Şimdi Ara

ikinci el tel. hakkında fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar,
    Bir süre önce acil nakit ihtiyacımdan dolayı telefonumu satmıştım. idareten ikinci el android bir telefon almak istiyorum, bütçem en fazla 300-350 tl arası ve fazla oyun oynamam, çok bir beklentim de yok açıkcası. bu yüzden ben galaxy S3 mini düşünüyorum amoled ekranlı telefonlar hoşuma gittiği için. sizin fikriniz de almak istediğim için bu konuyu açtım, yorumlarıyla katkıda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • Bulabilirsen 2 elden zenfone 5 al s3 miniyi toprağa gömer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mini alirsaniz hayatinizin hatasini yaparsiniz bulunursa asus zenfone 4 5 6 olabilir hangisi olursa veya moto g oyun oynamayacaksaniz wp telefon lari öneririm alt seviye de en iyi cihazlar su an lumia 525 alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 5 bütçemi bir hayli aşıyor malesef. dediğim gibi en fazla 300-350 tl arası. bazı arkadaşlar biraz daha bekle, para biriktir bütçeni arttır diyebilir belki ama şuan telefona daha fazla para veremiyorum malesef.
  • tr-enigma T kullanıcısına yanıt
    söylediğim fiyat aralığında bulabilirsem zenfone 4 ya da lumia 520-525 olabilir aslında ama nokianın da mağazasının kısıtlı olduğunu uygulamalar konusunda sıkıntı çekeceğimi söylemişlerdi.
  • Lumia 525 bakın ikinci el. Sıfırı bile 400 liraya bulunabiliyor. O fiyat aralığında çok iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 mını helede 2.el bu saatten sonra sızı sıkıntıya sokar,adam gıbı kullanılmaz bıle
  • Düşük butçede androıd alınmaz kı s3 mini gerçekten berbat cihaz lumıa 525 en iyi tercih olacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumialar idealdir o fiyatlara, microsoft'un marketi gün geçtikçe gelişiyor, uygulamaların çoğu mevcut, sıkıntı yaşamazsınız.
  • Mahalledeki telefoncuda 450 liraya galaxy s3 buldum, ekranı da temiz sadece kasasında biraz kılcal çizikleri var ama yurtdışı ve pasaport kayıtlı, imei beraber kontrol ettik ve yolcu beraberinde kaydedilen imei yazıyordu. adam da daha önce tamir görmediğini söylüyor. yani bu fiyata s3 olunca kıllandım biraz, benim bildiğim ikinci el fiyatları 500-550 tl arasında değişiyor. 450 tl fiyat bu telefon için normal midir? sizce 100 lira fazladan verip 450'ye bu cihazı almak mantıklı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kilimanjaro.

    Mahalledeki telefoncuda 450 liraya galaxy s3 buldum, ekranı da temiz sadece kasasında biraz kılcal çizikleri var ama yurtdışı ve pasaport kayıtlı, imei beraber kontrol ettik ve yolcu beraberinde kaydedilen imei yazıyordu. adam da daha önce tamir görmediğini söylüyor. yani bu fiyata s3 olunca kıllandım biraz, benim bildiğim ikinci el fiyatları 500-550 tl arasında değişiyor. 450 tl fiyat bu telefon için normal midir? sizce 100 lira fazladan verip 450'ye bu cihazı almak mantıklı mı?

    S3te alinmaz muhtemelen bataryada sende patlayacak tekrar bir masraf yapacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.