Şimdi Ara

İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
1
Favori
8.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu çocukla uğraşmayı bırakın artık kıskanmayıj bu kadar adam yakışıklı,milli takımın banko oyuncusu,milyonlar kazanıyor

    Bu mesaja eklenen görseller:

     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıkmadınız mı şu Fatih Terim düşmanlığından, hazırlık maçından sonra bile direk adama sövüyor millet.
    Sanki adam gitti Sabri yi bilmem kimi aldı oyuna. Beğenilmeyen Selçuk İnan kötü olsun iyi olsun bu takımın vazgeçilmezidir.
    Kritik anlarda frikik atabilecek Hakan Çalhanoğlu' n dan sonra tek adamdır.

    Herkez kendi takımının futbolcusu oynasın istiyor kimsenin rakip takım oyuncusuna tahammülü yok.
    Sanki ligimiz yıldızlar topluluğu. Gol krallığına bakın kaç tane Türk oyuncumuz var her sezon gol kralı olan?

    Defansa bakın kaç tane yıldız oyuncumuz var Avrupa nın peşinden koştuğu?

    Eldeki tecrübesiz kadro ile bir şeyler yapmaya çalışıyor adam kimse çekemiyor. Bu mantalite ile bir yere gelemeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: All Nightmare

    Bu çocukla uğraşmayı bırakın artık kıskanmayıj bu kadar adam yakışıklı,milli takımın banko oyuncusu,milyonlar kazanıyor

    Bu mesaja eklenen görseller:

     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)

    ya gülüyoruz ediyoruz da şaka maka bu herif 20'li yaşların başında milyon dolarlar kazanıyor euro 2016'ya gidiyor. futbolcu olmasa en fazla çırak olur. herifte resmen tamirci çırağı tipi var.

     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enoiciyiz

    Millt yine selçuğa sallamış.Bu adam ne yaptı sizeŞu anda ortada oynayabilecek en iyi adam.İzlanda maçında ipten aldı takımı.

    90dk boyunca aç selcugu izle 30 pasi varsa 20si yana ve geriye. ara sira uzun atiyo oda rakip stoperlerin fiziginden dolayi onlarda kaliyo. sirf hoca selcuk selcuk selcuk diye topali stopere cekti. topal stoper oynayamaz. on liberoda adam kacirdigin zaman hemen kademeye stoperlerden biri gelir girer veya sag sol bekler ters kademeye gelirler.yani telafisi olur adam buna aliskin arkada birileriyle oynadi hep on liberoda . ama stoperde adam kacirirsan rakip kaleciylen 1e1 kalir. topali suclamiorum yanlis anlasilmasin adamin olayi on libero sirf hocanin selcuk aski yzunden gitti stopere koydu. bi inceci adam bi ara pas atiyo 4-5 kisi arkada taklaya geliyoruz. orta saha topal-oguzhan onlerinde hakan olmadi. ozanda iyi ama dedigim 3lü daha onde bana gore. zaten 60-65 den sonra kusura bakma ama selcukun yuruyecek hali kalmadi. adami besiktas macinda kendi taraftari islikladi az ileriye oyna diye bos beles top yapti o mactada . selcugun oynamasi icin ciddi anlamda fizik olarak cok cok iyi olmasi ve formda olmasi lazim . bu selcugun jem karacandan farkı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

    şu tipler euro 2016'da ingiltere'ye karşı oynuyor arkadaş şaka gibi

     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)


     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)


     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)



    Ilk fotoda ki kim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam gelmiş volkan demirelin eksikliğini hissedeceğiz diyor....
    Ayrıca o ozan ne olmuş öyle ya..Adamın her yerinden yağlar sallanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Danger -- 22 Mayıs 2016; 22:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Milli takımımızı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele ettiler. İngiltere başlı başına bir rakip bir de hakem eklenince işler iyice karıştı.

    Takım geneline bakarsak ilk yarı gerçekten iyi bir maç çıkarttık. Maçın başında yediğimiz golün etkisinde kalmamamız bize gol olarak döndü 13.dakikada. İkinci yarının sonlarına doğru takım olarak yorulduk. Penaltı pozisyonunda da bunu gördük. Yediğimiz golde ise sözde korner(!) olan pozisyonda bir an anlaşmazlık sağlayan 3lü maçın şeklini belirlemiş oldu.

