Şimdi Ara

İlk İzlenimler, Opel Grandland X 1.2 130 HP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
25.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Grandland x benzinli mi
  • @herseyinhayirlisi Çok teşekkür ederim hocam, sağolun.

    @kimbehicayy Çok Teşekkür ederim hocam, sağolun. Evet 2. el bakılsa cam tavanlı alınabilirdi ama 0 olsun istedim.

    @tartekin Teşekkür ederim hocam. Arabayı bir getirtip kullanabilirsek deneyimlerimi paylaşacağım

    @MRhero Çok iyiymiş hocam, ben taktırayım dedim 1000 küsür fiyat dediler. Ama yine de taktıracağım. Bir de şu anten işini çözebilirsem çok güzel olacak.

    @babapars çok teşekkür ederim hocam, sağolun.

    @JabbaWockeeZ çok teşekkür ederim hocam, evet cam tavan olsaydı bence de iyi olurdu ama fiyat farkı 15-20 bin lira kadardı. Cam tavan için de o kadar değmez diye düşündüm, bir de bu aracı iyi fiyata bulunca kaçırmayayım dedim.
    1.2 motor konusunda da aklımda çok soru işareti yok açıkçası. Senede sadece 1000 lira mtvden tasarruf edeceğim ki bu 3000 kilometre yol demek. Araç zaten hafif 1360 kilo, yakıt tüketim değerleri de 8 ileri otomatikle gayet makul gözüküyor. Zaten şehir içi-dışı fark etmeksizin kurallar içerisinde kullanan birisiyim. 0-100 Hızlanması da zaten dizelden 2 saniye daha iyi ki oldukça önemli bir fark bence.

    @yabancı34 120'ye yakın gitti hocam.

    @icemy Çok teşekkür ederim hocam, sağolun . Cam tavan aslında olmazsa olmaz diyordum ama 15-20 bin lira fark olunca vazgeçmek zorunda kaldım. Bir sonraki araçta olur umarım.

    @urugakhina Teşekkür ederim hocam evet teknik verilerdense gerçek daha önemli. Karma tüketim sanırım 5 litre gözüküyor, gerçekte buna 1.5-2 litre eklenir diyorum. Yani 7 litre civarı yakar bana kalırsa. İzlediğim birkaç test videosu da agresif kullanmalarına rağmen 7.5 8 çıktığını söyledi, test ettikleri de eski eat 6 şanzımandı, bu eat 8 şanzıman ile bir miktar daha düşeceğini tahmin ediyorum.

    @BayDingin Çok teşekkür ederim hocam, Astra da çok güzel araç, sizler de güle güle kullanın. Ben de Sattığım civic'i alırken Astra da bakmıştım, dizel otomatik excellence paket biraz fazla gelince bütçeye vazgeçmiştim

    @lazloo Çok teşekkür ederim hocam, sağolun. Evet cam tavan ben de çok istedim ama fiyat farkı çok olunca vazgeçmek durumunda kaldım. Bir sonrakine umarım.

    @Ataberk2468 Çok teşekkür ederim hocam, siz de aracını güle güle kullanın. Daha önce hem Astra hem insignia kullanmış birisi olarak ben de Opel'in yol tutuşunu çok iyi buluyorum, suv araçta bence daha da önemli. Fakat umarım konforla yol tutuş arası dengeyi iyi tutturmuşlardır, çünkü %80 şehiriçi kullanılacağı için biraz konfor iyi olur.

    @spinattimyalnizliga Çok teşekkür ederim hocam, evet aracı aldık ama getirmesi da ayrı dert Led farlar gerçekten bence de iyi oldu, bir de en giriş pakette bile sunulması çok çok iyi, önceki aracımı çok beğeniyordum ama bir tek halojen farlardan şikayetçiydim. Bunda led olmasaydı almazdım herhalde.

    @musetea Hocam ben de Sportage çok beğeniyordum fakat alsam benzinli alacaktım, yakıtından çekindiğim için vazgeçtim.

