Şimdi Ara

Iphone Pasaport Kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Durum biraz acil oldugu icin baslik acmak zorunda kaldim.

    Yurtdisindan gelen Iphone ya da baska bir telefon gerekli belgeler ve pasaportla Turkcell-Avea-Vodafone vs. merkezlerine gidilip pasaporta işletilince, sadece 1 numara icin mi calisiyor? Baska simkart(ayni operatorden olsa bile) calismiyor mu ?

    Peki o zaman forumda yada baska sitelerde yurtdisi kayitli diye satilan iphonelar nasil cikacak, bu yasal duzenleme sonradan mi cikti?

    Bunun baska bir yolu yok mu, mesela BTK ya direkt gitsek, ordan tamamiyle sim-free seklinde kaydederler mi ?



  • Türk pasaportlu ve ikameti türkiyede olan birisinin pasaportuyla kaydedersen bir sıkıntı olmaz ama ikameti yurtdışında olan biri olursa tek numara olabilir, zamanında bundan 3 5 sene once bi nokia yı öyle kaydettirmiştik tek hatla çalışıyordu sonradan aysa fln değiştiyse bilemem tabi ama dediğim gibi türk pasaportlu birinde kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil
  • yok oyle birşey o sadece imei calınırsa mahkeme ile sadece o hat işe calısıyo
  • Turkcell oyle demiyor, sadece iliskilendirilen numaranın simkartıyla calisir diyorlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çağdaş84

    Türk pasaportlu ve ikameti türkiyede olan birisinin pasaportuyla kaydedersen bir sıkıntı olmaz ama ikameti yurtdışında olan biri olursa tek numara olabilir, zamanında bundan 3 5 sene once bi nokia yı öyle kaydettirmiştik tek hatla çalışıyordu sonradan aysa fln değiştiyse bilemem tabi ama dediğim gibi türk pasaportlu birinde kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil

    Evet doğru yabancılar Tr den aldıkları sım kart hangısı ıse ancak onunla kullanabiliyor gsm operatörü değiştirdiğinde yıne aynı işlemler yapılıyor.Tabıkı vızesının olması koşuluyla...
  • arkadaslar kesin bilgiye ihtiyacim var. operator bayisinden pasaport kaydi yapinca telefon 1 tek numaraya mi kilitleniyor?
  • Hayır her hatla kullanılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.f. diri

    arkadaslar kesin bilgiye ihtiyacim var. operator bayisinden pasaport kaydi yapinca telefon 1 tek numaraya mi kilitleniyor?


    dediğim gibi işte, Türk pasaportuna kaydettiriyorsan hiçbir sıkıntı yok, başka ise de kayıt ettireceğin yere önceden git sor kesin bilgi verirler o kadar zor değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkbaba17

    Hayır her hatla kullanılabilir.

    Anladım tesekkurler.

    Biz kardesime bi c7 aldık yurtdisindan. uzerinde 3 logosu vardi ama avea yi calistiriyordu. pasaporta kaydettirdikten sonra sadece o sim kartla calisir oldu, baska sim card takinca guvenlik kodu soruyor, hangi kodu girersek kabul etmiyor.. neden, nasıl duzeltebilirim?
  • Şu soruma cevap verebilir misiniz arkadaşlar ?
    quote:

    Hattım avea. Kayıt yaptırdıktan sonra sadece şu an aktif olan avea numaramı mı kullanabiliyorum yoksa operatörden bağımsız mı bu iş ? Misal telefonu turkcell kullanan bir kişiye sattığımda direk hattını takıp kullanabilecek mi ?
  • Çok özür diliyorum senin konuna yazdım... En azından uplanmış olur konun

    telefonları kaydedecek pasaport bulamadım... Ben herhangi bir Turkcell-Avea-Vodafone bayisine gitsem onlar bana herhangi bir pasaporta kaydedermi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uygarozdemir

    Şu soruma cevap verebilir misiniz arkadaşlar ?
    quote:

    Hattım avea. Kayıt yaptırdıktan sonra sadece şu an aktif olan avea numaramı mı kullanabiliyorum yoksa operatörden bağımsız mı bu iş ? Misal telefonu turkcell kullanan bir kişiye sattığımda direk hattını takıp kullanabilecek mi ?



    İstediği hatla kullanabilir yani o tek numaraya açma muhabbeti bildiğim kadarıyla yurtdışı pasaportu olup Türkiye'den hat alıp teli kaydettirdiğinde sadece elindeki hatta açıyorlar. Yoksa tek numaraya açılıyor olsa o kadar pasaport kaydı yapıp satan adam nasıl satardı cihazlarını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afsdfas

    Çok özür diliyorum senin konuna yazdım... En azından uplanmış olur konun

    telefonları kaydedecek pasaport bulamadım... Ben herhangi bir Turkcell-Avea-Vodafone bayisine gitsem onlar bana herhangi bir pasaporta kaydedermi?

    forumda arastır pasaport kaydı yapan yerlerı bulabılırsın
  • Merhabalar benim akrabam arabistana gitmişti ama arabistan için pasaporta kayıt yapmıyorlarmış. Bu nasıl olur böyle bi saçmalık olabilir mi ya ? Bana bi akıl verin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.