Şimdi Ara

iOS 4 Multitasting ve arkaplanda çalışan programları kapat(ama)ma (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar birkaç gündür iphone 3GS telefonumu 4.0 a güncelledim. Programları deniyor ve yeni ayarları yapıyordum. En son trapster programını açıp sonra kapattım. Yaklaşık 2-3 saat telefonla bir işim olmadı. Telefonla birisini aramam gerektiğinde bir de baktam %68 iken braktığım şarj % 20 altına düşmüş. Telefon açayım diyene kadar da %10 oldu. Bunun sebebini araştırırken telefonun üst barında sağ yukarı doğru bir ok gördüm. Trapster app. kapanmamış arka planda çalışmaya devam etmiş.
    Diğer programları denedim bir problem yok. Ama trapsteri bir kere açtınız mı bir daha kapanmıyor. Acaba iOS 4 de arka planda çalışan programları sonlandırma gibi bir seçeneğimiz var mı? Sign Out deyip kapatmam da işe yaramadı. Multitasking yapacaz diye çalışan programları kapatamayacaksak işimiz var demektir. Zira telefonu yeniden başlatmadan düzeltemedim bir türlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 24 Haziran 2010; 1:12:02 >



  • BENDE DE AYNI SORUN VAR. KAPATIP AÇMAKTAN BAŞKA ÇÖZÜM BULAMADIM SBS SETTİNGSİ YUKLEYİP RESPRİNG YAPSAK OLUYOR SANIRIM AMA O BİLE SAÇMA BİR UĞRAŞ
  • home tuşuna iki kere basınca çalışan uygulamaları gösteren bar geliyor ya ordayken simgeye basılı tutun sanki springboardda simgelerin yerini değiştirir gibi titremeye başlıyor ve sol üstünde yuvarlak kırmızı içi beyaz çizgili bi simge oluşuyor ona basarak uygulama sonlandırılıyor..

    not: bu olayı bilmediğinizi düşünerek anlattım yanlış anlaşılmak istemem, eğer sadece o uygulamaya has bi kapanmama olayı var ise o programda bi iş var demektir

    edit: yazım hatası..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 24 Haziran 2010; 0:38:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kbrdy
    home tuşuna iki kere basınca çalışan uygulamaları gösteren bar geliyor ya ordayken simgeye basılı tutun sanki springboardda simgelerin yerini değiştirir gibi titremeye başlıyor ve sol üstünde yuvarlak kırmızı içi beyaz çizgili bi simge oluşuyor ona basarak uygulama sonlandırılıyor..

    not: bu olayı bilmediğinizi düşünerek anlattım yanlış anlaşılmak istemem, eğer sadece o uygulamaya has bi kapanmama olayı var ise o programda bi iş var demektir

    edit: yazım hatası..

    Çok teşekkür ederim anlattığınız yöntem ise yaradı. Oradaki simgelerin bu sekilde kullanılacağını düşünmemiştim.
  • rica ederim
  • bu çözüm bir yere kadar her seferinde bu işlemi yapmak çok sıkıcı... direkt özelliği kapatıp istediğimiz zaman açmamız gerekir yada prgramlara bir quit tuşu şart tamamen kapatmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frtn

    bu çözüm bir yere kadar her seferinde bu işlemi yapmak çok sıkıcı... direkt özelliği kapatıp istediğimiz zaman açmamız gerekir yada prgramlara bir quit tuşu şart tamamen kapatmak için.


    en azından 2 kere home tuşuna bastığmızda gelen ekranda (tümünü sonlandır) gibi bir seçenek olabilr... Sonraki versiyonlarda bu tarz değişikler olacaktır belkide.. şimdilik oldukça memnumun 4.0 dan....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.