Şimdi Ara

Imei numarası klonlanmıştır mesajı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar 2 gün önce yeni bi telefon aldım ve az önce bi mesaj geldi.Imei numarayı var ve klonlanmıştır cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır aldığınız yere başvurun diyor.Telefon sony garantili zaten distribütör garantili değil.Şöyle bi şey var bana gelen mesajdaki numara farklı bi numara.Cihazdaki,garanti belgesindeki,ve *#06#deki numara aynı ama mesajdaki numara farklı şimdi benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musnuz? Okuduğuma göre telefonu tek sim kartına açıyorlarmış çözüm olarak böyle şey mi olur ben ürünü neden orjinal aldım o zaman? Yardımcı olur musunuz?



  • Kapatılacak olan telefon size gelen mesajdaki imei numarasına sahip olan telefondur. Mesajdaki imei numarası sizin yeni satın aldığınız telefonun imei numarası ile aynı olmadığına göre sizin yeni aldığınız telefon kapanmayacak demektir. Kısacası sizin yeni almış olduğunuz telefonla ilgili bir sorun yok.

    Sorun nedir derseniz; siz daha önce sim kartınızı imei numarası klonlanmış olan bir telefonda kullanmışsınız ve ilgili mesaj o telefon için gelmiş.
  • Benim cihazımda bir sorun yok yani? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.