Şimdi Ara

iLoome iPhone 6 + Temperli Cam Koruyucu Video İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ø kullanıcısına yanıt
    İşlek caddelerdeki telefoncular kırılmaz cam ekran koruyucu diye satıyor hocam onları. Benim ağzım açık kalmıştı sorduğumda. 100-150 lira arasında değişiyor fiyatları ve paketi bile yok. Direkt poşetin içinde üst üste bantla sarılmış şekilde çıkardı önüme adam. Yazık günah 2 dolara aldıkları şeyi 100-150 liraya satıyorlar.
  • inceleme için çok teşekkür eder. benim sormak istediğim şu: şuan iphone 5s kullanıyorum üzerinde normal mat ekran koruyucu var kendimce gayet memnunum. temperli cam koruyucuyu şans eseri geçen gün öğrendim, türkiyede 20 tl den 100 tl ye kadar mevcut. videonuz da 20 tl lik ürününlerin bilgisini vermişsiniz zaten, ama sormak istediğim türkiye de satılan 40-50 tl lik ürünler demi 20 tl kalitesinde ? sizce iphone 5s için bu markanın temperli koruyucusunu mu almalıyım , yoksa 20 tl lik alsam da olur mu? iphone 5s olduğu için kenarları kapatma derdim yok çünkü. yani size verdiği hissiyat diğer ürünlere göre çok daha iyi mi? yoksa kenarlarını kapattığı için mi beğendiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 6 Ocak 2015; 21:24:23 >
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Videoyu beğenmenize sevindim. Bu ekran koruyucunun en büyük özelliği kenarlarını kapatması. Ancak 5s için başka markaları da tercih edebilirsiniz. Tabiki marka tercihi çok önemli. 20 liraya satılan, temperli cam ekran koruyucu olduğu iddia edilen ürünle "indirimsiz" hali 50 lira olan ekran koruyucu aynı. Bazı markaların ürünleri bu şekilde düşebiliyor 50 liraya. Onları almanız sizin için daha iyi olur. Diğer 20 liralık ürünlerde parmak izi çok bariz ve can sıkıcı şekilde ekranda kalıyor. Keza yağ kalıntıları çok zor çıkıyor. Ekrandaki parmak hareketleriniz daha zorlaşıyor ki bir süre sonra bunu anlayamıyorsunuz aslında. Ama ekran koruyucuyu çıkarınca "Arkadaş bu telefonun ekranı da ne kadar kaygan" demeye başlıyorsunuz kendi kendinize. O yüzden kaliteli bir ekran koruyucu almanızı öneririm. SGP'nin ürünlerini beğenerek kullanıyorum ve yanlış hatırlamıyorsam 5s için olan temperli cam ekran koruyucu indirimdeydi. Onu tercih etmeniz sizin için çok daha iyi olacak görüşündeyim hocam.

    Ekleme: Mat ekran koruyucudan cam ekran koruyucuya geçtikten sonra da ekranın ne kadar güzel olduğunu tekrar keşfedeceksiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutkocoglu -- 6 Ocak 2015; 21:44:35 >




  • Umutkocoglu U kullanıcısına yanıt
    ben cihazı aldığımın ertesi günü alışveriş merkezinde kılıf satan bir yerden silikon bir kılıf ve ekran için cam aldım.aslında cihaz gelmeden netten kılıf beğenmeye çalıştım ama bir türlü içime sinmedi kılıflar.çizilmesin diye mecburen 80 tl ye mal olan kılıf ve camı aldım.geçen hafta da uzun araştırmalar sonunda sizin de videoda gösterdiğiniz spigen ultra hibriti aldım.ekrandaki cam ın kenarları boş kalıyor.cebimde,para,anahtar vs denkgelse çizecek diye düşünüyorum.ayrıca bazen dokunmatik hassasiyeti bozuluyor.şu an tanıttığınız cam filmini ciddi ciddi düşünmeye başladım.

    Kargo kaç günde geldi tekrardan sorayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 6 Ocak 2015; 21:45:20 >
  • ilkker kullanıcısına yanıt
    Çizilmesi öyle kolay kolay olacağını zannetmiyorum hocam. Ama bahsettiğiniz o hassasiyetin bozulması, elin kenarlara takılması bir süre sonra can sıkıcı olmaya başlıyor gerçekten. Kargo da 2-3 hafta arası geliyor eğer ki gümrüğe takılmazsa.
  • Konu güncel arkadaşlar. Biraz yukarı taraflara çıksın da görmeyen arkadaşların görmesini sağlayayım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam link verebilirseniz çok sevinirim.

    İncelemeyi yapan arkadaşa da çok teşekkür ederim bir süredir bakıyordum bende fakat biraz pahalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahbaz061

    Merhaba hocam link verebilirseniz çok sevinirim.

    İncelemeyi yapan arkadaşa da çok teşekkür ederim bir süredir bakıyordum bende fakat biraz pahalı.

    Benim aldığım pek olmadı hocam kenarları dümdüz iniyor köşeden hava aldı zamanla berbat görünüyor kesimi kötüymüş iloome en iyisi şu anda onu tercih edin pahalı ama 1 kere alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam telefon aksesuarlara bu kadar para vermek koyuyor adama ama alacağız bir tane mevcut ekran koruyucular kötü gözüküyor gerçekten.
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Videoyu Beğenmenize sevindim. Ama Parasını hak eden bir ürün olduğunu düşünüyorum ve yere düşüp kırılmadıktan sonra 1 kere alacağınız birşey. Kırıldığında da zaten dünya kadar masraftan kurtarıyor insanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon üzerinden aldım toplam 39 dolara mı ne denk geldi. 50 dolar gift vardı. Para vermeden aldık valla :) Gelene kadar dandik filan 5 liralık bir koruyucu alayım :)
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    Evet hocam toplamda 39-40 dolar gibi birşey yapıyor. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık nefis olmuş Bende 6 Plus kullanıyorum Apple orjinal kılıf almayı düşünüyorum fakat renk atması oluyormuş memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirkinordek885349 kullanıcısına yanıt
    Incelemeyi Beğenmenize sevindim. Kılıfa gelince de sizin dediğiniz durum deri kılıflarda meydana geliyor. Silikon kılıflarda böyle bir problem olmuyor. En azından ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Ancak şunu söyleyebilirim ki kullandığım en kaliteli ve hissi gerçekten iyi olan kılıflardan bir tanesi. Kırmızı da beyazın arkasına gerçekten güzel duruyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutkocoglu U kullanıcısına yanıt
    Alınabilir o zaman teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirkinordek885349 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle pişman olmayacaksınız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmeyen arkadaşlar için yukarıya taşıyalım biraz konuyu :)
  • Bende sipariş verdim beyaz iphone 6 için ne zaman gelicek bakalım bir kaç gün oldu merak ediyorum güzel ve kullanışlı bir ürüne benziyor merakla bekliyorum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whiteapples W kullanıcısına yanıt
    Beğeneceğinizi düşünüyorum. En kısa sürede elinize geçer umarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler. Bende geçen hafta Pazartesi sipariş verdim. Daha önce yurtdışından hiç siparişim olmamıştı. Ptt'nin sitesinden kontrol ettim dağıtıma çıkmış görünüyor sabah saat 9'da. Bugün artık gelmez aslında çok yakınım ama kuryeler malumunuz. Yarın bana ulaşır herhalde ulaşmazsada sabahtan zaten şubeyi arıycam. Velhasılkelam demem o ki almak isteyen arkadaşlar kargoya takılmasın İstanbul'dayım 1 haftada gelmiş evimin dibine kadar. İyi forumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.