Şimdi Ara

İDDAA İNGİLTERE GTI V13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Algoritmasını hazırlamak için aylarca birçok iddaa sitesini inceledim. Birçok bu tarz program yapan kişiyle konuştum. Şu anda 13. versiyonunu hazırladığım programımın küçük bir bölümünün ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Önümüzdeki hafta oynanacak İngiltere premier liginin maç % leri ni de belirttim. İddaa oranı olmadığından program tavisyede bulunmuyor ancak. Maçları ve ilk yarı maç sonu verdiği % leri inceleyerek yorumlarınızı bekliyorum.

    Handikap ta hesaplıyor onu da daha sonra yayınlayacağım. Tabu bu % lerin tek başına hiçbir anlamı yok. Onu iddaa nın verdiği oranlar anlamlandıracak. Ancak oda yetmez!

    Neden?

    Çünkü iddaa da şans faktörü büyüktür. İstediğiniz kadar gerçekçi % ler hesaplayın mantıklı kuponlar yapın Şans faktörünü minimize etmeden kazanç yine şansa bağlıdır.

    Şans nasıl minimize edilir? (şanstan kastım o maçtaki sakatlık kırmızı kart vb. olabilecek olumsuzlukların tümü)

    Şansı minimize etmenin yolu küçük miktarda çok kupon yani sitem oynamaktır. 10 maç seçip 3 lü sistem yapsan 120 tl harcayıp 140 - 150 tl kazanırsın. Neden bu kadar az diyenlere cevabım az ama öz olacak.

    Diğer türlü Her maçta potansiyel olarak %17 zaradasın. İddaanın verdiği oranları hesaplayıp % ye vurun ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    Neden bunu burada anlatma gereği duydum?

    Çünkü etrafımda birçok kişinin çok paralar kaybettiğini ve iddaa şirketlerinin hızla çoğalarak zenginlediğini görünce boş duramadım.

    Programın çalışma mantığı nedir?

    Benzersiz algoritması sayesinde en gerçekçi haliyle maçtaki birçok ihtimali % olarak hesaplayıp iddaa nın oranlarıyla çarpıyor. Sonucu 100 puanın üzerinde olan ihtimal varsa buna oyna diyor. Yani alacağın risk kazancından az oynamak mantıklı diyor. Yoksa genelde iddaada aldığınız risk kazancınızdan fazladır.

    Sorunuz veya ilaveniz olursa cevaplamaya hazırım.


     İDDAA İNGİLTERE GTI V13







  • Handikap oranları da ekte. İlk bölümde ev sahibi -1 olursa İkinci bölümde misafir takım -1 olursa oranları var. Şu ana kadar tutma % si 65 çok iyi değil ama az da olsa kazanç kaybetmekten iyidir.

    10 maç oynayın 1 tl lik 3 lü sistem olsun tavsiyemde sadece % * iddaa oranı 100 ün üstendikeler oynanmalı. Yoksa her sonuca oynanırsa programın anlamı kalmaz yine eski karaşanzıman düzenine dönmüş olursunuz.

    100 tl ile 83 tl kazanmaya çalışmaya devam edersiniz. Benim sistemin farkı 100 tl ile 110 tl kazanmaya çalışmak. İstatistik okuyanlar beni anlıyordur umarım.
     İDDAA İNGİLTERE GTI V13




  • Peki programını övüp duruyorsun da hiç mi olumsuz tarafı yok. Yanlış tarafı yok. Diyenler çıkacak tabi. Senin gibi onlarca kişi böyle şeyler anlatıp palavra sıktı diyenlere de saygım sonsuz. Çünkü bende girip böyle şeyler yazan birini görsem, üçkağıtçıya bak amacı ne acaba, der geçerim.

    Programda henüz karşılıklı gol var yok % leri istediğim doğrulukta hesaplayamıyor. Onun algoritmasını takım güçlerine göre doğru oranlayamadım. Onu geliştiriyorum. yine ilk yarı / maç sonu % lerini henüz devreye almadım çünkü o yüzdeler de şu an güvenilebilecek doğruluk % lerine ulaşmadı.

    Yani ben programın algoritmasını gelştirmeye devam ediyorum burada sohbet edelim fikir alışverişi yapalım diye bu paylaşımlarda bulunuyorum. Kimseye beni izle seni zengin edeyim gibi aldatıcı vaatlerde bulunmam. Burada iddaa nın bilinçli oynanması gerektiğini yoksa kumardan farkının olmadığını anlatmaya çalışıyorum.

    Şimdilik ispanya ve ingiltere liglerinin programı var. Bu programı istesem C++ de exe olarak hazırlardım ancak o zaman çok uzun sürer ve çok maliyetli olurdu. Excelde hazırlayarak büyük bir zaman tasarrufu sağladım.

    Tek amacım insanların sömürülmesini engellemek. Gold edition vb. iddaa kandırmaca programlarına itibar etmeyin.




  • Uğraşmiş yapmışsında bunun burdaki oyuncular için bir mantıgı olamaz. belki büyük kasa tutanlar 10 20 k larla oynayanlar inceler ama adam zaten 3 lira basıp 500bin almanın derdinde o yüzden işine yaramaz. futbolda %51 şans seninde dedigin gibi istedigin sistemi vs kur bizlerin 10katı dahi adamlarda var onlar da yapardi vs . senin sistemide iddada oran aldatması vs yapıyor zaten.

    Benim tavsiyem programına uygun olarak macları buraya yaz 1ay dene nekadar kar nekadar zarar ediyor bir bak ondan sonra konusulup sohbet edilir şimdi ortada birşey yok.
    Bu arada çalışman için tebrikler.
  • Tamam aynen dediğin gibi buraya yazıp canlı canlı kupon paylaşıp nasıl kazandığımı göstereceğim. Takdirin için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.