Şimdi Ara

iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
5.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek kelime:Rezalet

    Başka açıklaması yok,Apple cihazı kullanmıyor gibiyim şuan umarım final sürümde bu durumu düzeltirler.
  • blur efekti ve animasyonlar güzel hava katmış ama ikonlar ios 6 daki gibi kabartmalı olmalıydı.
  • Elin çinlisinin yaptığı miui şu an gözüme daha hoş görünüyor ios 7 faciasından sonra

    http://youtu.be/QXM7QmgM7yc

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

     iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya...


    allah aşkına değiştirsinler şaka gibi. çin çakması apple resmen. ileri gitmeyeyim diyorum ama macos X mavericks resmi de değişsin bence. kaplanlar daha iyiydi be. daire içindeki kocaman incecik X gözümüze girecek resmen o da çok çakma olmuş bence.




  • Apple Steve Jobs ile gerçeğe en yakın bir işletim sistemi grafiği parolasıyla çalışıyordu. En çok tuttuğu adamı Scott Forstall da aynen Steve Jobs gibi düşünüyordu. Geçiş efektleri, ikonlar ve grafikler gerçeği ile tümüyle benzer olmalıydı. Bu tamamen yaklaşım meselesi ama köklü değişiklik olmamış. Ama performans olarak geri dönecekse bu sade ve düz grafikler sorun yok benim açımdan. Sonuçta yine en stabil işletim sistemi İos olacak.
  • mehmetfahriguven kullanıcısına yanıt
    İkonlar kağıt üzerinde daha iyi duruyor aslında. Lansmanı izlerken bende sevmiştim. Fakat telefona ios 7 yükleyip elime aldığımda bütün fikrim değişti. Rezillik diz boyu...
  • Bazı ikonların tasarımını beğenmesemde farklılık hoşuma gittti diyebilirim. Beta sürüm olduğundan kullanıcıların şikayetlerini dikkate alacaklardır. Sıkıntı yok.
  •  iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya...

     iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya...

     iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya...



    En çok üzüldüğüm ise güzelim klavye oldu...

    Belkide iphone kullanmamın en önemli nedenlerinden birtanesiydi bu harika klavye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 14 Haziran 2013; 16:28:00 >




  • This is it T kullanıcısına yanıt
    Bence de iOS 7 işlevsellik olarak oldukça iyi ancak
    iOS 6 nın tasarimi daha guzel ve ben iOS 6 ya aliskinim
    Ayrica Beta surumunde bir suru sorun var sarji iciyor resmen
    Beta surumuyle ilgili ne dusunuyorsunuz?
  • Beta surumde fps dususleri takilmalar ve kasilmalar mevcut fakat bu oldukça normal zaten beta 1 sonucta, performans açisindan bisey soylemek icin suan cok erken. Fakat tasarima bakilirsa 2D sade ikonlar ile ios6 dan daha hizli calisabilecegi soyleniyor. Duz mantik olarakta boyle olmali zaten. Yine sarj konusunda bisey soylemek icin cok erken malum beta 1. Performans olarak ios6 yi gecegini dusunuyorum fakat tasarim olarak ta bir okadar gerisinde kaliyor şu haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi ben bir kac saat dayanabildim. Eskiden bende jb li 3gs vardi. Winterboard gibi programlarla tema yuklerdim ona. Ondaki dandik temalar gibi geldi bana. Ozellikle kilit ekrani. Bi an dedim ki ios boyle olacaksa ne anlami kaldi android kullanmamanin. Guncelleme geldiginde kesinlikle gecmeyi dusunmuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slide to unlock'u nasıl kaldırırlar aklım almıyor! İkon telefon iPhone'un en ikon şeyiydi, bu. Menülerde butonlar kaldırılmış, yerine sadece yazılar konulmuş. Bu kullanm koaylığına aşırı şekilde darbe vurmuş. iOS 7 kullanımı kolay bir OS değil! Ben de iOS 7'ye geçmeyeceğim! Newsstand, Kamera, Fotoğraflar, Game Center ikonlarının tasarımları tamamen facia, başka açıklaması yok! Klasörlerin içine edilmiş. Elbette klasör içine sınırsız uygulama yerleştirebilmemiz gerekiyordu ama allah aşkına bu hal nedir! İnsan bir sorar Scott'a. bu adam iOS'un resmen babası! Bu adamdan iyi iOS'u kimse bilemez! Bi fikir alışverişi yapın! Yeni bir haber çıkmış, donanımhaber de yayınladı, Daha Apple iOS 7'nin nasıl olacağına karar vermemiş. iOS 7'yi geliştirme işine Reklam Departmanını katmış. Bu nedemek oluyor, biliyor musunuz! Stve'in en çok savunduğu şeyin yani "kullanıcı ne istediğini bilmez" anlayışının yıkımı. Steve'in fikirleri, Apple'ın klasik, basit anlayışını yıkıyorlar; buna üzülüyorum. Yoksa, iOS 7'yi şeyime bile takmam!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 14 Haziran 2013; 17:37:55 >




  • valla ios 7 ye zor dayandım bugün 6.1.4 e geçtim mis gibi o nedir ya ilk önce güzel geliyordu ama sonrada bıktırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslevsellik eyvallah ama cin mali gibi olmus :D bi ara android yuklenmis iphonelar vardi youtube da falan ,onlar bile daha iyiydi.eyvallah bu is zevk meselesi ama sanmiorm ki begenmeyenler azimsanmayacak kadar az olsun;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA ABI O KADAR IGRENC OLMUS KI BUYUK HARFLERLE VURGULAYIP YAZMAK ISTEDIM IYICE..O KADAR DUSUNUP TASARLADIKLARI SEY BU MU YA BU MU TAMAM BETA SURUMU OK AMA FULL SURUMUNUNDE COK DEGISECEGINI SANMIYORUM... O IKONLARIN HALI NE OYLE YA COCUK OYUNCAGI GIBI KALITESIZ DURUYO, SANKI OYUNCAK GIBI ESKI IKONLARIN BI AGIRLIGI BI KLASI VARDI EN AZINDAN, SADECE BI KAC GECIS EFEKTI ve EK ÖZELLIKLERIN DISINDA BI CACIGA BENZEMIYO TASARIM BERBAT KURDUGUM GIBI KALDIRMAM BI OLDU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhny -- 14 Haziran 2013; 18:38:12 >




  • Belki de iPhone adına yaptığım en iyi şey, iOS 5.1.1. JB'de kalmam olmuştur. 5.1.1 düşük geldiği için sadece 1 uygulama yükleyemedim. Onun harici gayet mutlu, huzurlu, hızlı, akıcıyız :)
  • This is it T kullanıcısına yanıt
    Stabil hale geldiğinde düzgün çalışacaktır mutlaka . Newsstand ,game center, notlar hatırlatıcalar bunların ikonları çok baştan savma olmuş.Ve bence Apple ın gerçeğe yakın fikri daha iyiydi.Sizce?
  • Teknolojin var en ustun beyinler sende para sende en ala yazilimlar sende yaptigin ise bak apple forumda bi liseliye yap desek daha guzel is cikartir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjda iyileşme olacaksa ikon mikon düşünmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.