Şimdi Ara

İkinci el hangi aracı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kontin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, forumda yeniyim. Önümüzdeki birkaç ay içinde arabamı değiştirmeyi planlıyorum. Yaklaşık 3 yıldır Fiat Albea kullanıyorum. 600-750 bin TL bandında bir araç almayı düşünüyorum.
    2 yetişkin
    Yıllık 15 bin km
    Günlük şehir içi ortalama 30 km
    Mümkün olursa otomatik ( şart değil)
    Hatchback veya sedan
    Kilometresi düşük
    Model yılı nispeten yüksek
    Uzun yolda konforlu kullanım sunan
    En azından 120 beygir civarında performanslı
    Mümkünse fazla sanayiye götürmeyecek
    bir araç bakıyorum. Bunlar içinde bazıları vazgecebilecegim secenekler örneğin 2018 egea yerine 2012 golf al gibi tavsiyeleriniz de önemli. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KongarHan -- 27 Mart 2024; 8:35:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • 2012 golf demişsiniz. bir başka konuya da yazdım bunu. bu araçlar eski. zamanında çok güzel tarz araçlardı birileri aldı keyfini sürdü hevesini aldı ve artık zamanları geçti. geriye sorunları, deformasyonları kaldı. sanayide bu tip araçlardan servet kazanan ustacıklar dolu. 750k bütçe ile seçim sonrası 3 yaşa kadar araç bulabilirsiniz. hedefiniz maks 20-30bin km boyasız sıfıra yakın model araç olmalı. clio-egea-taliant-corsa-fiesta ne olursa... eskiler bırakın eskide kalsın. eski alacağınıza döviz altın alıp otobüse binin. emin olun sanayiye gitmekten iyidir. her bindiğinizde farklı sorun ve deformasyonlarla karşılaşmaktan iyidir. bir araç hiç kullanılmadan kapalı garajda dursa bile yıpranır.

  • hyundai elantra - kia cerato olabilir

  • toyota 2012-2016 1.4 corolla veya auris.Arkaya çocuk koyarım yolcu biner pazara markete giderim yük taşırım dersen peugeout partner veya citroen berlingo.

  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    1.4 Corolla veya aurisin performansı iyi midir tecrübeniz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alabileceğiniz en yüksek modelli aracı almanızı tavsiye ederim. otomatik 1. tercihiniz olmalı. cam tavanı var, masajlı koltuğu var deyip 10-15 yaşında araç alırsanız araçta zamanla keşfedeceğiniz deformasyonlarla yüzleşeceksiniz. 2024 model cam tavanlı araçla 2014 model araç bir değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Hocam bu düşünceyle egea almak mantıklı sizce , başka yeni modelli yok sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rexapin7 R kullanıcısına yanıt

    2012 golf demişsiniz. bir başka konuya da yazdım bunu. bu araçlar eski. zamanında çok güzel tarz araçlardı birileri aldı keyfini sürdü hevesini aldı ve artık zamanları geçti. geriye sorunları, deformasyonları kaldı. sanayide bu tip araçlardan servet kazanan ustacıklar dolu. 750k bütçe ile seçim sonrası 3 yaşa kadar araç bulabilirsiniz. hedefiniz maks 20-30bin km boyasız sıfıra yakın model araç olmalı. clio-egea-taliant-corsa-fiesta ne olursa... eskiler bırakın eskide kalsın. eski alacağınıza döviz altın alıp otobüse binin. emin olun sanayiye gitmekten iyidir. her bindiğinizde farklı sorun ve deformasyonlarla karşılaşmaktan iyidir. bir araç hiç kullanılmadan kapalı garajda dursa bile yıpranır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011-2012 Ford kuga 2.0 tdci alıp Btg Maslak’da superchips yazılım yaptırırsan 175 beygir ve 460 nm torkla kullanmaya doyamayacağın bir araba almış olursun. Üstün yol tutuş da hediyesi olur.



    İkinci el hangi aracı almalıyım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt
    Hocam fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Peki seçenekleri biraz daha daraltmak istersek. Clio ve egedan hangisini tavsiye edersiniz? Egea daha sağlam oturaklı gelmesine rağmen Clio şehir içinde küçük, ve yakıt tüketiminin az olmasıyla gözüme çarpıyor. Egeada 1.6 Multijet dct şanzıman otomatik almayı düşünebilirim fakat onların da yakıt tüketimi fazla diye duydum ki clioya nispeten fazladır. Açıkçası Clio uzun yolda bana güven verecek olursa performanslı bir motorunu tercih ederek yola onunla devam edebilirim. Bu konuda düşünceniz nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020 ceed 1.0 tgdi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.