Şimdi Ara

İnternet Bağlantım Birden Kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , benim sorunum dün akşamdan beri evdeki internete akilli telefonlardan rahat bir sekilde girebiliyorken dizustu bilgisayarımdan giremiyor olmam.
    Bilgisayarımda windows10 yüklü.Dün gece youtubeda gezinirken bir yavaşlama farkettim daha sonrasında modemi ve modeme kabloyla bağlı olan diğer kartı açıp kapattım ama resetleme falan yapmamıştım.Sonrasında ise yukarda bahsettiğim sorun oluştu.Çözmek için birçok farklı yol denedim.Cmdden netsh komutlari olsun veya yine ipconfig ile ilgili olan komutlari denedim.
    Aygit yoneticisinden wireless lan sürücüsünü yani adaptoru kaldirip yeniden yükledim.Dns degistirmeyi de denedim ama malesef sorun cozulmedi.Superonline kullaniciyiz.Cagri merkezini aradim sorun gozukmedigini soylediler.Bilgisayarinizdan kaynakli olabilir dediler.Modem arayuzune de baktim ama baglanti sinyali falan normal gozukuyor.
    Son zamanlarda yapmis oldugum sey ise sadece dnsimi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 e cekmek (ipv4) ve ipv6 protokolunu kaldirmakti.Ayarladigim bu yeni dns google public dns adresi ben bu degisikligi valorant oyununda ping dusurmek amaciyla bizzat riot gamesden gelen email uzerine yaptim ama saniyorum hata da burdan kaynakli oldu bir sekilde.Eski haline getirmeme ragmen internet ilk basta geliyor fakat bir sure sonra kopmalar meydana geliyor.dns no probe hatasi veriyor.
    Yardimci olabilecek birisi varsa cok mutlu olurum.
    Son olarak guncellestirme kisminda yeni 2 tane guncellestirme gorunuyor su an indiriyorum telefon internetiyle insallah bi etkisi olur.
    Isteyen olursa modem arayuzunun ya da diger bagdastirici ayarlarinin sslerini de atabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ek olarak,son günlerde fazlaca indirme yaptım.Acaba bundan dolayı operatörün yaptigi bir kisitlama olabilir mi bu ? Ancak telefondan girebiliyor olmam kafama yatmadı bu noktada.Yardımcı olabilecek birisi yok mu arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemden wifi protokol ve şifre güvenlik ayarlarını değiştirin ethernet kablosuyla deneyin kopma vs. Olacak mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armagan_60

    Modemden wifi protokol ve şifre güvenlik ayarlarını değiştirin ethernet kablosuyla deneyin kopma vs. Olacak mi
    Modeme reset atmayı da denedim de malesef yine aynı sorun var.Firefoxu indirmeyi basarabildim bu sefer de kopmalar oluyor ama dns probe hatasi yerine wifi kısmında internet yok,güvenli durumuna geçiyor bağlantı.
    Ethernet kablosunu deneyemedim malesef elimde kablo yok şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armagan_60

    Modemden wifi protokol ve şifre güvenlik ayarlarını değiştirin ethernet kablosuyla deneyin kopma vs. Olacak mi

    Hocam , arkadaşın evinde onların modeme bağlanmayı denedim ona da bağlanamadım tam yine internet yok hatası oluyor yani internet kopuyor.Acaba donanımsal olabilir mi yoksa windows10dan kaynaklı bir durum mudur ? Güncellemelere baktığımda sürücü güncellemelerinde birkaç güncelleme var ama modemlere bağlanamıyorum sadece mobil veriyi paylasinca baglanabiliyorum internete.Guncellemeyi de indirmem pek mumkun gorunmuyor.Yarın ethernet kablosuyla da deneme yapmaya calisacagim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya eternet kablosu yada harici wifi adaptor ile bağlanıp pinizin wifi sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.