Şimdi Ara

İlk İzlenim - Titanfall (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 80 TL civarına Meksika Origin'den alınabiliyor, gerçekten çok vermişsiniz yazık. Sırf bu oyuna değil hangi oyuna o kadar verseniz çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BERATTAN

    quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Multiplayer bir oyunda sahtelikden sevk alanlar icin bire bir akici oyun deneyimi.<br><br> You like TitanFall; Welcome!!! and now 10% more bots. Feel yourself like Chuck Norris<br>( at gübresi oyun bence )
    ya bu arkadaş niye eksi alıyor bukadar anlamıyorum sonuna kadar haklı bu oyun talha reisinde dediği gibi hiç multiplayer oynamayı bilmeyen yeni başlayan yada aa hiç adam öldüremiyorum diyen ezikler için yapılmış multiplayer bi oyunda bot un ne işi var çok adam vurdum diyorsun oyun bittince aa 3 tane pilot gerisi minionmuş diyorsun,m,n,onları vurma diyeceksin ama anlarında bot yazmıyorki sen bi koridorda önüne cıkan minyonu vurayımd erken bir bakmışın sağdan soldan bir pilot seni vuruyor oyunun herşeyi güzel tek facia botlar bence wince zempelamıdır nedir tam bir beyinsiz

    Yoo gayet yazıyor alnında bot diye. Uğraşmak istemiyorsan kovalama kardeşim botu sende sorun tamamen. O botların işlevi sadece kaos ortamı sağlamak ve titan kullanımını hızlandırmak o kadar. Gayet belli kimin oyuncu kimin bot olduğu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wyrdfell

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BERATTAN<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br> <br> Multiplayer bir oyunda sahtelikden sevk alanlar icin bire bir akici oyun deneyimi.<br><br> You like TitanFall; Welcome!!! and now 10% more bots. Feel yourself like Chuck Norris<br>( at gübresi oyun bence )</blockquote> ya bu arkadaş niye eksi alıyor bukadar anlamıyorum sonuna kadar haklı bu oyun talha reisinde dediği gibi hiç multiplayer oynamayı bilmeyen yeni başlayan yada aa hiç adam öldüremiyorum diyen ezikler için yapılmış multiplayer bi oyunda bot un ne işi var çok adam vurdum diyorsun oyun bittince aa 3 tane pilot gerisi minionmuş diyorsun,m,n,onları vurma diyeceksin ama anlarında bot yazmıyorki sen bi koridorda önüne cıkan minyonu vurayımd erken bir bakmışın sağdan soldan bir pilot seni vuruyor oyunun herşeyi güzel tek facia botlar bence wince zempelamıdır nedir tam bir beyinsiz<br> </blockquote><br> Yoo gayet yazıyor alnında bot diye. Uğraşmak istemiyorsan kovalama kardeşim botu sende sorun tamamen. O botların işlevi sadece kaos ortamı sağlamak ve titan kullanımını hızlandırmak o kadar. Gayet belli kimin oyuncu kimin bot olduğu.

    renkliri giyisileri herşeyleri aynı değil mi nasıl belli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 5 kez denedim, birkere dahi olsun video'yu tam izleyemedim!
    reklam için öldürmeyin şu incelemelerinizi veya gidin streem sunucunuzun bant genişliğini arttırın arkadaşlar.

    troller atlamasın,
    50 mbit metro internet var, benim netimde sorun yok!
  • Oyun çok abartıldı.Blacklight diye bi oyun yokmuş gibi tepkiler var oyuna, sanki titan yeni bişeymiş gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu güzelim oyuna yazık etmişler.Yenilikçi ve aksiyon süper(Betayı oynadım) Ama 6/6 çok az,botlar hiç olmamış,senaryo modu yok.Dolayısıyla fikir olarak çok güzel bir oyun ama eksik kalmış.Bir nevi yarım oyun gibi,sanki yapımcılar ucundan acuk göstermiş
  • Aynen katılıyorum.Botlar zaten apaçık belli,karşı tarafı zaten kırmızı ile açıkca gösteriliyor haritada.Dediğin gibi botların amacı oyuna hareketlilik katmak,Titan açmayı hızlandırmak.Oyunun grafikleride oldukca iyi bence.Oynanış olarak 10/10 oyun olmuş.
  • Bazı arkadaşlar uzun ömürlü olmadığını,tadımlık olduğunu söylemiş de bir BF4 oyuncusu olarak 3 saat başından kalkamadım.Öylesine kendine bağlayan bir oyun.Bence tek eksisi oyun modlarının azlığı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • boyle aksiyonu bol bir oyunda gozunuz grafikleri gormuyor merak etneyin başarılı bir oyun benim gozumde
  • napıyolan ahhhaa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sıstemım gayet yeterlı ekrankartım GTX 690 ama oyun nedense cok kasıyo ayarları dusuge alsamdan kasıyo drıverlarım guncel neden olabılır?
  • kesinlikle senenin en iyi multi oyunu. saçma sapan yorumlara aldanmayın ve imkanınız varsa hemen alın. pc de coşuyoruz resmen :)
  • Videolar cok guzel ama genel olarak bdc ve dh ailesinde bir ingilizce sorunu var.
    Yinede seviyorum sizi. Basarilar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 silah az degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gamemaster_ kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun çaresini bulmanı diliyorum. Titanfall sistem dostu ve yağ gibi akıyor tabirinin tam karşılığı.
  • Açık ve net beğenmedim
  • bu siteyi genel olarak ingilizceyi oyunların altyazılarından ya da oyunların menülerinden takip eden arkadaşlar takip ediyor. bu nedenle kimseden süper ingilizce konuşmasını beklemiyoruz. anlayan anladı. oyun ise ' ben bu parayı boşuna verdim' demiyeceğiniz bir oyun. bdc=
    Business Development Bank

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • offline oynanmiyo mu tum harita ve modlari
  • eğer bu oyunu yeni nesil satıyolar ve konsol sahipleri de bunu oynarken yeni nesil oynadıklarını sanıyolarsa durum harbiden vahim. Cod da laf ederdim ama bu oyundaki kaplamalar cisimlerin geometrileri çevreyle etkileşim cod dan da berbat tek iş yapar tarafı aksiyon gerisi leşş değil ileeşşşş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasyFiRe -- 16 Mart 2014; 2:19:42 >
  • Pek beğenmedim.
    Birde silahlar gerçekten az,daha fazla içerik olmalıydı.
    Oyunun fiyatı da 100küsür lira...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.