Şimdi Ara

iPhone 11 Bimcell Şebeke Kapatma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 11 ile Türk Telekom hattı kullanıyorduk. Herhangi bir problem yoktu. Sonra Bimcell'e geçtik. Kendi kendine şebekeyi kapatıyor (servis yoka geçiyor yani). Bazen 1 saat içinde, bazen 1 gün içinde. Uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor. Bir iki yöntemi daha var düzeltmenin. Her neyse, ama sonra tekrar kapatıyor şebekeyi.



    Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Simden mi telefondan mı tam tespit edemedim. En sonunda servise gideceğiz galiba ama yine de çözüm bilen var mıdır diye bir sormak istedim.



    Bimcell sim kartını eski bir android telefona taktım. Sadece 3g'si var telefonun. Bir sıkıntı çıkarmadı.



    iPhone sanki baz istasyonu değiştirirken veya 4g'nin iyi çekmediği noktada 3g'ye dönmeye çalışırken çıkarıyor bu sorunu. Çünkü sabit bir yerde durunca genelde daha uzun süre kapatmadan durabiliyor şebekeyi.


    İphone 11'e Bimcell takılır mı demeyin lütfen. Ne yapalım 11 alacak kadar zengin değildik ama aldık bir kere. Sonra TT'nin yaptığı zama razı olmak istemedik.  








  • Merhaba,


    Aynı sorundan şu anda muzdaribiz. Dediğiniz gibi bir ara düzeliyor sonra yine gidyor. TElefonu servise gönderdik bir sorun yok deyip geri verdiler. Apple destek te bir sorun yok yok diyor. Ama araştıracağız vs diyorlar. Operator değiştirmeyi planlıyoruz. Bimcell'den vodafona geçmeyi planlıyoruz.


    Sizin problemi nasıl çözdünüz acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.