Şimdi Ara

İlk İzlenim - Witcher 3: Wild Hunt (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu bir inceleme videosu değildir. Yani iki kişinin oturup oyunu anlattığı kolay konseptlere o kadar alışmışız ki video inceleme, ilk izlenim, sohbet programı vs vs kavramlarını ayırt edemiyor bazı arkadaşlar. Dediğim gibi bu bir inceleme videosu değil sadece oyunu merak edenlere fikir vermesi açısından yapılmış bir ilk izlenim videosudur.

    Video açıklamasında da yazdığım gibi oyunun belli başlı ana dinamiklerini anlatıyoruz sadece. Yoksa dövüş sistemindeki defans sisteminden, dövüşlerde kullandığımız büyü ayrıntılarından, at üstünde kılıç sallamaktan, atın korku seviyesinden, eşya sisteminde karşımıza çıkan depolama sorunundan, oyunda ender olsa da karşımıza çıkan hatalara kadar daha anlatacak, daha doğrusu bu videoda es geçtiğimiz yüzlerce detay var.

    Oyunu daha detaylı ele alacağımız video incelemesi ilerleyen günlerde yayınlanacaktır.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • oyunun downgrade yemiş hali buysa, daha ne olacak işte, mükemmel gözüküyor.
  • 30 fps oyun oynamak nedir ya şaka mısınız bildiğin kasarak oynamanın adı 30 fps olmuş sanki güzel bişi gibi pc de 40 fps alınca tepem atıyor 60 a çıksın diye ayarları en aşağıya alıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • açıkcası animasyonlar kötü. konuşmalar biraz yapmacık duruyor.
    artısı ise kızları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • HTML5 oynatıcı çalışmıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tamam Ersin tamam. Tamam mı? tamam mı? diye diye bir hal oldun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arkadaşlar burda fiyat nedir şimdi meksika proksi ile girildi
    [sizer=red]İlk İzlenim - Witcher 3: Wild Hunt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufkes -- 22 Mayıs 2015; 16:56:11 >
  • Oyun harika da çok çok beğendim de PS4'de ilk defa çökme oldu ayrıca oyunun haritasındaki bataklık bölgesinde resmen 15 FPS civarı çalışıyor oyun Ladies in the woods bölümlerini yaparken gözlerim ağrıdı resmen aşırı kasıyor o bölgede,ayrıca sağanak yağmur yağmaya başlar başlamaz oyun başlıyor 30 FPS altında çalışmaya resmen kastığını hissediyorsunuz.Onun haricinde Batman Arkham Knight çıkana kadar benim gözümde GOTY bu oyun,mükemmel ayrıntılar var oyunda ve cidden dolu dolu bi oyun.Performans sorunlarının çözülmesi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akengin69

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: stun<br><br>alla 16 mayıstan beri gece gündüz oynuyorum şuan 9 lv im.. oyunu sansürlü almıştım yanlız bugun sattım oyunu.. yarın sansürsüzünü alıcam.. çok birşey kaybetmedım.. hep soru işaretlerinde dolaştıgım için görev yapmıyorum.. en zorda oynuyorum.. oyun şuana kadar oynadıgım en iyi oyun diyebilirim keşke ilk 2 oyunuda getirseler ps4 e hepsini baştan oynardım .. ama bazı kötü yönleride var<br><br>witcher sense kamerası kötü <br>sonra yetenek agacındaki büyüyü geliştirirseniz 2. sıradan sonra etkılı birşey yok.. geliştirmelere gerçekten önemli şeyler koyamamışlar ama önemli yinede.. <br>büyü çeşitliliği yok çok fazla.. her büyünüzün 2. modu var.. ama yeni apayrı bir büyü açamıyorsunuz büyülerden telekinetic blast işlevsiz kalıyor igni ve queen in yanında.<br><br>oyunda rastgele gezerkende çok güzel görevler çıkıyor.. soru işaretlerinde dolaşırken bile mektupları okuyarak apayrı görevler bulabılıyorsunuz..</blockquote> Biraz açarmısın sansür olayını.Bu oyunun sansürlü sürümü var mı?Siz nereden almıstınız şimdi bizim aldığımız sürüm sansürsüz diye düsünüyorum ama kafam karıştı


    oyunda arap alfabesiyle yazılar varsa kapagında falan bil ki sansürlü.. oyunu yukleyincede dillerde sadece- arapça ve ingilizce çıkar oyunu erkenden almamın sonucu oldu 16 sında aldım ..prenses store dan aldım kazıklandıgım yetmedi bide sansürlü çıktı.. sansürlü oldugunu söylemedi.. bide.. her zaman kegames ten alıyordum 5 yıldır. .erken geldi diye ordan alıyım dedim.. kötü oldu yani..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OoO_21

    Oyunu Pazartesi gecesinden beri oynuyorum ve takıntım yüzünden şuan sürünüyor Geralt. Oyunda eşya depolama sistemi ya yok ya da iyi gizlemişler. Arkadaş ben hiç bir eşyayı satmak istemiyorum. Paramı lazım 100 tane çiçek toplar, 500 tane hayvan keserim ama yinede eşyalarımı satmam kafasındayım. Şuan Geralt Ağır abi gibi yürüyor ne yapsam ne etsem bilemedim. Benim bilmediğim görmediğim bir yer varsa n'olur söyleyin.


