Şimdi Ara

Insomniac Spider-Man'de Türkçe Dil Desteğinin Olmayacağını Söylüyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkçe gelmezse, adam gibi tepkinizi koyup ALMAYACAKSINIZ.
  • Türkiye'de en çok sevilen kahramanın oyununu Türkçe yapmamak.
    Tebrikler Sony.Satışlardan şikayet etmeyin o zaman.
  • Arkadaşlar Türkçe çıkmaz ise herkes tepkisini koysun bu oyunu kimse almasın en azından indirime girene kadar
  • Neden tepki gösterelim Playstatıon Türkiye ye oyunları Türkçeleştirdiği içinmi tepki gösterelim yoksa oyunları uygun fiyatla getirdiği içinmi.Playstation Türkiye nin biz Türk oyuncuların için yaptıklarını herkes biliyor bu kadar nankör olmayın...Siz gidin diğer firmalara tepki gösterin, onlar sizi takmıyor bile...
  • Şunu kimse anlamıyor Sony yada Playstatıon Türkiye spiderman i Türkçe yapmıyor değil, Playstatıon Türkiye spiderman a Türkçe dil desteğini eklemek istiyor bunun içinde istekde bulunulmuş, insomniac games isterse olacak istemesse olmayacak...Bunu anlayın artık Playstatıon Türkiye spiderman i Türkçeleştirmek için başvuruda bulunmuş söz insomniac games de...Daha anlamayan varsa başka bir şey demiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcan

    Herkes hâlâ 300 tl yi eleştiriyor. Kimse noldu bu Türk lirasının hali demiyor. Çok enteresan
    Dijital ürün bu. Yiyecek, kıyafet, telefon gibi sattıkça azalan bir şey değil. Elin Amerikalısı 60Dolar (240tl) ye alabiliyorken gelip alım gücü çok daha düşük bir yerde 60Euro diye 300 tl ye satmak nedir. Yerel fiyatlandırma diye bir şey var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    60$ bugün itibari ile 247₺ oldu hocam bilginize.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlaystationTr Türkçeleştirme başvurusunda bulunmuş zaten.Geriye beklemek kalıyor.Başvuru kabul edilmediyse Playstation Tr'nin yapabileceği bir şey yok.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Yerel fiyatlandırmayı herkes istiyor. Bunun için Tr store satışları artmalı ve farklı bir fiyatlandırma yapılabilecek büyüklüğe gelmesi lâzım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    300 TL mi uygun fiyat ?
    Ne saçmalıyosun sen ?
    Dil desteği yaptı, oke ama babasının hayrına yapmıyor, Türkiye gibi ülkede 100bin sattığı için yapıyolar ki yapmıyolarsa utansınlar zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 11 Nisan 2018; 0:36:0 >
  • Şu fiyat bandını anca Türkçe dil seçeneği(mümkünse dublaj) ile anca istediğiniz satış adedini yakalarsınız. Bunun bilincinde gerekli baskıları yapacaklarını umuyorum. Türkçe dil gelmezse birçok kişi indirime girmeden oyunu elde etmez hele bu fahiş fiyatlara en azından Türkçe koymadıkları zaman satış adetleri nasıl düşüyor görmüş olurlar.
  • Hala Türkçe dublaj veya alt yazıyı Sony Türkiyenin yaptırdığını zannedenler var.Bütün karar bağlı olduğumuz ingilterede alınıyor onlar yapın derlerse yapılır yapmayın derlerse yapılmaz dublaj veya alt yazı.Sony Türkiyenin yaptırma gibi bi vasfı yok öyle olsa başvurduk demezlerdi başvurduk demelerinin sebebi ingilterenin kararına bağlı.
    Ayrıca her oyuna almancasından fransızcasına japoncasına dublajlı çıkıuor çıkan oyunların %99.999 u bu ülkelere dublajlı çıkartılıyor.Ödedikleri ücret sony nin ülke paralarına göre belirlediği örnek olarak 60 euro ve dokar şeklinde.
    Ama her nedense bize gelince sony nin belirlediği fiyatın aynını ödememize rağmen bizde çıkan oyunların %99.99 u dublajsız ve alt yazısız.
    Şimdi soru şu biz bahsettiğim dillerde çıkan oyuna verilen ücretin 10 da birinimi ödüyoruzda bize gelince her oyunda dublaj başvurusu yapılması bekleniliyor ve fırsatçılık yapılarak ekstra dublaj parası oyunun fiyatına yansıyor uncharted 4 te böyle oldu.
    Ve her nedense herkes sony tr nin kutulu oyunları 60 euro ve dokardan getirtip arrı üzerine kar olarak sattığını zannediyor bunuda sony tr çok iyi kullanıyor.
    Yani 60 eurodan satan bi amazon bundan kar etmeyi bilmeyecek kadar aptaal ama sony tr bize gelişi bu deyip kar etmeyi bilecek kadar akıllı yeraeniz elbette.
    Dünyanın neresinde olursa olsun sony tr distribitör konumundadır ve oyunları aldıkları fiyat 50 euro veya daha altındadır bunun aksini söyleyen olursa yalan söylüyordur yıllardır milleti kandırıyorlar.
    Yok şu oyunu Türkçe yaptık çıkartıcaz vs fırsatçılık yapıp koltuklarını sağlama almaya çalışıyolar.
    Bakın m.yiğit en son olan ön sipariş kazığından sonra ortalıkta yok bi açıklama zahmetinde dahi bulunmadı ama koltuğu sağlam tabi kerizlere suyur alt yazıyı duyan kerizlerde kolup bassın ön siparişi alsın oyunu sonrada o oyun Türkçe çıkarmı çıkıcakmı diye bekle almaya devam edin siz kekolar.