    @PRODJ Çok teşekkür ederim hocam, sağolun. Evet dolar euro fiyatlarını görünce piyasa kötü olsa bile fiyatlar artar diye hemen alayım dedim. Yoksa ötv indirimi vs. bekleyeyim diyordum.

    @integral77 Çok teşekkür ederim hocam, sağolun.




  • Çok güzel tercih kesinlikle.Sadece motor soru işareti sanıyorum.Kendini henüz kanıtlamadı deniliyor genel yorumlarda.Güle güle kullanın.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, sağolun. Motor konusunda almadan önce araştırma yaptığımda genellikle olumlu yorumlarla karşılaştım. 3 kere yılın motoru ödülünü almış. Teknik verileri de güzel gözüküyor. Test edenler de hem yakıt hem performans açısından güzel şeyler söyleyince almak mantıklı geldi, almaya karar verdim.
  • Ben de bir Grandland x sahibi olarak size hayırlı olsun dileklerimi sunarım.

    Şu an bu piyasada alınacak en mantıklı araçlardan birini almışsınız. Rakipleri içinde en ucuz C-SUV. Fiyatına göre donanımları zengin, Enjoy donanım dahi yeterli. 1.5 dizel Motoru ve tam otomatik şanzımanı sorunsuz uyumlu ve kendi sınıfı için yeterli.(1.2 benzinliye bir ön yargı var ama ben onun da iyi olduğunu düşünüyorum). Yalıtımı, yol tutuşu ve ferahlığı en üstün tarafları. Fiyat/Fayda açısından rakiplerinin önünde.Ancak fiyatı göz ardı edersek rakipleri kesinlikle değerlendirilmelidir.

    Eksikleri de yok değil. Malzeme kalitesi çok iyi değil. Konforu da biraz rahatsız edici bulunabilir. Koltukları kesinlikle sert ve rahatsız edici. Ergonomik hataları var. Dijital ekranlar, multimedya oynatıcıları biraz eskide kalmış. Pek genç işi değil.

    Ayrıca konuda Vw Opel karşılaştırmasına değinilmiş. Ben de şuan Grandland x sahibi 6 ay öncesine kadar Golf sahibi olarak fikrimi belirteyim. Bana göre Golfün kalitesi Grandlandx ten çok daha fazla. Golf kıyaslanamayacak derecede kaliteli.

    Ama şu var ki bir tarafta heçbek bir araç diğer tarafta SUV. Bugün için benzer donanım sıfır fiyatları Benzinli otomatik Golf 245 bin TL, Benzinli otomatik Tiguan 300 bin TL. Diğer tarafta Dizel otomatik Grandland x 215 bin TL.

    Kalbim her ne kadar Volkswagen dese de, ihtiyaçlar ölçüsünde mantıklı hareket etmek gerekirse bu fiyatlara ve araç hacimlerine bakarsak bir aile için bugün yine de Grandlandx i tercih ederim. Ancak konforu, malzeme kalitesi, ergonomisi, marka değeri bir Volkswagen değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mhmd34

    Grandland x benzinli mi
    1.2 otomatik hocam.
  • Iki hafta once dizel enjoy skyline aldim ben de 216 ya cam filmi seramik kaplama extrasi
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kazasiz gule gule kullanin ins
  • Bir aksilik olmazsa İNŞALLAH bende haftaya Grandland x 1.2 aracımı alıyorum..Herkesin aracı hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde kullanın İNŞALLAH..
  • Hayırlı olsun hocam.
  • Ferah oluyormuş şık duruyormuş vs..Cam tavan aşkını anlamıyorum..🙂 Sıcağı , ağırlığı , Yakıta etkisi , Kırılma çatlama sıkıntıları , Dolu vs doğal riskleri , Yol tutuşa olumsuz etkisi , Tavan baş mesafesini azaltması , Kuş pisliği vs vs bir çok olumsuz nedenden dolayı bu aracı Cam tavanlı aynı fiyata bile almazdım.. Evet Tiguan daha kaliteli , piyasası daha iyi vs .. Mesajlar geliyor ben olsam tiguan kodiag vs alırdım.. 1- ikinci el arabayı belli bir fiyata çıkınca sevmiyorum 2- İhtiyacıma göre araba alıyorum.. donamım meraklısı değilim.. 3 - Aynı donanımda Tiguan için ne fiyat yazılırdı..Sırf ikinci el kaygısıyla arabaya binmedim binmemde.. Ömrüm varsa en az 4-5 sene binmeyi düşünüyorum .. + 3 yıl garanti de alacağım 2 ay sonra ..Haftaya teslim alıyorum İNŞALLAH..Detayları paylaşmaya çalışırım..
    Grandland x 1.2 eat8 edition özel seri

