Şimdi Ara

ilk defa yabancı yanında çalışacağım tavsiye verir misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 27 yaşındayım bu yaşıma kadar kendimiz otel işletiyorduk küçük bi apart otelde ailecek işletiyorduk pandemiden dolayı turizm kötü gitti oteli kapatmak zorunda kaldık yarın bir fabrikada işe başlayacağım yabancı yanında emir altında çalışmaya hiç alışkın değilim benim açımdan çok zor olacak tavsiyeleriniz nelerdir


    şimdi adam bi laf eder ben kaldıramam işimi yaptığım halde beğenmez falan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j700 -- 14 Mart 2021; 20:8:3 >



  • Hayatta iñsan ne oldum degil, ne olacagim demeli. Yarbay mi albay mi ne vardi fetodan dolayi ihrac edildi 6 yil sonra gorevine geri dondu. 6 yil boyunca adam halde hamallik yapmis sen koskoca yarbay albayinsin emir yagdiriyorsun gel gor ki adam ne oldu ?

    Napsin bu adam ailesini nasil gecindirsin ? Hayat genclere guzel z kusagina.
  • Seni anlıyorum, yapacak en iyi şey bir gün iyi yerlere gelip kendini geliştirip böyle bir konumda olmaman çünkü üstündeki iyi bir insan değilse gerçekten soğuyorsun işten doğal olarak.

  • Merhabalar hocam, öncelikle kendini yanlış şartlıyorsun, bana laf gelir bana bunu der bana bir hareket yapar, eğer kafanda bu düşünceyle gidersen sana ilk bakana "ne bakıyorsun" moduyla saçmalarsın. Orası iş yeri, nazi kampına gitmeyeceksin...


    Pozitif düşünerek gidersin, sana verilen işi layıkıyla yaparsın, kalkıp kimse sana keyfi eziyet çektirmez. Uyuşmadığın insanlar olur, kalkıp bu tarz insanlarla inatlaşma, onlardan uzak dur, kendi işine odaklan, sonuçta tek çalışan sen değilsin ve kimse sorun yaşamak istemez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.