Şimdi Ara

İphone Teşhir Ürünü Garantisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, elimde teşhir ürünü bir iphone 6s mevcut faturası ile. Bu ürün apple sisteminde garantili gözükmüyor sebebi teşhir için açıldığında apple da garantisinin başlaması. Ama faturaya göre de daha 1 ay garantisi mevcut. Apple ile görüştüğümde destek sağlayamayacaklarını ilettiler. Satıcı firma faturalı cihaz nasıl garantisi bitmiş derler diyor. Şimdi yasal olarak bi hakkım falan var mı bu cihazı servis kapsamına aldırmak için ? Bu arada fatura benim üstüme değil ikinci el almıştım cihazı. Cihazın sorunu ise sol üstte çok ufak bi kararma mevcut tam cihazı satmaya karar verdiğimde bunu fark ettim ne zamandır böyle bilmiyorum. Eğer garantiye sokturabilirsem son 1 ayı varken ekran değişimi talep edicem.



  • Apple cihazlarda cihaz aktif edilip Apple sunucularına bağlandığı an garanti başlar. Fatura Apple için bir anlam ifade etmiyor.
  • Bu durumun böyle olduğunu bende biliyorum hocam ama türkiye içerisinde bildiğim kadarıyla garanti fatura kesiminden itbaren başlıyor sonuçta bu üründe Türkiye cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.