Şimdi Ara

İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    iphone xs teşhir ürünümüz vardı. Ama bu mağazada satılan değilde türkcell de olanlardan. Neyze uzun süredir kullanıyorduk. Resimde gördüğünüz gibi apple iphone xs yazısı var. Geçenlerde ekran kırıldı sağ üst köşeden mürekkep gibi yayıldı felan dedik deiiştirelim. Değiştirdik ama yeni takılan ekranda da aynı sorun var. Eski ekranda bizde belliki değişmiş. Telefoncu telefon teşhir olduğu için entegresine yazılmış diyor böyle bişey olabilir mi ? Yani değiştiği bariz belli, yani adamın aynı sorunlu ekranı bulmak gibi bir şansıda yok gibi.

    İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorun


    İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorun


    İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hiç bilgisi olan yokmu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt

    Şahsen bu hayalet ekran ghosting'i gördüm iphone'da ama ekran değişiminde gidiyordu kalmıyordu. Şimdi tavsiyem bir sıfırdan ios kurun.



    İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorunipsw.me
    Choose an IPSW for the iPhone XS / IPSW Downloads
    https://ipsw.me/iPhone11,2

    Burada son çıkan ios 15.5 sürümü var en sütte yeşil olanı onu indirin bilgisayarınıza dursun.



    İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorunN Unlockeryoutube
    iPhone X DFU Mode Enter On iOS 14 Without Computer. For Restore And Jailbreak You Need To Enter DFU Mode On iPhone X. "If your iPhone X is stuck in DFU mode during restoring, you can try TunesKit iOS System Recovery (https://bit.ly/2V8dX53 ) to fix the issue easily and quickly without data loss. This software is able to fix all iOS issues like stuck in DFU mode, recovery mode, Apple logo, iTunes logo, black screen, etc. on iPhone/iPad/iPod Touch without losing data." Business Email: nunlocker99@gmail.com Like Our Facebook Page: http://bit.ly/2EQbLV3 Follow On Twitter : https://goo.gl/snBx63 Visit Our Website: https://bit.ly/34prKXH ----------------------------------------------------------------- Free iCloud Activation Lock Remove: https://youtu.be/q68zTo66r4g Free Passcode/Disable iPhone Bypass With SIM: https://youtu.be/g94jgTdxMyM iCloud Bypass With SIM Support: https://youtu.be/G5slXSK0Bos Free Untethered iCloud Bypass (MEID OK): https://youtu.be/bHUPBkB5RSc Free Apple ID Create (For All Country): https://youtu.be/7e1nwZsKe4Y ------------------------------------------------------------------ Whatsapp Data Transfer Android To iPhone: https://youtu.be/r0jGwT5KhlU Install Play Store On Realme Phone: https://youtu.be/eW5nCbJreZ0 ------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=2Esk6W8sGAo

    Bu şekilde gösterdiği gibi DFU moduna cihazı alın. Ve orjinal ya da apple'ın mfi lisansına sahip usb kablo ile bilgisayarınıza bağlayın. Akabinde de bilgisayarda son sürüm itunes yüklü olacak zaten, itunes size kurtarma modunda iphone bulundu diyecek okey diyin. Sıfırlama kısmı var ekranda çıkacak o ekranda seçeneğe tıklamadan öncesi klavyeden shift'e basılı tutup mouse ile tıklayın, size bu inen ipsw yani sistemi seçmenizi isteyecek onu seçip okeyleyin. Komple yeniden sıfırdan ios'u yükleyecek, cihaz açılınca da hiçbir şekilde eski id'i girmeden yeni bir iphone olarak ayarlayın zaten o ekrandayken bile bu ghosting duruyorsa demek ki sorunu başka birşey. Ha yok durmuyorsa da düzelmiş demektir. :)





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.