Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3'ün özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Watch Fit 3'ün özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı: Yakında geliyor
    Huawei'nin yeni akıllı saati Huawei Watch Fit 3'ün lansman tarihi, şirketin İngiltere'deki resmi sitesi tarafından duyuruldu. 7 Mayıs'ta tanıtılacak olan saat ile ilgili teknik bilgiler ve satış fiyatı ortaya çıktı.



    Huawei Watch Fit 3 özellikleri



    Resmi web sitesi teknik özellikleri açıklamamış olsa da, Fransa ve İspanya gibi bölgelerdeki Amazon ürün sayfaları tüm detayları ortaya çıkardı. Bu bilgilere göre Huawei Watch Fit 3, 1.500 nit'e kadar parlaklığa sahip 1,82 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Ekran, 347 PPI piksel yoğunluğunun yanı sıra 60 Hz yenileme hızı sunacak.



    Huawei Watch Fit 3'ün özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı: Yakında geliyor
    Sağlık takibi için saatte, kalp atış hızı, SpO2 seviyesi ve solunum hızı takip sensörleri yer alacak. Huawei Health uygulaması ile sağlık verilerinizi kaydedebilecek ve genel kondisyon durumunuzla ilgili ilerleme raporlarının yanı sıra egzersiz önerileri alabileceksiniz. Huawei Watch Fit 3 ayrıca dahili bir GPS ve tur mesafenizi takip edecek yeni bir Pist Koşu modu ile birlikte gelecek.



    Ayrıca Bkz.Samsung'dan Galaxy Watch Ultra geliyor



    4GB hafıza ve 400 mAh batarya ile gelecek olan akıllı saat, 7 güne kadar batarya ömrü sunacak. Bunun yanında doğrudan saat üzerinden arama yapmayı ve cevaplamayı sağlayan Bluetooth arama özelliğine sahip olacak.



    Huawei Watch Fit 3 fiyatı



    Amazon listelerine göre, Huawei Watch Fit 3'ün Standard sürümünün ön sipariş fiyat etiketi AB için 159 euro, deri kayışlı versiyonun fiyatı ise 179 euro olarak belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/30/huawei-watch-fit-3-launch-date-specs-pricing-revealed/







  • Hayaller suya düştü be, 160euro ya watch gt alınıyor hatta ikinci elden düz huawei watch bile kovalarsın
  • Kız arkadaşım Fit2'yi çıktığı günden beri kullanıyor. Fit3'ü merak ediyorum çünkü 1-2 eksiklik dışında olmuş bir saatti.


    Neler istiyorum :


    1) Artık Huawei band modundaki saatlere kullandığı nabız sensörünü söylemeli. TruSeen 5.5 istiyoruz.

    2) Muzik depolama olanağı. Fit2'de var ama ne kadar stabil bilmiyorum.

    3) Fit2'den daha iyi bir işlemci.

    4) Bileklik sıcaklık ölçer.

    5) Dual-Band GPS.

    6) Biraz daha enine büyütülmüş ekran.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    müzik depolama başarılı
  • Yine klasik, tüm modellerinde olduğu gibi, işlemci nedir ne değildir bilgi vermiyor Huawei, çünkü aynı şeyi 2-3 yıl kullanan bir marka (muhtemelen de diğer modelle aynı işlemci, stok bir şey) ve gereksiz pahalı oluyor. Önceki modelin iki katı fiyata satılır bu ülkemizde. Alınır mı, tamamen fiyata bağlı, çünkü karşılaştırılabilecek çok model var, fiyat belirleyici olacak.
  • bi şeker tansiyon yapabilen olsa cümle alem alacak aslında ne mark olursa olsun. tansiyon ölçen var ama çok tipsiz fiyatını geçtim. değişik sensörler kombinesinden de mi ölçülemiyor bu şeker illa kan mı gerekiyor yani lazer o kadar sensörle her şeyi ölç şekeri tahmini bile vereme. tip2 idi benim şu an sıkıntım yok ama insanlar sırf bu ikisi için doktora hastaneye gidiyor. fiyatını da biraz hesaplı sat zibil gibi satış olur.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Fit 2 de ki bütün özellikler kayıpsız şekilde huawei olmayan andorid telefonlarda kullanılıyor mu ? Arama yapma özelliklerinden ötürü galaxy fit 3ü satıp buna geçebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 1 Mayıs 2024; 18:44:47 >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor
  • 5500 lira vergisiz fiyatı. 7-8 bin lira bandında satışa çıkar muhtemelen, watch fit 2'nin bu kadar çok satmasının sebebi f/p ürünü olmasıydı, fit 3 ise pahalı kaçacak muhtemelen. Satın almayı düşünüyordum ama bu fiyata olmaz. Huawei band 8'den devam.  

