Şimdi Ara

iphone 2g dokunmmatik problemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar öncelikle, elimde iphone 2g 8gb fake imei cihaz var 2 hafta önceye kadar bendeydi arkadaşa sattım her neyse burası tefferruat soruna gelecek olursak. Dün cihazın dokunmatiği söylediğine göre durup duruken bozulmuş benim başıma daha önce gelmişti fakat iblacklist programını kurduktan sonra başıma gelmişti. Onuda restore ederek eski haline döndürmüştüm. Fakat şimdi durup dururken bozulmuş restore ettim 3.1.3 ile fakat sorun aynen devam. 3.1.2 fw de yükledim belki düzelir diye fakat sorun aynı cihaz şu an elimde dokunmatik ve ses açma kapama tuşları işlemiyor. power, home ve titreşime alma butonları çalışıyor. Sizin başka bi öneriniz var mı? yani dokunmatiğin kesin gidip gitmediğini nasıl anlayabiliriz? tavsiyelerinizi bekliyorum kötü gün dostları :)



  • Dokunmatik pini gevşemiş olabilir yani donanimsal telefoncuya göstermemizde fayda var ama dokunmatik pini gevşemiş diyin yoksa dokunmatigi tamamen degisebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

    Dokunmatik pini gevşemiş olabilir yani donanimsal telefoncuya göstermemizde fayda var ama dokunmatik pini gevşemiş diyin yoksa dokunmatigi tamamen degisebilirler.

    kendimiz bakamaz mıyız dokunmatik pin'e hocam?
  • Youtube'da var videoları oradan bakarak işlemleri yapabilirsiniz. 3 numaralı pin olacaktı sanırsam. Küçük bı kilidi var o gevşemiş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

    Youtube'da var videoları oradan bakarak işlemleri yapabilirsiniz. 3 numaralı pin olacaktı sanırsam. Küçük bı kilidi var o gevşemiş olabilir.

    hocam sana zahmet resim veya ilgili videoyu koyabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.