Şimdi Ara

İmplant Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İmplant Nedirİmplant belli nedenlerden dolayı keybetmiş olduğunuz dişlerinizin yerine çene kemiğine gömülen özel protez yapılarla gerçek diş görünümüne ve işlevine sahip diş tedavi yöntemidir. Estetik ve oldukça kullanışlı en son teknik diş tedavi yöntemidir. Son 20 yıla dayanan geçmişine rağmen oldukça hızla ilerleyen yüksek teknolojik alt yapıya muhtaç yüksek bilgi ve deneyime ihtiyaç duyulan bir sistemdir.
    İmplant dişinizi gerçek dişiniz gibi korumak zorundasınız aksi taktirde kullanım ömrükısalmasının yanında ağız sağlığınızın bozulacağını unutmayın. İmplant diş belli yaş guruplarında çene kemiğinin zayıf olduğu durumlarda ve kemik erimesi yaşayan kişilerde tavsiye edilmeyen bir tedavi yöntemidir.
    İmplant firmaları implant uygulamasını müteakip 10-20 yıl süre ile garanti vermekte olup şeker hastalarında , yaşlı ve kemik erimesi yaşayan hastalarla ,sağlıklı beslenmeyen ve sigara kullanan hastalarda süre dahada kısalmaktadır.
    İmplant diş vücuda dışardan dahil olan bir metal olduğu için kullanılacak metal ve alt yapının kişinin yapısı tarafından reddedilmemesi için detaylı tetkikler yapılmalı bu konuda implant firması hekim ile işbirliği içinde olmalıdır.
    Estetik diş tedavisi içersinde en çok tercih edilen implant fiyatları ilede diğer tedavi yöntemlerinden farklıdır. Oldukça pahalı metallerin yapımında kullanıldığı implantlar anti alerjik değerli metallerden üretilir. İmplant diş tedavisi yaptırmak isteyenler detaylı bir araştırma ve diş hekimlerinin yönlendirmelerine önem vermeleri gerekmektedir.implantimplantimplant







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.