Şimdi Ara

iPhone Pc Suite ile yedekler 2.0 a nasıl aktarılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önceki versiyoum 1.1.4 te iken iphone pc suite ile backup yammıştım. bugun 2.0 a yükselttim versiyoru. iphne pc suite telefonu gördü hatta versiyonu 2.0 diye yazdı ama 1.1.4 te iken alığım backup ı restore yapamıyorum. başarı ile yüklendi diyor ama yüklemiyor. sadece contacs ı aktarsam yeterli olacak. bunu bilen arkadaş var mı.



  • Şu anda aktarmıyor dostum ne yazık ki.

    private >var>mobile>library>adresbook

    bu klasör içinde olacak iki dosya onları almış olsaydın olurdu mesela. biri isimlerin bulundugu diğeri ise isimlere eklediğin resim vb bilgileri için. Şimdi sen şunu yapabilirsin bu bölüme iphone pc suite içerisinde yedek aldığı dosyayı atıp dene muhtemelen görecektir. Backup diye dosyada bulunur contacs diye.
  • yedekleri direk geri yuklememen en iyisi,
    kontaklarini vb. bilgilerini outlook ile senkronize et
    yukselttikten sonra geri senkronize edersin
    bunun disinda notlarini ve cektigin fotograflari yedekle
  • ya benim için önemli olan sadece contacs ı restore yapsam yeterli. pc suite AddressBook klasörü içine AddressBook.sqlitedb ve AddressBookImages.sqlitedb dosyalarını atmış. sanırsam bunlar olamsı gerek. bunları ftp ile atayım diyorum ama winscp ile de bağlanamadım acaba ayarı veya şifresi falan mı değişik bu 2.0 ların
  • evet bendede aynı sorun var nası yapcaz. ben her defasında sorunsuz bir şekilde eski bilgilerimi kontaklarda dahil yükledim telefonuma ama hep sorun çıkardı telefon dün restore ederken bilerek sıfır restore yaptım yani hiçbişey yüklemedim başlarda biraz kasmalar takılmalar yaptı ama bağlantı sorunu falan hiç olmadı app store girmemem gibi bir sorunda olmadım umarım olmazda benim tavsiyem eski sistemde aldığınız yedeklerinizi bu 2.0 versiyona yüklemeyin biliyorum istediğim şey kontaklar bakımında zor bişey ama sistemin sağlığı bakımından bu bence gerekli inanın bana 4 defa 2.0 attım böyle sorunlardan dün akşam 7 den beri stabil bir şekilde çalışıor telefonum tüh tüh Maşallah işallahta sorun olmaz ben umud ediyorum sorun çıkarmasın çünkü nezaman eski restoreleri yüklesem sorun oldu , en yakın zamandada bu 2.0 versiyon için Simman gibi sim noları kopyalıya bileceğimiz bir program çıkar 4gözle bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 26 Temmuz 2008; 11:03:25 >




  • artık sıfırdan gireceğim gerçi 2.0 da sim karttan aktarma var direk ama sim deki gğncel değil tabi. en iyisi sıfırdan girmek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: clevers

    artık sıfırdan gireceğim gerçi 2.0 da sim karttan aktarma var direk ama sim deki gğncel değil tabi. en iyisi sıfırdan girmek

    cLEVERS arkadasim simdi sen 2.0 da iphone pc suite yi kullandin mi ? daha onun 2.0 versiyonu cikmadi ki ??? 2.0 yukluyken pc suite telefonu goruyor ama sana yukleme yapman gerektigini soyluyor hani su 3 defa telefonu yeniden baslatma isini...sen bunlari yaptin mi peki ? bir problem olmadimi ?
  • ben ilk başta taktım önce install olayı çık iphone un içine bişeyler kurmaya çalıştı sonra işte 3-4 sefer yeniden başlat dedi. sonra da kapattım olmadı diye. sonra iphone u taktığımda otomatik açıldı ve sağ üst tarafta versiyonu 2.0 yaptı. ama restore yapamadığım için çalışıyor mu görüyor mu incelemedim hiç
  • yok arkadasim bende denedim olmuyor...telefonu 2.0 olarak goruyor ama telefona ulasamiyor...programin 2.0 uyumlu halini beklemekten baska care yok...
  • arkadaşlar contacts sorununu hallettim. iphone cydia dan openssh ve automatic ssh ı yükledim. sonra winscp ile bağlandım. mobile/library/addressbook klasörüne iphone pc suite nin yedek aldığı addressbook klasörünü kopyalaıp ve iphone kapatıp açtım contacts larım geldi. diğerleri çok öenmli değil. eğer siz de AddressBook.sqlitedb ve AddressBookImages.sqlitedb dosyalarını yedek aldıysanız bu yolla geri yükleyebilirsiniz.
  • İyi dediğim yolla olmuş o zaman ben denememiştim ama mantıklısı buydu :)
  • valla ben bu dediğini 50 kere yaptım ama bi türlü contacs ları görmedi ne iş
  • private >var>mobile>library>adresbook

