Şimdi Ara

iPhone 6s Batarya Değişimi Hakkında Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

    Cok tesekkur ederim.  

  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Bu hangi marka?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

    hocam woyax aldım ben de. Kimisi r ile başlayan bir marka öneriyordu. Şuydu sanırım. Sence bu mu daha iyi bizim woyax mı? Ekşi de woyaxı kötülemişler.

  • Ryo41 kullanıcısına yanıt

    rova hakkında çok bilgim yok açıkçası. Bu woyaxı almadan önce telefoncu bi arkadaşım AKSA mı ne önermişti bide onlara bak istersen.. Woyax takalı 2 ayı geçti, şu an kadar ilk taktığımız 2. günü mü ne %3 de kapanma yaşamıştım birde geçenlerde %40dayken bi kapanma oldu ama onun dışında sıfır problem.. Hatta dün sabah 8 gibi telefonu bi çektim bu sabah 05.00da yatmadan baktığımda şarj halen %39daydı.. tabi yoğun bi gün çok telefona bakamadım ama performansı beni mutlu etti woyaxın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanların hepsini okudum deji woyax bilmem ne bunların hepsi hikaye geldi bana

    En temizi orjinal batarya taktırmak diye düşünüyorum.
    Telefonum ıphone 7 pil sağlığım %75 servis diye gözüküyor

    Telefonu 2018 Aralık ayında aldım pil sağlığım başlarda iyi gidiyordu sonra ısınma problemi oluşmaya başladı teknik desteği aradım telefona program kurup baktılar uzaktan erişimle bi sorun olmadığı söylediler.

    Sonra pil sağlığım birden bire düşmeye başladı 5 er 5 er ne olduğunu anlayamadım garantiden değişim yaptıracaktım garanti bittikten sonra böyle saçmalaya başladı o kadar da dikkat etmeme rağmen pil %20 ye inince şarja koydum hep düzensiz taktığımı hatırlamıyorum bile ama pil 🔋 bize kazık attı.

    Bir daha orjinal batarya taktırdığım zaman aynı problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar woyax batarya ile 6. ayım bitti ve performansı ciddi şekilde düştü. pil performansı %100 görünmesine rağmen akşam 4-5 gibi şarjım %10lara düşüyor, sabah 7-8 gibi falan çekiyorum genelde şarjdan.. Sanırım bi süre kullanıp orjinal döneceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s telefonumda 1 seneden fazla 2316 mah kapasiteli woyax deji mucize bataryayı kullandım. Sık sık tak çıkar yapan biriyim, şarjdayken de çok kullandım ve powerbank, bilgisayar ve arabada da çok şarj ettim. Buna rağmen ciddi bir performans düşüklüğü yaşamadım son derece memnun olarak kullandım.


    Önceden 2 adet orjinal batarya eskittim, deji ikisinden de kat kat güzel performans verdi. Eğer telefona çok bakmazsam 1 günü rahat çıkarırdım her zaman. Dışarda şarjımın bitip telefonun kapanması vs hiç yaşamadım. Ayrıca taktırdığımdan itibaren telefonun performansı gözle görülür şekilde arttı.


    Son zamanlarda batarya performansının biraz düştüğünü hissettim ve yeni çıkan 2516 mah kapasiteli bataryayı taktırdım. Eski batarya çıkınca baktım biraz şişmişti. Yeni bataryadan da son derece memnunum.


    Eğer deji olmasaydı 1,5 sene önce telefonu değiştirmek zorunda kalacaktım. Şimdi imkanım var ama gerek duymuyorum kullanmaya devam ediyorum.


    Not: telefonda oyun oynayan birisi değilim ve ios 13.7 kullanıyorum





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.