Şimdi Ara

++++++HUAWEİ P9 ALDIM +++ONAYLADIM :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
4.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güle güle kullanın pili yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyormu oyun oynamam sadece ve izlediğim bütün incelemelerde hoparlör sesinin çok iyi olduğu yönünde gerçekten hoparlör sesi yüksek ve kaliteli mi birde ahize sesi nasıl yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onti

    Kamera harika focuslama özelliği süper, ekran güzel, 4. seviye diye geçen en güvenilir ve en hızlı parmak izi sensörüne sahip dokunmamla açılması bir oluyor parmağı touchpad gibi kullanıp fotolar arası geçme çağrı yanıtlama bildirim paneli indirme gibi ekstraları var, güneş altında ekran parlaklığı çok iyi, pili gayet yeterli 1 günü rahat çıkartıyor ekran süresi 5 saat ekonomik kullanırsan 6 oluyor, fazla oyun oynamam ama performans olarak hızlı, bende ithalat prestij gold rengi var dün 174 mb lık bir performans optimizasyonu ve güvenlik güncellemesi aldı, arayüzünü seviyorum sade akıcı, ses kalitesi yeterli cebimde duyuyorum, wi-fi çekimi baya başarılı, kamerada optik imaj sabitleme yok ama gerekte yok p10 çıkınca koyarlar, genelde huawei ithalat oldumu radyo koyardı ama bunda kaldırmışlar keşke radyo olsaydı, boşta iken ram olarak 1.15-1.20gb seviyesinde geziniyor, ekran parlaklığı az seviyede de olsa gayet parlak ya değişik bir ekran güzel ayarlanmış fazla parlak kullanamıyorum baya yüksek derecesi, malzeme kalitesine laf yok elde tutuş hissi çok kaliteli ülkemizde satılan 3gb ramli siyah beyaz ve prestij gold modeli malzeme kaliteleri aynı ve sandblash metal diye geçiyor, usb type c özellikli bellek alım otg ile Flash disk çalıştırmada herhangi bir sıkıntı yok. Umarım bilgiler size yardımcı olur gözlemlediklerim bunlar.

    Silver rengini görmüş mmuydun kkardeşim telefonun onunla kkıyaslama iimkanın var mmı? Silver benim hhoşuma gitti ancak Gold rengini de merak eediyorum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu cihazın imei olayını hallediyorlar mı ?
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Silver birebir görmedim ama internette hep video izledim siyah alırdım ben olsam ama altın rengi aldım pişman değilim hoş kremsi böyle zevkler farklıdır benim zevkim hep siyah olmasına rağmen prestij gold bi hava kattı prestijli oldu adı gibi devam bakalım kafam atarsa veririm bunun siyahını alırım şuan sıkıntı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 5 Temmuz 2016; 21:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YENİ İLAN ARKADAŞLAR

    http://forum.donanimhaber.com/m_118094106//tm.htm#118094106



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 6 Temmuz 2016; 14:47:41 >
  • cihaz gerçekten güzel. iphone 6sden geçmiş biri olarak beni fazlasıyla memnun etti. hız akıcılık stabilite muazzam. zaten en önem verdiğim mesele de budur. tek eksiği grafik işlemcisi. normal oyunlarda sorun yok ama dead trigger 2 gibi fps oyunlarında takılmalar oluyor bariz bir şekilde. onun dışında herşey gerçekten iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 1 Aralık 2016; 22:34:21 >
  • ARKADAŞLAR daha önce internetten çok alışverişim olmasına rağmen elektronik bi cihaz almaya çekindim çevremdeki kötü örnekler yüZünden.AMA gözümü karartıp bu paralel ithalatlıyı alıyım diyorum NE DERSİNİZ? Alan kullanan var mı buradan.

    http://www.hepsiburada.com/huawei-p9-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPHUAP9DU-B



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboom -- 9 Kasım 2016; 13:5:18 >
  • şu allahın belası sanal tuşları olmasa çok hoş telefon
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Marketten Gmd immersive yükleyin ücretsiz sürümde tüm uygulamalar için sanal tuş gizleme, full sürümdeyse istediğiniz uygulamalar için sanal tuş gizleme ayrıca kırmızı alt çizgiyi transparan hale getirme mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sunstorms

    Marketten Gmd immersive yükleyin ücretsiz sürümde tüm uygulamalar için sanal tuş gizleme, full sürümdeyse istediğiniz uygulamalar için sanal tuş gizleme ayrıca kırmızı alt çizgiyi transparan hale getirme mevcut.

    olması bile rahatsız edici hocam. kapasitif tuşu yok sanal tuş her türlü olcak gizlesen ne olcak :)
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Tuşlar yer kaplamamış olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.