Şimdi Ara

IPB 3 Kurulumu | Resimli anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dosyaları FTP hesabımıza login olup gönderiyoruz.Sonra web sitemizi tarayıcı ile çağırıyoruz.Kurulum karşılama ekranı yukarıdaki gibidir.Next Butonuna basıp devam ediyoruz.



    Lisans sözleşmesini onaylayıp tekrar next butonuna basın.



    Lisans sözleşmesine onayladıktan sonra Yukarıdaki ekranla karşılaşıyoruz.Bu ekranda kurulması istediğiniz uygulamaları seçiyoruz.Otomatik olarak seçilmiştir.Kurulması istemediğiniz uygulamayı kaldırabilirsiniz.Next butonuna basıp devam edin.



    Bu kısımda foruma ulaşılacak adresi ve kurulum yapılacak dizini seçiyoruz.Otomatik olarak ayarları aldığı için fazla bir açıklama yapmıyorum.Next butonuna basıp devam deyin.



    Yukarıda görülen ekranda veritabanı bilgilerini giriyoruz.Veritabanı oluşturmasını bilmiyorsanız, ml"" data-href="http://"http://www.ilkshell.net/cpanelde-Veritaban-Oluturmak-Resimli-t185.html"">Buraya tıklayın.



    Bu ekranda ise Admin oluşturulacak.Aynı zamanda forumunuzun ilk kullanıcısını oluşturacaksınız.Alanları doldurduktan sonra Next butonuna basıp devam edin.



    Kurulumun son aşamasındayız.Bundan sonrasını kendi kendine yapacaktır.Start installation butonuna basın ve kurulum başlasın.



    Kurulum bittikten sonra yukarıdaki ekranla karşılaşacaksınız.Mavi renkle yazılı olan Invision Power Board yazısına tıkladığınızda forumunuzu görebilirsiniz.

    UNUTMAYIN!!!

    Kurulum bittikten sonra, admin\install klasörü içindeki index.php dosyasını silin.

    Hepsi bu kadar.
    kaynak:www.bilgi24.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpsi -- 9 Ağustos 2010; 0:16:03 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.