Şimdi Ara

İnternetimdeki bazı sitelere ulaşım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba şuanda 2 haftadır tbtnet ondan önce de 1 yıl millenicom kullandım. Başta millenicomdayken hiçbir sıkıntı yoktu fakat son zamanlarda bazı sitelere ulaşım sıkıntısı yaşamaya başladım. Örneğin twittera girdiğimde görsel, videolar çok geç yükleniyordu, izletmeyecek kadar yavaş şekilde. Onun haricinde iptv başta sorunsuz kullanabilirken sanırım twitter ile eş zamanlı olarak ulaşım sıkıntısı yaşamaya başladım, aşırı ağır bir şekilde izlenmeyecek şekilde yüklenmiyordu videolar. Daha sonra modeme yandex dns girerek çözülebileceğini öğrendim ama sorun düzelmedi. Mevcut sorunlar telefonda da vardı, mobile geçince hiçbir sorun olmuyordu.

    Bu yüzden de taahhüt de olmadığı için aynı mantıkla hizmet veren tbtnete geçtim. Bunda şuana kadar sıkıntı yaşamadım twitter normal giriliyor, iptv izleniyor. Fakat dün xbox gamepass 3 yıl olayını duymuşşunuzdur, onu almaya çalışırken ulaşım sıkıntısı yaşadım. Örneğin giriş yap diyince girmiyordu, dns açarak sorunu çözdüm işlemleri halledip üyeliğimi aldım. Bu sefer sorun xbox pc programını indirdiğimde başladı. Giriş bilgilerimi girmem gereken alan bomboş kalıyordu. Dns de işe yaramadığı için telefonun internetini paylaşarak giriş yapabildim anca. Şimdilik sorunum yok gibi duruyor fakat bu sorunun neyden kaynaklandığını bilmek isterim ileride yine sıkıntı yaşamamak için. Düşüncesi olan var mıdır?

    Mesela şuan aşağıdaki xbox gamepass konusuna mini.donanımhaber uzantısı ile girmiyor: (normal dhden giriyormuş, bilgisayarda da daha seri olduğu için mini kullanıyorum.)
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743


    İnternetimdeki bazı sitelere ulaşım sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 27 Aralık 2022; 13:26:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.