    Oyunculara gelirsek hepsine kısa kısa değinmek istiyorum. Babacan , kalede gol yediğimiz pozisyon dışında iyi maç çıkardı . Defans hattında Topal'ın ağır kalması ve Caner'in maç eksiği takıma olumsuz yansıdı. Orta sahaya geldiğimizde Ozan'ın kilosu göze batan en olumsuz durum. Fenerbahçe'de gelecekte güzel işler beklenen bir oyuncu bu halde olmamalı. Biraz daha ileriye gidersek Oğuzhan maçın yıldızıydı bence. Ama Oğuzhan konusunda şöyle bir sıkıntı var. İngiltere oyuncularının kaslı kuvvetlı olması Oğuzhan'ın cılızlığını ortaya çıkardı. Vücut olarak bir değişim yaşarsa Arda ile birlikte vazgeçilmez oyuncumuz olabilir. Sol-sağ kanatta sürekli yer değiştiren bi ikili vardı bugün Hakan ve Volkan. İkiside beklenileni veremedi. Volkan tamamen fabrika ayarlarına sıfırlanmış , iki çalım atıp çalışılan set oyunundan uzaklaşıp kafasına göre oynadı. İleri uçta Cenk bütün yapabileceğini yaptı bugün. 90 dakika pres yaptı , kafa topuna çıktı , aralarda boşluk aradı , döndü vurdu aklınıza gelebilecek her şeyi. Bir golü eksikti sadece. Burak geldiğinde kenara çekilip oynatılmaz ise çok ayıp edilir bu adama . Şu anda Burak'tan kat kat iyi durumda.

    Hakeme değinmeden de geçmeyelim. Hakem bugün tamamen bir şeyler ispatlama peşindeydi sanırım. Net ofsayttan verilen gol bunu açık bir şekilde gösteriyor. Yan hakem görmese bile görmemesine imkan yok. Deniz Aytekin bile ofsaytı görebilecek pozisyondaydı. Çalınmayan fauller , verilmeyen sarı kartlar ile maça damgasını vurdu.

    Evet , güzel gidiyoruz. En azından Kova Yaşar'ın zamanında 8-0 dan sonra 'referee finish pls' demesinden İngilizlerin maçı artık bitir demesine kadar geldik.(Çağrı abiden alıntı) Daha geçen sene evimizde 2 , 3 gol yerken , bu sene deplasmanda hele de İngiltere deplasmanında kazanmanın eşiğinden döndük. Olacak , inanıyoruz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var , biraz daha ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

    şu tipler euro 2016'da ingiltere'ye karşı oynuyor arkadaş şaka gibi

     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)


     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)


     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)



    Ilk fotoda ki kim

    ya sen mahmudinho reyizi nasıl tanımassın. onu barcelona istedi gitmedi bi kere tamam mı

     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)




  • Cenk

    Töre Çalhanoğu Volkan

    Topal Oğuzhan

    Caner Ersan Toprak Şener

    Babacan


    Şu takım akıcı futbol oynar çok iş yapar. Arda+Selçuk olunca takım el freni çekilmiş gibi oynuyor
  • Bazı arkadaşlar,fatih terimi eleştirenlere çokmu futboldan anlıyorsunuz diye takılmış,Futbol dünyanın en basit oyunu,Biraz fazla maç seyreden herkes adam akıllı yorumda bulunur,futboldan anlarda,Siz anlamıyorsanız,sorun sizde

    Milli takım kadrosu açıklandığında herkes ismail,semih,düşüşte olan ozan,selçuk,burak,yasin,hakan balta bu takımda ne arıyor dedi,dediklerinde'de haklı çıktılar

    Maçı seyrederken ismaili aldığını görünce,hemen şimdi ismailin hatasından golu yeriz dedim,bir dakika geçmedi penaltı oldu,Penalti dışarı atıldı,İsmail bey kalecimiz topu tutacakken atladı,topu rakibe hediye etti ve golü yedik.

    Eğer fatih terim takıntılarından ve bazı oyuncularda ısrarından vaz geçer,Yükselişte olan oyunculara hak tanırsa,Avrupa Şampıyonasında yarı final oynarız,yok israr ederse gurupta üçüncülük bile zor.
  • iki orjin stoper şart! en kötü 3 maç oynar geliriz😃 oralar da olmayı çok özlemiştim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben oynadıgımız futbolu begendim ta ki 70 lere kadar.. 70 nci dakikadan itibaren oyuncularda yorgunluk baş gösterdi.. Terimde yedek oyuncularıda denemek istedi sonucta hazırlık maçı..Yusuf yusuf ettirdik İngilizlere çirkefleşti o Delle Alli falan.. Ama bizim oyuncularda ciddi manada kondisyon ve fizik eksigi var..Adamların forvetleri bizim stoperlerin 2 katı gibiydi

    Ayrıca laf atacagınıza begenin güzel eleştiride yapın biraz lütfen.. Oğuzhan bugün gözüme gerçekten girdi..Fizigi eksik kondisyonu yeterli degil sadece 60-70 gibi bitti o da.. Ozan bugün gayet iyiydi bence..Selçuk 60-70 ten sonra bitti.. Topal inanın stoperde olmuyor..Tamam bir Mascherano yaratmak istiyor Terim ama Topal tam verimle oynayamıyor.. Topal 90 dakika oyundan düşmeden pres yapıp süpürüyor oyunu ama Stoperde kademede olmak zorunda ve yapamıyor bunu.. Hakanda iyiydi stoperde..Serdar Aziz falan gelsin orta sahaya Topal cekilirse tamam oluruz..

    Kanatlarımız onların beklerini otoban etti beyler.. 2 golleride şaibeli.. Forvette Cenk yeterli bu takıma.. Takım benden geçer not aldı..Sadece fizigimiz eksik kondisyon yok takımda..

