Şimdi Ara

İlk 10 oyun için silver 3 duoyla girilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru bu. Sezon bitmeden girmeye karar verdim, 300 win var belki biraz daha fazla. Gold vatandaşlarımız ( arkadaşlarım yani ) illallah ettigi için, silver vatandaşlarımız kaldı. Adamlar iyi oynar ondan yana sıkıntı yok, ben de sup alırım sup alınca genelde adcmi kastırıyorum ( alistar, taric, bc oynarım genelde ). Olmadı jungda da iyiyimdir, lee, xin, heca ile takımı kastırabiliyorum. Lanede oynarsam kha-elise-pant sıkıntı ama olacak o kadar. İşte sorun duo meselesinde.

    Şimdi mesela biz unranked miyiz neyiz, hiç ranked girmedik. Duomuz gold ise takım silver olur.
    Biz gene unrakediz. Duomuz silver ise takım bronz olur.

    Böyle bir muhabbet vardı dogru mu ? İşte korktugum şeyler planlar falan belli de, duo olayı sıkıntı. Forumdan falan duo bulma işi de bana uymaz. Silverla girmek sorun yaratır mı ?

    Bir de saat 23-02 arası girin demişler. Öncesi veletler sonrası eloboost diye. Uymak lazım mı sizce ?



  • duo gold ise gold civarı geliyor hem karşıya hem sana ben solo girdiğim vardı silver 4'deyken karşıya bronz silver civarı bizde silver gold civarı geliyor bazen karşıda da gold olabiliyor
  • Şimdi arkadaşla anlaştık da, iyi adc oynar, adam silver 1. Sup alacaklarını sanmıyorum onla girecez sup veya jung alıcam işte. Sizce silver 1le girilir mi ? O kadar sorun olmaz diye umuyorum.
  • git kendine bronz 5 bi du bul kendin taşıyabiliren çoğu maçı yenersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Rainmaker GG

    git kendine bronz 5 bi du bul kendin taşıyabiliren çoğu maçı yenersin

    Dostum 10 / 2 / 11 oynadım heca ile. Varus 0/8 oynadı. Solo 0/7 oynadı. Midde karşısında counter vardı. 10 / 2 /11 ben de zaten sonradan oldum, adamlar pes ederken ben hala canı az adam peşindeydim, kill aldırma peşindeydim. Herkes 2-3 kill aldı sayemde. Ama kazanamadık.

    Sonuç : Taşıyabileceğim adamları değil, trollemiyecek ve birlikte oynayabileceğimiz adamları arıyorum. Silver 1le girecem hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.