Şimdi Ara

Internet Download Manager Programına Ne Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba


    uzun süredir Internet Download Manager programını kullanıyorum, kullanıcıların hızlı download beğenisinin asılsız olduğunu düşünsemde (bence download edilen dosyayı birkaç parçaya bölen bir program için hiçte hızlı download etmiyor aksine yavaş bile sayılır) , Internet Download Manager`da bayıldığım harika bir özelliği var; web sitesindeki videoları download etme özelliği, ancak neredeyse 2 yıl olacak, programın bu özelliğini kullanamıyorum, kullanan bilir Internet Download Manager kuruluysa; ziyaret edilen web sitesinde video varsa, hemen Internet Download Manager`ın video download seçeneği açılır. Ancak uzun zamandır video barındıran sitelerde; programın bu özellliği çalışmıyor, PlanetDP gibi sitelerde video ile alakasız saçma sapan şeyleri download etmek için otomatik aktif olurken, Unutulmaz Filmler hatta Youtube`da bile aktif olmuyor.


    Ekşi Sözlük`teki 59 Saniye videoları izlemekte veya Unutulmaz Filmler yada 720P-İzle gibi web sitelerinde kurtarıcı oluyordu (uzun zamandır Unutulmaz Filmler filmleri ulaşılmaz konumda olduğunu söyleyeyim bu özelliğin nasıl önemli olduğu daha rahat anlaşılır),



    Internet Download Manager`ın bu özellikte alternatifini araştırıyorum ama Internet Download manager bu özellik bakımından alternatifi yok.



    Bu konuda sorun yaşayan sadece benmiyim? Bu konuda bir fikri olan arkadaşımız var mı?







  • Uzun zamandır o uygulamayı kullanmıyorum ama video indirme kaldırdılarsa çok yazık olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Sizin sorununuz kullandığınız browser ın idm eklentisinde sanırım.

    Internet Download Manager Programına Ne Oldu?

    Kolay gelsin.
  • Programı silip baştan kurun bence.

    Eğer programı korsan kullanıyorsanız güncelleyemiyorsunuz. Tarayıcıya güncelleme geldikçe eski idm sürümleri işe yaramıyor. Eski sürüm idm kullanıyorsanız yeni sürümünü kurun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

    Sevgili cemcakmak tarayıcıda eklenti kurmuyorum (eskiden de öyle kullanıyordum).




    Sevgili Pizza Steve programı yeni baştan kurmayı zaten denemiştim, ve programı cracklı kullanıyorum ama güncellemeleri yapıyorum (her güncelleme de crack yeniliyorum)
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    Siz özellikle eklentiyi kurmuyorsunuz zaten. IDM içinden ilgili browser seçili ise eklentiler browser'lara otomatik kuruluyor. Zaten eklenti aktif olmasa sadece video değil download linklerini de alamazsınız idm'ye.

    Gerçi hiç bir yerde çalışmıyor demişsiniz. Ama bazı siteler sanırım bu tür downloadları engellemek için videoyu kesik kesik(*) parçalı olarak gönderiyor player'a. Kullandığınız siteler bu yönteme geçtiyse o yüzden IDM linkleri alamıyor olabilir.

    * Firefox' da video downloader ekiyle film indirmek istediğim zaman rastlamıştım bu duruma. Tek link yerine atıyorum. 1-2 mblık bir sürü link göstermişti eklenti.

    Eğer Türkçe dublajsız da olur derseniz. Popcorn Time ile film indirebilirsiniz. Seçeneklerde indirileni koru gibi bir seçenek olacak. Şimdi hatırlamıyorum ama netten dosyaları nereye indirdiğini bulabilirsiniz.

    O seçenek seçili ise film bittiğinde film dosyası ilgili klasöre kayıt edilmiş oluyor. Daha sonra netten altyazısını bulup filmi başka yere atıp izleyebilirsiniz.

    Avantajları site site dolaşmıyorsunuz neredeyse hemen hemen tüm filmler bulunuyor.

    Dezavantajları;
    Filmi indirirken seyretmeseniz bile arka planda açık olmalı. Film bitmeden filmi kapattığınızda film dosyası siliniyor.
    Çoklu indirme yapamıyorsunuz.
    Türkçe dublajlı film yok gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 13 Temmuz 2018; 16:12:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.