    Volkan-Gökhan-Serdar-Hakan-Caner-Topal-Selcuk-Oguzhan-Hakan-Arda-Cenk ........ Bu gibi 11 ile çıkarız şampiyonada büyük ihtimal..Ozan Volkan Alper Töre Olcay Nuri gibi yedekten girecek adamlar olacak..Bugün giren yedekler kaliteli degildi Mahmut falan




  • ömer'i kazanmak kolay terim istese töreyle arasını düzeltir. ömer'de euro 2016'da oynamayı elbet ister. defansta orta saha oyuncusu sol bek oyuncusu oynuyor arkadaş. halbuki mis gibi ömer var, herif leverkusen'in 1 numaraları stoper'i.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 22 Mayıs 2016; 22:52:16 >
  • Futbolcuların çoğu böyle ki.

    Dele Alli
     İngiltere 2-1 Türkiye Hazırlık Maçı (22.05.2016 - 19:15)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    iki orjin stoper şart! en kötü 3 maç oynar geliriz😃 oralar da olmayı çok özlemiştim

    Bu kadro sadece hazırlık maçı kadrosu dimi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac 2-1 degil, 1-2 dir.

    1-) Ilk gol ofsayt.

    2-) Ofsayta dusmedigimiz halde, kalkan ofsayt bayragi.


    Sana tavsiyem, hakemligi birak. Trafikte duran arabalarin camini sil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son değişikliğe kadar dayandım, yasin girince kapattım tv yi. beklentim sıfır artık.
  • Cenk

    Töre Çalhanoğu Volkan

    Topal Oğuzhan

    Caner serdar aziz Toprak gökhan gönül

    Babacan

    ideal bencede böyle olmalı,tabiki ömer toprak olayı karışık..

    Sinan gümüş ve kerim frei yıda çağırırdım..sonradan girip etki edebilecek oyuncular..Rakibi yoran stildeler..yasini almazdım şu formuyla..arada orta sahada performansı düşük alan kişi yerinede selçukla değişmeli oynatırdım..volkan şenin aktif olamayacagı maclarda 3 lu orta sahaya dönülüp hakan sola cekilip töre sağ kanatta yapılabilir..

    yunus mallide bir şansı hakediyor bence denenmeli.. mehmet ekicide cagırılmalı benim görüşüm

    takımcılık yapan cok fazla olmuş şaşırdım yok töresiz olmaz yok volkanın alternatifi mi var..herkesin bi sıkıntısı var..volkanında bitiricilik konusunda ne gibi sıkıntılar yaşadıgını biliyoruz..bu takımda kanatsız oynayabilecek bile bir orta saha varken böyle denmesi sacma bence..calhanı ardası yunus mallisi ekicisi selcugu topalı oguzhanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 22 Mayıs 2016; 23:18:17 >




  • Bakıyorum çoğu kişi iyi mücadele ettik, hakem bizi ezdi demişler.

    Hehe hakem ezdi . Harry Kane ile Vardy birbirlerine pas vermiyorlar. Birbirlerini hala rakip sanıyorlar herhalde. Birde bu ikisinin kaçırdığı pozisyonlarda ingilizler yerine siz olsanız iki yıl ağlardınız küfrederdiniz.

    Maçı anlatan spikeri görünce aklıma küçük insanların küçük umutları vardır sözü geldi. 2002 de dünya üçüncüsü olmuş takım İngiltereye bir tane gol atınca meşaleleri yakma moduna girmiş. Bir gol atmak bunlar için vatan millet galiba.

    İŞTE EZİKLİK BUDUR ! Sadece bir gol atmak.

    Yenelim diyen yok. Siz ingilizlere bir tanecik gol atınca, tarihinizde yediğiniz sekiz tane golü unutturacagini mı sanıyorsunuz?

    Bu Şampiyonada İngilizler çeyrek final göremez bence. Çünkü adamlarda bireysel, bencil oynayan çok oyuncu var. Takım oyunu yapmaya çalıştıklarında çok yavaş futbol oynuyorlar. 3-2 yendikleri Almanya maçında, tamamen almanların ikinci yarida saçmalamaya baslamasindandir.

    Mesela yendiğimiz Hollanda maçında tekrar izleyin göreceksiniz, o maçta iki üç tane ileri oyuncunun tamamen bireysel ve bencil davranmasından dolayı Hollanda bir takım olamadı maçta. Sorumlusu ise teknikdrektordu.

    Modern futbolda takım oldun oldun. Bireysel futbol seni dün yukarı bugün assagi götürür. Almanlar her zaman takım oldular ve hiç hir dönem öyle gözden kaybolmadılar. Fransa kupalar aldı, kayboldu. İtalya aldı kayboldu. İspanya bi parladı sonra söndü. Almanlar hep tepelerde kaldılar. Her turnuvada favorilerin arasında Almanya hep var oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cenk tosun bizim taktikleri hep söylemiş basın toplantısında yoksa alırdık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 22 Mayıs 2016; 23:33:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.