Şimdi Ara

İphone apple kimliği- icloud hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Problemim biraz karışık umarım anlatabilirim, aşağıdaki konuların her biri için tavsiyelere açığım.
    İphone için apple kimliğini hotmail uzantılı bir e posta üzerine açmıştım. Şimdi icloud saklama alanını da yükseltmeyi düşünüyorum ama icloud uzantılı bir e posta olmasının daha verimli ve güvenli olacağını düşündüm. Şuan ki apple kimliğinden çıkış yapmayı denediğimde fotoğrafların icloud a yedeklenenlerin dışında silineceğini söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iCloud hesabinin mail adresini degistirebilirsiniz. iCloud uzantili olmasi bir sey farkettirmez, ben Outlook hesabi kullaniyorum mesela. Maillere en cabuk erisebileceginiz ve guvenligin yuksek oldugu, spam korumasi iyi olan bir hesap secin derim. Apple hesabiniza ulasamazsaniz guvenlik dogrulamalari gunler surer, bunu da goz ardi etmeyin derim. Telefon hattimi degistirdigimde hesabima erisememistim. Guvenlik sorulari ve resetleme islemleri 5-6 gun surdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    iCloud hesabinin mail adresini degistirebilirsiniz. iCloud uzantili olmasi bir sey farkettirmez, ben Outlook hesabi kullaniyorum mesela. Maillere en cabuk erisebileceginiz ve guvenligin yuksek oldugu, spam korumasi iyi olan bir hesap secin derim. Apple hesabiniza ulasamazsaniz guvenlik dogrulamalari gunler surer, bunu da goz ardi etmeyin derim. Telefon hattimi degistirdigimde hesabima erisememistim. Guvenlik sorulari ve resetleme islemleri 5-6 gun surdu.
    Baştan bir icloud açmak istedim, hiçbir yere vermediğim için çok daha güvenli olacağını düşünüyorum, ama mevcut hesaptan çıkış yapmaya çalıstığımda yedeklenenler dışındaki fotoğraflar silinecektir diyor, bu kısmı anlayamadım. 2 faktörlü kimlik doğrulama açık o yüzden sağ olun bilgilendirme için. En nihayetinde amacım icloud saklama alanını yükseltmek için ve sağlam, güvenli olması adına çabalıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.