Şimdi Ara

iPad 2 backlight problem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde iPad2 yere düştü ve sonrasında ekranın ışıklandırması arızalandı. İçini açtım biraz kurcaladım her nasılsa düzeldi.. ( Bu arada kurcalarken Wi-Fi antenine de zarar verdim o ayrı konu. )..

    Şimdi tekrar aynı problem çıktı ve valla illallah dedirtti. Bu problemi çözebilecek Türkiye'de herhangi bir yer var mı? Ayrıca Wi-Fi antenini de tamir ettirmek istiyorum. Hoş o kolay mevzuu sadece bi lehim yapılması gerekiyor. İnternette bu işi yapan bir yer buldum ama zor iş valla.. Türkiye içerisinde varsa bildiğiniz bir yer çok makbule geçer.



  • Valla daha mantıklı bir cevap bekliyordum... Yardımcı olmak istemiyorsanız o zaman engel de olmayın lütfen.
  • Saints ile görüştüm.. Minimum 250'den başlar 350 kadar da tutabilir diyorlar.. Hadi tamam diyelim..

    Ancak bir nokta daha varki beni düşündürüyor. Tamirat sırasında herhangi bir ekstra hasara neden olursak masrafları size ait dediler ki pek de akıl kârı değil. Yani elemanlar başka bir parçasını bozarsa onun da parasını ben ödeyecem.

    Alternatif olarak daha mantıklı çalışan bir yer bilen var mı? Aksi takdirde dua ederek bunlara göndermek durumundayım. Yurtdışına göndererek halletmek aşağı yukarı $80'e geliyor ancak işte sadece devresini göndereceğim, yolda ne hale gelir hiç bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.