Şimdi Ara

İçimizde hiç AMD hissesi alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AMD hisselerinin 90 USD'yi görmesi sebebiyle yazıyorum.10 sene önce bir AMD hissesi 2 USD'yken aramızdan hiç hisse alan var mı?O zamanlar daha küçük olduğumdan hiç bir hisse alamadım.Bugün de param yok diye alamıyorum lol.Sonuçta cpu yapan iki firmadan biri.10 sene önce bile böyle bir firmanın hissesinin 2 USD olması mucize.6 ayda 40 USD'den 80 e geldi.

    Edit:
    Bu kadar teknolojiden anlayan kimin ne yapıcağından az çok anlayan kişileriz.En güvenilir borsa yatırımlarını bu tarz teknoloji firmalarından yana yapabileceğimizi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 13 Eylül 2020; 21:43:38 >



  • Hisse alan yok ama hisse almış gibi savunan çok.
  • Eğer ki BIG NAVI çok iyi gelir de Intele yaptığı gibi Nvidia yı da köşeye sıkıştırsa 3-5 ay içinde 80$ olur sana 110-120$
  • Bist 100 de düzenli olarak işlem yapıyorum ama yurtdışı borsaları hakkında bilgim olsa kuşkusuz AMD hissesi alırdım. Ancak bana kalırsa durağan bir ekonomik tablo mevcut global anlamda. AMD nin GPU kanadında da şu ana kadar nVidia kadar sükse yapacak bir açıklamaları olmadı. Ben şu an itibariyle almayı çok mantıklı bulmuyorum.

    Yatırım tavsiyesi değildir
  • Lise zamanında bunu dalgasına ağabeyime söylemiştim. O zaman hisseleri 1.5-2 dolar civarı idi. Jim Keller'ın geri dönmesi vs takip ediyordum. Mimari tasarımını 4-5 yıllık bir süreç olduğundan fx dönemi sonrası yeni mimari ile çıkış yapacağını savunmuştum. Görünen köy kılavuz istemez iken o yaşlarda borsa vs ilgilenmek hayaldi (ilgilensen bile ciddiye almazlar). Sonuç olarak doların 3.5 kat artması amd hisselerinin de 45 kat artmasını değerlendirememek üzüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.