Şimdi Ara

İç Giyim, Erotik Giyim ve Fantezi Giyim Xml Tedariği Sağlanır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bayimiz olarak, en çok satılan e-ticaret ürünleri olan iç giyim ürünlerini, XML altyapımız ile web sitenizde yayınlayabilir, yüksek kazanç elde edebilirsiniz.

    Benim web sitem yok, ben mağazamda veya yüz yüze satışını yapmak istiyorum diyorsanız, siz de bayimiz olabilir yüksek kazanç elde edebilirsiniz.

    İç giyim ve erotik giyim alanındaki geniş ürün yelpazemizle yüksek kazanç elde etmek için yapmanız gereken; web sitemiz üzerinden üye olmak ve üyelik bilgilerinizi ve IP adresinizi info@jartiyertakim.com adresine mail olarak göndermek. Yönetim ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecek ve bayilik işlemlerinizi sonuçlandıracaklardır.

    Jartiyer Takım bayisi olmak için ne yapmam lazım?
    Web sitemiz üzerinden üye olarak üyelik bilgilerinizi info@jartiyertakim.comadresine mail göndermek. (Buraya tıklayarak üye olma ekranımıza gidebilirsiniz.)

    Ödemelerimi nasıl yapacağım?
    Ödemeler peşin ve vadesiz yapılmaktadır. Siparişleriniz, ödemeniz yapıldıktan sonra işleme alınacaktır.

    Hangi şekilde ödeme yapabilirim?
    Kredi kartınız ile veya havale-eft olarak ödeme yapabilirsiniz.

    Siparişleri müşterilerime nasıl ulaştıracağım?
    Siparişlerin teslimatını 2 şekilde yapabilirsiniz,
    1- Siparişleriniz, web sitemizde bulunan iletişim adresinize gönderilir. Son kullanıcıya ulaştırılması işlemini siz yaparsınız,
    2- Satış yaptığınız müşteri bilgilerinizi bize iletmeniz durumunda, tüm operasyonel işlerinizi uzman kadromuz ile biz üstleniriz.

    Kargo ücretini kim ödeyecek?
    Kargo ücretini alıcı ödemektedir.
    * Operasyonunuz bizim yürütmemiz durumunda operasyonunuza göre ücretlendirme yapılarak, karşı tarafa ücretsiz gönderilebilir.

    Fatura işlemleri nasıl yapılacak?
    Sipariş ettiğiniz ürünler müşterilerinize sizin faturanız ile gönderilmektedir. Kestiğiniz faturayı bize ulaştırmanız durumunda, gönderilen ürün içerisine yerleştirilerek müşterinize bu şekilde gönderilecektir.

    Kar oranım ne olacak?
    Operasyon durumuna göre kar marjı değişecektir. Ürünlere göre %25 ila %60 arasında kar marjınız olacaktır.

    Bayi olmak için ne kadar ödeyeceğim?
    Jartiyer Takım bayisi olmak için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.


    Detaylı Bilgi İçin:http://www.jartiyertakim.com/index.php?do=dynamic/view&pid=14&utm_source=donanimhaber&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=donanimhaber
  • Bir bayanın güzelliğini tamamlayan en önemli aksesuarlardan birisi, Jartiyer Takım’dır. Son zamanlarda kadınların tercihleri arasında yer alan jartiyer takımları, onları çok daha seksi ve çekici göstermektedir.

    Birçok model ve renke sahip olan bu ürünler, her zevke ve bütçeye uygun modelleri ile geceleri renklendirmektedir. Marka ve kumaş kalitesine göre fiyatı değişmektedir.

    Fantazi Giyim ürünleri arasında yer alan jartiyer takımları, her bayanın satın aldığı ürünlerdender. Genç kızlarımızın ise gelin oldukları gün giydikleri çok özel parçalar arasında yer almaktadır.

    Bu ürünler hediye olarak da çokça tercih edilmektedir. Özel günlerde, doğum günlerinde ve çeşitli günlerde eşinize, sevgilinize hediye olarak vereblirsiniz. Kadınların giymekten zevk aldıkları fantazi giyim ürünleri arasında yer alan jartiyer takımları, jartiyer çorapları, büstiyerli jartiyer takımları olmak üzere farklı çeşitleri bulunmaktadır. İç giyimine özen gösteren bayanlar internet üzerinden çok kolaylıkla jartiyer takımlar sahip olabilirler. İnternet üzerinden verecekleri siparişler 2 gün içerisinde adresinize teslim olurken, perakendeden çok daha ucuza satın alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.