Şimdi Ara

In-ear kulaklık önerileri, orta-üst sınıf ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kulakiçi kulaklıkları odyofil arkadaşlarım kadar iyi bilmiyorum, ama müzik dinlemeyi çok seven ve djlikle uğraşan bir kardeşiniz olarak kulakiçi kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Samsung galaxy s3 ile kullanacağım bu kulaklıkları, fiyat aralığı amazon baz alınarak 100-250$ arası makuldür. Sesi nasıl güçlendirebilirim en iyi performansı nasıl alabilirim, gerekiyorsa eğer ucuz ve küçük kulaklık amfisini nereden bulabilirim gibi sorularımı yanıtlayacak üstadlar aranıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denondj -- 26 Haziran 2012; 13:49:41 >



  • Senin alacağın In-Ear'ların pek amfiye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. S3'ün ses kalitesini bilemem ama güzel bir kaynak ile amfisiz olarak besleyebilirsiniz kulaklıgınızı. Sony A864, Ipod veya Sansa Clip alabilirsiniz. FİİO 6'da sanırım sizin için yeterli olacaktır.

    Kulaklık içinse forumda fastfalcon nickli üye Westone 3 modelini 580 liraya satıyor. Gerçekten başarılı bir kulaklıktır. Ben almayı düşünüyordum ama bu aralar elimde nakit para yok.

    Onun haricinde. max 250 dolar içinse ; Sennheiser IE80 (Türkiye'deki metan'dan fiyat talep edin yurtdısı fiyatından daha ucuz olabilir IE80), Ultimate Ears TripleFi 10'a bakın

    Ama derseniz ki ben bu işin başındayım 100-150 dolarlık bir kulaklık benim için yeterli olur ; o zaman da size Monster Turbine (biraz ağırdır) CKS90 (bass ağırlıklı bir kulaktır) ve Shure 215(mid ve sahneleri başarılı) öneririm.


    In-Ear'larda bütçenizi biraz daha yükseltirseniz alableceginiz Westone 4-4r, Shure 535, Sony MDREX1000, SM3 gibi kulaklıklar var onların da fiyatı max 410 dolar. Yani In-Ear'lar On-Ear'lar kadar pahalı değil.

    Şurdan bakabilirsiniz ;


    http://www.iheadphones.co.uk/in-ear-headphones.html?dir=desc&order=price&p=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 26 Haziran 2012; 16:33:04 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.