    Bu klasör içinde olacak iki dosya onları al biri isimlerin bulundugu diğeri ise isimlere eklediğin resim vb bilgileri için....

    Yedeklediğin dosyaları buraya at aç kapa cihazı gelmesi lazım bende geliyor en azından....
  • bende de geliyor. contacts resimleri dahil
  • valla bende olmuyo hatta kapatıp açıp tekrar winscp ile bağlanıyorum, o dosyaya bakıyorum orjinali gibi 49 kb gösteriyo.benim adress bookum 108 kb.açıp kapayınca nedense sıfırlıyo makine..
  • Ben bu işlemi yapmıştım. Tüm contact, resimlerle beraber geri gelmişti. Fakat 1-2 gün önce farkettim contactlarda resmi olan kişilerin resimlerini deiştiremiyorsunuz.
    Bu herkes için mi geçerli yazarsanız sevinirim .!
  • adres defterini koyarsan sadece resimsiz atıyor.ben öyle yaptım yeni resim koycam.2.cisi hallettim atma işlemini ama dosyanın preferances kısmına gelip ordaki 664 mü 644 mü ne bi rakam var.ilk önce onu 000 yaptım ve kaydettim.sonra dosyayı üstüne kopyaladım.üzerine yazdı.kapayıp açtım iphone u rehber geçti.sizde direk olduysa bilmiyorum ama ben bu işlemi gerçekleştirmek zorunda kaldım..:) bu arada bi bakarmısınız lütfen wnscp den.adressbook un içindeki dosyanın pref.inden 664 mü yazıyo 644 mü yazıyo.biri buraya not etsin lütfen.saygılar sevgiler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oddworld

    Ben bu işlemi yapmıştım. Tüm contact, resimlerle beraber geri gelmişti. Fakat 1-2 gün önce farkettim contactlarda resmi olan kişilerin resimlerini deiştiremiyorsunuz.
    Bu herkes için mi geçerli yazarsanız sevinirim .!



    benimkinde değişiyor hiç bir sıkıntı yok


    quote:

    Orjinalden alıntı: Ustunbg

    adres defterini koyarsan sadece resimsiz atıyor.ben öyle yaptım yeni resim koycam.2.cisi hallettim atma işlemini ama dosyanın preferances kısmına gelip ordaki 664 mü 644 mü ne bi rakam var.ilk önce onu 000 yaptım ve kaydettim.sonra dosyayı üstüne kopyaladım.üzerine yazdı.kapayıp açtım iphone u rehber geçti.sizde direk olduysa bilmiyorum ama ben bu işlemi gerçekleştirmek zorunda kaldım..:) bu arada bi bakarmısınız lütfen wnscp den.adressbook un içindeki dosyanın pref.inden 664 mü yazıyo 644 mü yazıyo.biri buraya not etsin lütfen.saygılar sevgiler.



    ben baktım ende 0644 yazzıyor.

    ayrıca ben sadece dosyaları kopyaladım iphone u kapatıp açtım başka da bişey yapmadım şimdi canavar gibi çalışıyor.




  • ok teşekürler.bende de 0644 yazıyor.Peki bende niye öyle bi sorun yarattıanlamış değilim.Birde şu klavyenin otomatik kelime tamamlamasının fix dosyasını koduğum halde kapanıyor uyuz oldum..
  • biraz daha bekleyeceğiz artık çıkacaktır çeşitli fixler. bende custom ringtones yapmayı arıyorum ama nasıl olacak bilemiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.