    İlk İzlenimler, Opel Grandland X 1.2 130 HP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORMA_NEDEN -- 24 Nisan 2020; 13:16:10 >




  • SORMA_NEDEN S kullanıcısına yanıt
    quote:

    1- ikinci el arabayı belli bir fiyata çıkınca sevmiyorum 2- İhtiyacıma göre araba alıyorum.. donamım meraklısı değilim.. 3 - Aynı donanımda Tiguan için ne fiyat yazılırdı..Sırf ikinci el kaygısıyla arabaya binmedim binmemde


    o kadar haklısın ki. özellikle bu forumda şu aracı alsam elimde kalır mı gibi zeka düşmanı başlıkları gördükçe vermek istediğim yanıtları sonra gereksiz yere banlanırız diye geçiştiriyorum. insanlar mantıklı hiçbir sebep olmadan piyasa ikonu belirliyorlar ondan sonrada o aracın piyasası yüksek. e sen yükseltiyorsun bilader. ama kime anlatıyorsun ki.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Bide şu var şurası ses yapar şuna binilir mi motoru ölür vs..Ölürse ölür benimle mi mezara gelecek.. Kalp böbrek nakli oluyor.. En kötü parayla çözülecek derdimiz olsun.. Binlerce mühendis düşünememiş öleceğini gitmeyeceğini vs .. Bizim hakkı abi .. Bu araba gitmez çekmez ölür vs.. 🙂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORMA_NEDEN -- 24 Nisan 2020; 13:30:51 >
  • Hocam hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz...Kaca verdiniz araci ayiptir sormasi? Piyasa ederi nedir hb'in?
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Burada ki hocam dediğiniz kim oluyor ? Aracı veren kim.. Hangi hb ederini soruyorsunuz 🙂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SORMA_NEDEN

    Burada ki hocam dediğiniz kim oluyor ? Aracı veren kim.. Hangi hb ederini soruyorsunuz 🙂
    Konu sahibi? Dizel Hb manuel Elegance donanimli aracini satip almis ya?
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim..Bende öyle düşündüm ama cvp vermeyerek bir saygısızlık olmasın diye şüphe de kaldım ..atladığım bir durum mu oldu diye.
  • SORMA_NEDEN S kullanıcısına yanıt
    dediğin çok doğru. sanırsın ki herkesin babası royce rolls sahibiydi de adam c sınıfı sedanda trim sesi duyunca deliriyor. dedeşi eşeğe binenlerin saçma eleştirileri akıl uçuracak cinsten.
    https://www.youtube.com/channel/UCbWncaJZ7ynkv28k1wlpFsw/videos

    bu adam belli ki bizim galericilerin ingiliz hali. adam sattığı araçları hem tanıtıyor hem test ediyor. özellikle ikinci el eski lüks araçlar için söylediği birşey var: 15 yaşında lüks bir araba alıyorsan arıza yapmasını normal karşılayacaksın çünkü bunlar komplike araçlar, eğer hiç arıza istemiyrosan git ikinci el yaris al.




  • SORMA_NEDEN S kullanıcısına yanıt
    Estagfirullah Arkadasim,tesekkurler duyarliligin icin..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.