  • Playstatıon Türkiye her oyunun fiyatını aşağı çekebileceği kadar indirirerek satışa sundu,diğer oyun firmalarının oyunlarına kıyasla daha uygun fiyatlarla getirdi kendi oyunlarını Playstatıon türkiye, işte somut bir örnek.Bir spiderman, yeni ön siparişe duyurulan oyunlara göre fiyatı biraz yüksek diye, sanırsın spiderman den önceki oyunlarda böyle diye atılıp tutuluyor hak yemeyin lütfen.Bir arkadaşımızda 50 alınıp 60 a satılıyor demiş zaten normali 60. Sen işletmecisin 5 liraya ürettiğini 5 lirayamı satıyorsun o zaman işletmede çalışan işçilerin parasını kim ödeyecek.Playstatıon Türkiye 60 lık oyunu 50 ye satarsa Türkçe dublaj veya altyazının, ekipte çalışanların parasını siz mi ödeyeceksiniz mantıklı düşünün biraz.Bana burda söyledi dersiniz, bu amazon sonun başlangıcı olacak, oyunlar kaçak gelmiş gibi Türkiyeden alınmış sayılmayacak, bir diğeride güçlü bir firma olduğu için başta iyi gibi görünerek sonra bizi eleştirdiklerinize muhtaç edecekler.




  • Twitter da insomniac games e verilen cevaplara baktım, bu cevaplar Türk oyuncuları gözden düşürüyor, kötü gösteriyor.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var,argo kelimelerle insomniac games e verilen tepkiler Türkçe dil desteği olasılığı olsa bile bu olasılığı daha da düşürüyor.Daha Türkçe dil desteğinin gelip gelmeyeceği belli değil çok acele yorumlarda bulunuluyor.
  • Bana psturkiyenin verdigi cvp daha belli bisi yok arkadaslar
    _________
    Merhaba, Marvel's Spider-Man oyunu için Türkçe dil desteği başvurusunu yapmış bulunuyoruz. Süreç sonuçlandığında konuyla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlgin için teşekkürler.
  • Benim anlatmak istediklerimi,Dost Kayaoğlu ve Talha Aynacı konsol oyun youtube kanalında çok güzel dile getirmişler.Anlamak istemeyenlere ve atıp tutanlara izlemeleri önerilir.Yapılan iyilikleri bir olumsuzlukta bu hallere düşürmeyi bırakmadığınız sürece hiçbir cacık olmaz....
  • Sony Türkiye birine cevap olarak yazmış başvurusu yapıldı büyük ihtimalle türkçe olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen sıkıntı yapmayın tr dublaj olmaz tabikide ama tr altyazı her türlü yaparlar.
  • turkce olmasi icin twitter dan kampanya yapalim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.