Şimdi Ara

İnternette 2-3 saniyelik kopmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşlar kablolu veya kablosuz fark etmeksizin çok sık olmasa da 2-3 saniyelik kopmalar yaşıyorum. Modemde bir sorun yok, telefonla bağlandığımda böyle bir şey olmuyor. Aşağıda internet yok simgesi çıkıyor birkaç saniye sonra tekrar bağlanıyor kendiliğinden. Bu durum oyunlarda sıkıntı yaratıyor maalesef. Ne yapmam gerekir? Asus x550 modelini kullanıyorum, 7 yıllık bilgisayarım.




  • Bana daha çok rj45 konnektör de sorun olabileceği gibi geldi benim konnektörde de çok benzer sorun vardı çünkü yeni bir rj45 konnektör çaktım kabloya sorun düzeldi, bir kontrol edin derim oksitlenme olmuş olabilir çıkar tak yapıldığı vakit pin lerden biri zarar görmüş olabilir, rj45 soketlerini (giriş yuvaları) ve konnektörlerini bir kontrol edin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt

    Kablosuz bağlantıda da aynı durumu yaşıyorum. Modemin ışıklarında bir sıkıntı olmuyor. Siz hattan modeme gelen kablodan mı bahsediyorsunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkral1 -- 14 Şubat 2024; 17:34:1 >
  • Kablosuzda da aynı durum varsa alakasız gelebilir belki ama güç adaptorunu sağlam olduğuna emin olduğunuz uyumlu bir adaptör ile değiştirip dener misiniz çünkü birebir aynı sorunu yaşadım adaptör ile eğer yine düzelmez ise sıkıntı muhtemelen ya modemde ya servis sağlayıcınızdadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlarda böyle bir sorun olmuyor, sadece bilgisayarda oluyor. Sorun bilgisayar kaynaklı bence, driverları güncelledim yine devam etti.

  • merhaba,bilgisayarınıza virus bulaşmış olabilir.tarama yapın.




    saygılar.........................................

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.