Şimdi Ara

İnternet Hızının Aniden Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Düne kadar Windows 8 kullanıyordum, bugün Windows 7'ye geçtim. Fakat internet hızım normalken birden düşüyor. Download hızı 500-600 kb iken 4-5 kb kadar düşüyor. Hiç bir sayfaya ulaşamıyorum. Bazen kendiliğinden düzeliyor, genelde modemi kapatıp açıyorum, o zaman kesin düzeliyor. Fakat sürekli bu olayla karşılaşıyorum. Sorun ne olabilir acaba?



  • Sadece download hızı düşüyorsa bu dosya sağlayıcı ile ilgili olabilir daha ziyade, bird son zamanlarda internet erişiminde genel bir sıkıntı var sanıyorum korsanlık faaliyetleri artmış, özellikle yurtdışı bazlı sitelere girişlerde çok sıkıntı çıkıyor. Problem hala devam ediyor mu ? Bilgisayarın, modemin bileşenleri tam marka ve model isimleri nedir ? Olayı tam olarak anlayamadım düne kadar win8 kullanıyorken bu sorun yoktuda bu gün win7 geçincemi oldu ?? geçmiş olsun kolay gelsin.
  • Evet Windows 7'ye geçmemle oldu. Sadece download yaparken değil, tamamen düşüyor. Kısacası şöyle anlatayım; modemi açıyorum, hızım gayet iyi oluyor. Bir süre sonra wireless bağlantısı kesiliyor. Kendiliğinden tekrar bağlanıyor ve internet aşırı yavaş oluyor. Modemi kapatıp açınca düzeliyor. ASUS N61JQ kullanıyorum. Modem de Airties Air 5443. Evde benimkinden başka iki bilgisayar daha var. Onlarda hiç bir sorun yok.
  • Dosya indirirken hız testi yaptır hız testi düşük geliyo internet sağlayıcındandır değilse indirdiğin sunucudan kaynaklıdır. Genelde internet sağlayıcıda sıkıntı oluyo modem ayarlarına girip ordan hat değerlerine bakmanı veya araştırmanı öneririm düşük geliyo olabilir .
  • 2-3 saattir sorunsuz kullanıyorum. İki kere bağlantı koptu fakat hız düşmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.