Şimdi Ara

iphone 3gs ios 6 yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar IOS 6 çıktı hayırlı olsun, 3gs telefonlara da destek veriyormuş, deneme sürümleri yayınlandı, Maalesef güncellemeyi alan tüm cihazlar iOS 6'nin her özelliklerine erişemeyecekmiş. Yeni harita uygulamasındaki navigasyon ve üç boyutlu mod iPhone 3GS ve 4'te bulunmayacakmış. Safari'deki çevrimdışı okuma listesi, Shared Photo Streams gibi bir takım özellikler de yine iPhone 3GS'te yer almayacakmış. ios 6 tecrübelerinizi, sıkıntı ve çözümleri paylaşabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conistr -- 12 Haziran 2012; 15:56:29 >



  • ben de 3gs almak üzereyim.ama kafama takılan bu ios 6 desteklemesi demek bundan sonra çıkacak olan ara sürumleri de desteklemek anlamına gelirmi yani diyelim ios 7 çıkana kadar 6 0.1, 6.1.1 gibi(örnek olarak) surumler çıktığında yine de 3gs bunalarıda destekler mi? bu işlerden pek anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besyolu66

    ben de 3gs almak üzereyim.ama kafama takılan bu ios 6 desteklemesi demek bundan sonra çıkacak olan ara sürumleri de desteklemek anlamına gelirmi yani diyelim ios 7 çıkana kadar 6 0.1, 6.1.1 gibi(örnek olarak) surumler çıktığında yine de 3gs bunalarıda destekler mi? bu işlerden pek anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın.

    çok büyük bir yenilik olmadıkça evet.
  • İos 6 yükleyen arkadaş var mı? nasıl tavsiye eder mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.