Şimdi Ara

Hurriyet ve milliyetin trabzon hakkındaki haberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • haberin başlıkları "uefa kararını verdi.", "trabzon şampiyonlar ligine alındı çünkü" diye başlayan haberin içeriğini okuduğunuzda son derece yanlı bir haber yapıldığı gerçeği ile karşılalıyoruz. sanki uefadan bir açıklama yapılmışçasına verilen haberde adı verilmeyen eski bir yetkili diye başlayıp bir kaç tane spor hukukçusunun görüşlerine yer veriliyor.

    işin trajik yönü ise son derece taraflı haber yapıp üzerine anket ekleyen Milliyet gazetesi anketin %60 @Trabzonspor lehine olduğunu görünce anketi kaldırdı.

    sanırım trabzonsporun şampiyonluk girişimlerine fenerbahçe lobisi de bu şekilde basını yanına alarak karşılık vermeye çalışıyor. fenerbahçe lobisinin elinin çok yere uzandığını biliyoruz zaten bakalım yargıya kadar ulaşabilecek mi, bizim asıl merak ettiğimiz konu budur.



  • Hürriyet, Milliyet akılları sıra haber yapıyorlar, haberlerinde bile sarıldıkları argüman "ŞİKE SAHAYA YANSIMADI". Böyle saçma bahanelerle haber yapmayın, biraz yaratıcı olun, siz Drogba'yı GS'ye, Etoo'yu FB'ye, Kaka'yı hem GS hem FB'ye transfer etmiş bir medyasınız. Ha gayret başka bahaneler, başka yalanlar bulun haber yapacak.
  • ordaki hukukçu bozuntularının kim olduğunu söyliğim haberin ne olduğunu anlayın artık.

    ALpay Köse: meşhuuuur spor hukuku enstitüüüüttüüsüünün önemli bir avukatı hani şu mahkemelerde bilirkişi adı altında feneri aklamaya çalışan kurul bu kurulun en önemli avukatları engin tuzcuoğlu ve şekip mosturoğlu hani birisi deseki bana legal çete örneği göster direk spor hukuku enstitüsünün adını veririm.


    Ali Rıza Dizdal :mahkemede her allahın günü hakimden fırçça yiyen , kıytırık şike (organize çete) davasının anayasaya aykırı olduğunu söyleyen aziz için bu gün çıkacak olmadı yarın çıkacak diye her allahın günü medyaya demeçler veren,davanın asliye mahkemelerine gideceğini söyleyen avukatlık mesleğini ayaklar altına alan bi zat

    Remzi Kazmaz:tanımıyorum ama kesin bir pisliği vardır.




  • Adalet anlayışımızla oynamaya çalışıyorlar.Bu ülkede Adalet güçlünün lehine degiştiriliyor.Senelerdir izliyoruz görüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Adalet anlayışımızla oynamaya çalışıyorlar.Bu ülkede Adalet güçlünün lehine degiştiriliyor.Senelerdir izliyoruz görüyoruz.

    sadece futbolda değil heryerde öyle malesef
  • Trabzonspor Sesinin şiddetini Hiç Azaltmadan hakkini aramasi lazim.. Yoksa sizin başkan anca birilerinin ittirmesiyle konuşuyo.. Adam var mi yok mu belli değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.