    Eşya depolama yok mecbur satmak zorundasın ama şöyle birşey var ata saddle alırsan daha fazla eşya taşıyabiliyorsun 150 kadar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lincourt

    Arkadaşlar merhaba,<br><br>Bu bir inceleme videosu değildir. Yani iki kişinin oturup oyunu anlattığı kolay konseptlere o kadar alışmışız ki video inceleme, ilk izlenim, sohbet programı vs vs kavramlarını ayırt edemiyor bazı arkadaşlar. Dediğim gibi bu bir inceleme videosu değil sadece oyunu merak edenlere fikir vermesi açısından yapılmış bir ilk izlenim videosudur.<br><br>Video açıklamasında da yazdığım gibi oyunun belli başlı ana dinamiklerini anlatıyoruz sadece. Yoksa dövüş sistemindeki defans sisteminden, dövüşlerde kullandığımız büyü ayrıntılarından, at üstünde kılıç sallamaktan, atın korku seviyesinden, eşya sisteminde karşımıza çıkan depolama sorunundan, oyunda ender olsa da karşımıza çıkan hatalara kadar daha anlatacak, daha doğrusu bu videoda es geçtiğimiz yüzlerce detay var.<br><br>Oyunu daha detaylı ele alacağımız video incelemesi ilerleyen günlerde yayınlanacaktır.<br><br>Teşekkürler.


    abi kırıldıysan kusura bakma , çok özür dilerim haklısınız ..ama gerçekten bütün video boyunca defans yapmadın ve hani avantajlarınıda söyliyim.. o küçük 6 level olan sıçrayan canavarlar vardı ismini unuttum onlar senin defansını asla aşamıyorlar.. kurtlarda öyle... küçük çelimsiz yaratıklar için geçerli..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Batman oyunundaki dövüş sistemini oynadıktan sonra bu oyunlardaki dövüşler çok odunsu geliyor. Yani kurda kuşa bile vururken sanki karşında insanla dövüşüyorsun gibi.
    Çok saçma. Böyle çok canlı türüne karşı savaştırıyorsan bizi, hepsine ayrı vuruş dinamikleri koy.Koca ejderhaya veya kurda aynı şekilde vurmak baltalamış atmosferi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufkes

    arkadaşlar burda fiyat nedir şimdi meksika proksi ile girildi
    [sizer=red]İlk İzlenim - Witcher 3: Wild Hunt

    Arkadaşlar bi yardimci olsanız Meksika sitesinde fiyat tl olarak ne oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 TL gibi birşey. Pahalı duruyor biraz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Video kalitesi ayarı gözükmüyor. Kaliteyi değiştiremiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sayfa bulunamiyor
  • Beyler yamayı GOG un arayüz programından indirip kurdum. Açılış ekranında Version 1.02 olarak görünüyor. Sizde 1.03 ü yüklediğinizde aynı mı görünüyor. Pc den bahsediyorum bu arada. Oyun inventory de veya çıkınca zaman zaman çöküyor. Kilitleniyor, bunu yaşayan var mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    Oyunun PS4 versiyonu 30fps'yi nadiren görüyor<img src=https://forum.donanimhaber.com/images/image/s7.gif><img src=https://forum.donanimhaber.com/images/image/s7.gif><img src=https://forum.donanimhaber.com/images/image/s7.gif>

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tkB8gpPzMkw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

    Oyun 30 fps altı çalışıyorsa ne anlamı kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yusufkes

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: yusufkes<br><br> arkadaşlar burda fiyat nedir şimdi meksika proksi ile girildi <br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/29874/bc936930-5dc7-4daf-a26d-3453be6ca537.png" target="_blank" data-href="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/29874/bc936930-5dc7-4daf-a26d-3453be6ca537.png" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/29874/bc936930-5dc7-4daf-a26d-3453be6ca537.png" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br></blockquote><br> Arkadaşlar bi yardimci olsanız Meksika sitesinde fiyat tl olarak ne oluyor



    bildiğin dolar. 54 $ steam üzerinden 80 tl fiyatına alabilirsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • geforce 820m 1gb ekran kaldırır mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.