Şimdi Ara

ios 6.1.4'ten 6.0.1'e downgrade ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-6.1.4-6.1.3-to-6.0.x-for-jailbreak-on-iphone-5-4s-ipad-ipod-touch-before-it%E2%80%99s-too-late/ buradan anladığım kadarıyla ios 6.1.4 ten 6.0.1'e itunes aracılığıyla dönülebildiği yazıyor doğru mudur acaba??



  • Dogru degil. Zaten bunun artik olmadigi verdigin linkin en basinda yaziyor



    Update x1: Signing window is gone. You can no longer downgrade from iOS 6.1.4 / 6.1.3.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden yapılıyor muydu peki? Keşke geçseymişim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_emreusta

    arkadaşlar http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-6.1.4-6.1.3-to-6.0.x-for-jailbreak-on-iphone-5-4s-ipad-ipod-touch-before-it%E2%80%99s-too-late/ buradan anladığım kadarıyla ios 6.1.4 ten 6.0.1'e itunes aracılığıyla dönülebildiği yazıyor doğru mudur acaba??

    kardeşim sat telefonunu kurtul ben öyle yaptım. Zira bu kan emicinin amacı her alanda tekelleşmek ve başarıyorda. Her yeni sürüm güncelleme de güzelim telefonları öldürüyor. Iphone 5S çıksın ios 7 güncellemesiyle iphone 5 i de öldürecek. Bizimkilerde ne güzel apple güncelleme çıkarıyor diye sevinecek.Güncelleyecekler telefonda takılmalar donmalar şarj sürelerinin az gitmesi gibi sorunlar ortaya çıkacak geri dönmek isteyecekler ama dönemeyecekler.Her yeni telefon çıktıktan sonra bu güncelleme yoluyla eski telefonları zorla sattırmaya çalışacak. Bende önceleri seviniyordum apple güncelleme çıkarıyor güncelliyoruz diye ama adamların amacının farklı olduğunu artniyetli olduklarını sonradan öğrendim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.