Şimdi Ara

İnterneti Düzensizleştiren/Yavaşlatan Virüs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, bilgisayarımda ilginç bir virüs (muhtemelen) var. O kadar ilginç ki, tam olarak sorunu anlamam bile 1 haftamı aldı.

    Daha önceden kurduğum bağlantıları (Oyun, internet gerektiren bir programa giriş gibi) hiçbir sorun olmadan açık tutabiliyorum, ancak indirmelerin rastgele bir şekilde 0 bayta inmesine ve bir süre öyle kalmasına, aynı zamanda 0 bayt değilken de yavaşlayıp hızlanmasına ve internette girmeye çalıştığım Google hariç tüm sitelerin 9-10 deneme sonucunda açılmasına sebep oluyor.

    Mümkün olduğunca kısa anlatmaya çalıştım, ama zaten ekleyebileceğim çok da fazla bir detay yok. Sorum şu ki; bu virüsten formatsız kurtulabileceğim bir yol var mıdır, ayrıca bu virüs nereden bulaşmış olabilir ve Windows' un kurulu olduğu C diskindeki önemli dosyalarımı yedekleyip (Text dosyaları dışında 1-2 program) format attıktan sonra o yedekleri geri alsam o yedekten tekrar bulaşma ihtimali yüksek midir?

    ESED Nod 32 Online Tarama sadece 1 Trojan buldu, ancak silinmesi sorunu gidermedi. ComboFix' i silme özelliğinden dolayı kullandım, o da 3 dosya silmiş, ancak bu da sorunu gidermedi.

    Kablolu olarak bağlanıyorum, ethernet girişi anakartın üzerinde dahili olarak gelen giriş. Anakart çok kaliteli değil, ancak yeni olduğundan henüz bozulacağını düşünmüyorum. Ayrıca donanımsal olmadığını düşünmeme sebep olan bir başka şey de daha önce kurulan -İndirme hariç- bağlantıların kesilmemesi. Ancak donanımsal olduğunu düşünüyorsanız da fikrinizi almak isterim. Modemden olmadığından eminim, çünkü aynı internetten 2 kişi bağlanıyoruz ve diğer bilgisayarda en ufak bir sorun yok.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adevy -- 30 Ekim 2015; 15:59:07 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.