  • Fit 2 klasik özellikleri ve görselde gayet güzel cihaz yalnız güncel olsun diye almadım, ortaya şu apple çakması sıçmığı çıkarttılar, boşuna beklemişim.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Fit2 kullaniyorum. Icine 100 adet mp3 attim, sporda bluetooth kullaklik ile telefon goturmeden kafam rahat sporumu yapyiorum. En son 3 sene once spora telefon goturmustum, ustune dumbell dustu yamulmustu. Bir daha da telefon goturmedim.


    Ben de fit2 nin dikdortgen olmasini degil de kare olmasini tercih ederdim Apple watch gibi. Fit 3 ile bu gerceklesti. Keske Apple gibi cercevelri de adam gibi ayni oranda tutsalarmis. Yine de almayi dusunuyorum uygun bir fiyata cikarsa tabi.

  • Heyea kullanıcısına yanıt

    O fiyata cok az satar. 7-8 e GT4 almak varken kim niye gitsin Fit3 alsin ki. Bence 4000 tl maksimum fiyati olmasi lazim.

    Sonuc olarak ne iyi bir islemcisi var, ne yuksek hafiza var, ne iyi bir ekran var. Aliminyum kasa, plastik arka kapak, wireless sarj etme yok. Bunlar buyuk eksikler bence.

  • cemark C kullanıcısına yanıt

    O fiyata çıkacağını sanmıyorum hocam, bakalım göreceğiz. Fiyatı iyi olursa düşünürüm ben de. Fit2 gerçekten güzel çünkü. Kullanmadım ben bu arada ama incelemelerden, yorumlardan vs. gördüğüm f/p ürün olduğu yönünde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 6 Mayıs 2024; 22:24:50 >
  • Heyea kullanıcısına yanıt

    Bence de cikmayacak uygun fiyata, sadece merakla bekliyorum nasil bir fiyat politikasi uygulayacaklar. Fit2 den dizayn disinda pek bir farki olmayacak gibi. GT3 ve GT4 arasinda da dizayn disinda bir fark yoktu ama GT4 de yuksek fiyata cikti bence.

    Fit2 gercekten de f/p urunu. Malzeme kalitesi GT serisi ya da apple gibi degil ama cok uygun fiyata bulunabiliyor. Bildirimler, sarj suresi, arama yapabilme ozelligi falan fiyatini cikariyor bence.

  • istediğim uygulamadan bildirim alabilip görebilirmiyim ve whatsapp gibi uygulamalara klavye yada mikrofonla cvp olarak yazı yazabilirmiyim. bilgisi olan varmı

  • Tam bekledigim fiyatta ciktigi icin dayanamadim on siparis ile kodlari da kullanarak 4000 TL ye aldim. Yaninda bir de ekstra kayis verdi. Su an kullandigim Fit 2'ye oranla ekstra bir ozelligi yok ama ekran cercevesi disinda tam da istedigim dizayn ile geldi.

  • Tüm bildirimleri gösterirmi. Mikrofonla yazı yazma varmı
  • cemark C kullanıcısına yanıt
    Tüm bildirimleri gösteriyormu. Whatsapp mesajına mikrofonla yazı yazabiliyormusun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 8 Mayıs 2024; 12:49:41 >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt

    Fit 2 bildirimleri gosteriyor ama whatsapp a mikrofon ile mesaj yazilamiyor sanirim. Fit 3 icin bir bilgim yok. Incelemelerde whatsapp icin bir sey denmed henuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.