Şimdi Ara

Hukukculardan Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Ben bir kisiye dava acmak ıstıyorum. Dava acmak ıcın neler yapmam gerekıyor.
    Konuyu bıraz ozetlemeye calısayım
    Ben bır araba alacaktım. Sahıbı ıle anlaştık. 100 YTL kapora verdım (Parayı verdiğimde yanımda bir arkadaşımda vardı) satısın yapılacagı gun ben aracın sahibini telefonla aradım bana arabasını satmaktan vazgeçtıgını ve satmayacagını söyledı bende uzulerek kaporamı ver dedım. Oda benı oyalamaya basladı ve artık telefonlarıma cıkmıyor yada baskasına actırıyor. Konu 100 lıra degıl bana desekı ben bu parayı harcadım, veremıyecegım param yok falan bırsey demıyecegım ama gruruma dokunuyor ve bu konuyu hukukı yoldan cozmeye calısassam ve bu kısı hakkında dolandırıcılık socundan dava acma hakkın varmı? Benım mahkeme dosya masrafları ıcın ne kadara para ödemem gerekır. Dava acmam ıcın Avukatımın olması sartmı? Benı yonlendırırsenız sevınırım. Bilgilerini benımle paylaşanlar için simdiden teşekkür ederim...



  • Dostum dolandırıcılık=ceza davası yani dolandırıcılıkla ilgili ücretsiz olarak bir karakola ya da savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin. Bunun harici hukuk davası açabilirsin fakat ceza açısından bu adamın daha önceden böyle bişi yapıp yamadığı da önemli warsa hakkında dawa açabilir C.Savcısı. Sen gene de git bi savcılığa şikayette bulun ama nolur, ne derler sana kesin bişi diyemiyorum.

    Eğer savcı bunun gerçekten bir dolandırıcılık olduğunu düşünürse şikayetini alır, şikayetini inceleyen 2.ci savcı da doğru bu dolandırıcılık derse mahkemeye dava açılır. Düşünmezlerse ya başta sana bu hukuk davası der ya da sonra takipsizlik kararı verir hukuk mahkemesinde açılması gerekir diye.

    Sen gene arkadaşını al da git bi savcılığa

    Bu tür adamları aslında kesmek lazım da adalet yok bizde, bir de bizim insanımız iyi niyetli, şuan seni resmen keklemiş adam, sen ben aynıyız yarın bizim de başımıza gelir yani bu tür bi olay




  • Seytan dıyor al bırkac adam yanına adamın yanına gıt essegıde suya yolla gelene kadar sopa at. Ondan sonra haklıyken haksız duruma dusecegız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.