Şimdi Ara

iPhone serisi ilk kez yıllık satışlarını düşüşte kapatabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Samsung plastikçisi demek ne alaka samsung orta düzey ürünlerinde bile gorilla glass 4 kaplama kullanıyor artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 7 64 gb nin 1500 tl olduğu günleri görmezsem gözüm açık giderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hakettiler iphone 7 de de çok farklı bir şey yapmaları lazım yoksa işleri zor...

  • İnsanların bir sonraki iPhone'u almak için nedenleri yok ki. Cihaz eskiyip kullanılmaz hale geldiyse ya da kırıldıysa değiştirmek mantıklı halde. Yenilik namına kattıkları hiç bir şey yok. iPhone aldıracak özellikler kalmadı artık. Bir çok insan alıştığından ya da Apple'ın kendi cihazlarıyla beraber sunduğu kolaylıklardan dolayı tercih ediyor. Önceden gerçekten iyi özellikler gelirdi. Şimdi ise osuruktan özelliği allayıp pullayıp satıyorlar. iPhone 7'de yenilik olmayıp ordan burdan özellik alıp süslerlerse tercih etmem. Pil ömrünü geliştirdik diyip 2 saat gösteren ama 2 ay sonra yine rezil pil ömrüne dönen cihazlar olur.
  • Iphone 8 e kadar elimdeki iphone 6 telefonuyla devam ederim, herkez böyle yapsa her sene telefon yenilemese zaten bu üst rakamlari göremez hicbir firma.

  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Kapitalist duzenin oyunlari. Erdi ne diyor, bu devirde bir tele 2.000den yukari verilmez. Zira note 4 ile yapamayip da 6s veya lg g5 veya s7 edge ile yapabildigin ne var?

    Apple kullanicilari touch idnin vazgecilemez oldugunu soyluyorlar ama o ozelligi kullanan uygulama sayisina baktigimizda bunun cok taraflı bir yorum oldugu asikar.

    Once bir ozellikimsi sey konur, sonra bunun vazgecilemeyecek olgusu yaratilir.

    Apple eskiden gercek yenilikle gelirdi goz boyamayla degil. Iphone serisinin cikisini hatirlayin, kolay kullanilan bir isletim sistemi. Dokunmatik ekrana gecis.

    Simdi ise srktoru takip eden konumuna geldi. Yenilikci bakis acisini kaybetti. Risk almaktan vazgecti. Guvenli sularda yuzuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar zarar ettiklerini açıklamıyorlar, karının geçen seneye göre düştüğünü söylüyorlar.

  • Bu dususun apple la cok alakasi yok bence telefon sektoru doymus vaziyette artik her onune gelen firma telefon cikariyor rekabet cok fazla ve ayrica 3000 liralik iphone nun yaptigi isi 1000 liralik onlarca android cihazi yapabiliyor apple marka degerinden ve yazilimindan kazaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşsün zaten artık herkes'de iPhone var millet doydu telefona
  • iphone 3gs ten beri iphone kullanıyorum.2 tane 4,bir tane 4s,2 tane 5,3 tane 6 değiştirdim.Artık sıktı iyice hele aylardır jb de yok iyice çöp gibi geliyor iphone.8 e kadar almayı düşünmüyorum.7 nin kasası da sızan bilgilere göre 6 ya benziyor.Aman aman bir yenilik sunacağını da beklemiyorum.Her yıl binlerce lira vermek de bir yere kadar
  • Telefonlara doyduk artık. Çoğu insan her yıl parasını telefona harcamak istemiyor . Note 4ü olan Note5 alması için keskin bir sebeb yok. 5s kullanırken kırıldı m8 aldım . m8 bazı teknik nedenlerden dolayı değiştirmek zorunda kaldım 6s aldım. 5s ile tüm işimi halledebiliyordum . Kendi kendimize ihtiyaç üretiyoruz artık.
  • Piyasa doydu herkeste var akıllı telefon işimiz gücümüz yok iphone telefonlara 3500 tl para mı gömeceğiz her yıl.. Daha durun iyi günleri iphone 7 ler falan ellerinde patlayınca mecburen fiyat kıracaklar.. Maliyeti çok cüzi ama elma için para alıyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır iPhone 4 ve iPad 4, sonrasında 6s Plus kullanıcısı olarak apple ın gerilemesi bence gerekli. Belki akıllara başlarına gelir ve gerçekten inovasyon dedikleri ürünleri daha alınabilir fiyatlarla çıkarmak zorunda kalırlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Artık düşsün biraz. Yeter bu kadar milletin kanını emdikleri.


    Benim kanımı emmeye devam edebilirler. :)

  • SE'yi,6s/6s plusla birlikte ve aynı kasanın 4" versiyonuyla piyasaya sürselerdi o zaman satış rakamları farkedebilirdi.6s ile 7 arasındaki bir tarihte SE çıkarırsa,rağbet görmez tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu editörler bence apple düşmanı durmadan apple ın aleyhine paylaşım yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.