Video Converter kullanmanızdır. Bu iş beni de ilk başlarda çok uğraştırdı ama sonradan çözdüm. Ve çözer çözmez yaptığım ilk iş de benim gibi forum forum gezip de yine de video atmayı öğrenemediğinden çıldırıcak olanları rahatlatmak için resimli bir word dökümanı oluşturmak oldu. Bu arada ben iPod Touch yeni nesil kullanıyorum(iTunes da güncel versiyon neyse o. Dün yükledim.) Sanırım diğer iPod larda da bu anlatığım süreç size sonuç getirecektir. Sorusu olanlar lütfen çekinmesin. İyi seyirler...

    Dökümana burdan ulaşabilirsiniz...


    dostum eline sağlık emeğin için teşekkürler.. siftahı bizden oldu hadi hayırlısı... :)


    bu arada bişey sormak isterim sizlere.. videoların formatı felan tamam yaparızda benim aklıma gelen altyazıları felan nasıl halledicez.. filmle altyazı aynı isimlemi olacak yoksa önce filme yazıyı gömüp sonramı convert edeceğiz.. bunu hangi programla yapacağız oda var tabi :) yaza hangi uzantılı altyazıları tanıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 28 Ekim 2008; 22:49:51 >




  • Altyazı olayına gelince, bunu da hemen elimden geldiği kadar ve bilgim sınırlarımda açıklamaya çalışayım. iPod altyazı dosyalarını açacak filtreye sahip değildir. Dolayısıyla videonun yanına aynı isimli bir altyazı dosyası atarak (evde bilgisayarımızda film izlerken yaptığımız gibi ) altyazılı film izlemek ne yazık ki şimdilik mümkün değildir. Zaten isteseniz bile iPodunuzun video kısmına video olmayan formatta bir dosya atamazsınız.

    Peki nooldu uçakta, otobüste, vapurda altyazılı LOST izleme hayallerimiz suya mı düştü? Bu alete bu kadar parayı boşuna mı bayıldık, iTunes u çözmek için bu kadar boşuna mı kastık diyenler üzülmesin... Yapılacak şey tahmin ettiğiniz gibi altyazıları filme gömmek. Ve bunun için farklı bir program kullanmaya gerek yok. Daha önceki mesajımda iPod a nasıl video atılacağını gösteren bir döküman yollamıştım. Bu dökümanda kullandığımız Total Video Converter yine bizim işimizi görüyor. Dökümanda açıkladığım adımlardan ilk 3 adımı sırayla yapacağız. 4. adımda "Convert Now" tuşuna basmadan önce en alttaki "Subtitle:" kısmından ilgili videonun altyazı dosyasını bulup seçeceğiz ve daha sonra "Convert Now" tuşuna basacağız. Bundan sonra da 5 6 7 8 9 ve 10. adımları dökümanda açıkladığım gibi aynen yapacağız.(Yani tek fark 4. adımda "Convert Now" tuşuna basmadan önce aşağıdan "Subtitle:" kısmında altyazı dosyasını seçmek.)

    Artık videomuz iPod da altyazılı olarak izlenebilir Yine de sorun yaşayanlar ve sorusu olanlar olursa sorabilirler...

    PS: Eğer elinizde altyazı dosyası da yoksa ve önce bir atyazı dosyası hazırlamak ve bunu videoya gömmek isterseniz pek tabii bu da mümkün. Fakat bunu şimdi burda bu konu başlığı altında anlatırsam, konu iPod'a video yüklemek konusu olmaktan çok uzaklaşır diye düşünüyorum.




  • tamamdır hocam bana gerekli bilgiyi temin ettin, ellerin ve beyninin her iki lobuda dert görmesin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 29 Ekim 2008; 2:33:59 >
  • Yeni ipod aldım yeni nesil nano 8 gb ama video atamıyorum sanırım videonun türünden o total video converter programının önerdiğin bi sürümü falan var mı?
  • apple video olacak yeni format
  • Itunes programında movie kısmını açın ve ipod a atmak istediğiniz çevirmiş olduğunuz video yu oraya sürekle-bırak yöntemi ile atın daha sonra sync yapın.Video dosyalarınızı sorunsuzca atabilirsiniz.Dikkat edilmesi gerekn bir hususta bilgisayarınızda video convert etmeden önce tüm codeclerin yüklü olması.Bunun için k-lite codec pack tarzı bir program yüklemeyi unutmayın.
  • ipod touch a nasıl vıdeo atabılırım hangı programı kullanmalıyım lutfen yardım ediin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: souldead

    ipod touch a nasıl vıdeo atabılırım hangı programı kullanmalıyım lutfen yardım ediin
    ne zamandır bende yükleyemiyodum ama yukarda arkadaşın belirttiği program "Total Video Converter" ile oldu .mov fomatına çevirince kabul ediyor ipod mp4 formatı fln yalan bana kalırsa.Hiçbiri olmadı bitek bu program oldu hatta bu programla dvd den filmi bile atabliosnuz , birde sol üst köşede kendi reklamını yapmayıp videonun orjinalliğini bozmasa program daha harika olacak..
  • indirdım total video yu ama sınırlı kullanımlı gercegını nerden ındırebılırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.