Şimdi Ara

Huawei P10 kamera performansı konusunda en iyi 5 telefon arasına girdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3arbar

    genelde teknoloji editörleri kendi cebinden para verip mwc ye gitmiyorlar.haliyle birileri (sponsor vs) götürüyor.acaba o birileri p10 u görmezden mi gelin dedi.akla enteresan sorular geliyor.malum parayı veren düdüğü çalıyor.

    yada şu ihtimal var.bazı markalar bazı sitelere kıyak çekiyor.kıyak çekilmeyen site ise o markaya küsüyor ve ürününü görmezden geliyor.

    misal sdn p10 u alıp getirdi ofisine.

    o incelemeler, ana sayfalarda yapılan övgüler babasınının hayrına mı yapılıyor sanıyordun? :)
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    İyi de hiç kimse lg'nin telefonlarını ilk çıktığı fiyattan almadı. Çok iyi hatırlıyorum arkadaş g2'yi 1350 liraya mağazadan almıştı, salak mısın oğlum internetten daha ucuza niye almadın demiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 12 Mart 2017; 3:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercnyvs

    İyi de hiç kimse lg'nin telefonlarını ilk çıktığı fiyattan almadı. Çok iyi hatırlıyorum arkadaş g2'yi 1350 liraya mağazadan almıştı, salak mısın oğlum internetten daha ucuza niye almadın demiştim.

    g2 sözde ucuza çıktı zaten.1600 liradan.sonra 1500 lira uzun bir dönem gitti.dolar da o dönem 1.97 lira idi.o plastik ve ince işciliği kötü olan telefon için gene de yüksek idi aslında.

    hele g3 tam bi skandal dolar fiyatı.tabi o dönem kimse bu tür ince yorumlar yapmıyordu.g3 2200 liradan ve 1047 dolardan çıktı.dolar 2.1 lira idi.g3 1800 liraya düşse bile gene anormal bi fiyata satıldı.samsung da o dönemler bu plastik ve vasat ince işcilikten iyi karlar elde etti.

    nedense o dönem kimse o plastikleri eline alıp ya bunlar 800-1000 dolar etmez falan demedi.düşünsene o dönem 800 dolara g2 acayip sükse yaptı.

    şimdi p10(kaliteli malzeme ince işcilik iyi kamera vs) 3000 lira 797 dolar a çıkıyor.misal

    uluslararası ticarette her zaman dolar fiyatını göz önünü almak lazım.




  • hatta o dönem çok iyi hatırlıyorum sd800 var abi bunda diyorlardı g2 için. demekki başkada bi numarası yokmuş.şimdi sd800 tarih oldu.

    aslında aynı şeyi mi 5 te yaptılar.ve tuttu.

    kıssadan hisse:

    1- salt işlemciye takılmamak lazım

    2- lira dolar fiyatına dikkat etmek lazım.

    3- kalitesiz malzeme ve vasat ince işcilik olan telefonlarda reel fiyat aslında 300-400 dolar dır.ki oralara iniyor bunlar genelde.
    (an itibariyle mi5 402 dolar sd820 li)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 12 Mart 2017; 4:15:34 >
  • Her şeyden önce tüm firmalar, örneğin; kablosuz şarj teknolojisiyle müşterilerini buluşturulmalı. İnanın pratik ve kullanışlı oluyor. Uzun süre giden şarj süresi de unutulmamalı. Yoksa kamera şöyle iyi böyle iyi... bunlar artık karın doyurmuyor!

  • P10 Plus zirveye oturacaktır daha iyi diyafram ve daha iyi lens desteği ile...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraqqq.m8

    g6, xz premium, z10, moto g5 plus ve nokia 3310' un detaylı ön incelemesini yapan donanım haber ekibi neden huawei p10 ve p10 plus modellerini incelemedi fazlasıyla merak ediyorum.

    Çünkü donanımhaber diğer yayınların aksine, çektiği videoların depsini fuarın olduğu hafta değil, sonraki haftalara yayarak paylaşılıyor. Geçen senenin ve bu senenin CES'lerinde de bu olmuştu.
    edit:ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 12 Mart 2017; 13:59:30 >
  • Siz şimdidenn 3000-3500 tl yi gözden cikartin derim ayrica kamera olayi iyi diyip bu cihaz alinmaz o fiyata s8 alinir yada lg 6 alinir htc alinir ama sony alinmaz huaewi alinmaz paraya yazik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Siz şimdidenn 3000-3500 tl yi gözden cikartin derim ayrica kamera olayi iyi diyip bu cihaz alinmaz o fiyata s8 alinir yada lg 6 alinir htc alinir ama sony alinmaz huaewi alinmaz paraya yazik...

    samsung niye alınır acaba? ne özelliğinden dolayı alınır diyorsun? kamera da hormonlu renkler veriyor.yani kalite düşük.misal huawei p10 da olmayan ve samsung s8 de olacak ne var? çok fazla marka takıntılı olmamak lazım aga.

    ikincisi lg hiç alınmaz.zaten öyle kalite yönünden marka algısı oldukça düştü g2 ile birlikte.vasat malzeme vasat ince işcilik ve gene hormonlu kamera.kronik sorunlarda cabası.

    sony nin yazılımsal sorunları oluyor genelde.malzeme kelitesi ve ince işciliği gayet iyidir.kamera da doğal renklere önem verir.

    sony henüz istenilen noktada değilsede lg ye göre çok çok önde.huawei an itibariyle bu ikisinden de iyi duruma geçmiş durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 12 Mart 2017; 16:39:19 >




  • bu arada piyasada rekabet olmasaydı muhtemelen samsung ve lg ful plastik kasalı telefonları 800-1000 dolara satamaya devam edecekti muhtemelen.baktılar pabuç pahalı malzeme kalitesini artırdılar.lg hala gene vasat malzeme kalitesi olarak.
  • Aynı site geçtiğimiz günlerde 850 TL ye satılan moto g4 plus a 84 puan vermiş ....Bilginize !!

  • Pixel'in EOS'u uzun süre onu lider yapacaktır. Yeni XZ'ler de umut vaadediyor aslında. Onuda beklemek lazım. Huawei güzel cihaz yapmış ama pahalı. P9 daha alınasidir.

  • Benim anlamadigim, daha önce Mate 9 ile zaten kullanilan ayni kamera sistemi P10'a takılınca ne değişti de Mate 9 ilk sıraya giremiyorken P10 giriyor.

  • Dxomark saçmalığına inanan var mı? Adamlar kim parayı bastırıyorsa onun puanını yükseltiyorlar. Huawei için konuşmuyorum. Huawenin cihazlarının kamera kalitesi her zaman iyidir. Ama Lumia 1020 ye 74 puan verip, Nokia 808'e 77 puan verip Samsung S4 e 75 puan vermek ne demektir ya biri açıklasın? Çöp s4 şimdi 1020 den daha mı iyi çekiyormuş :) Buna ancak Kadir İnanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

    Huawei P10 Plus düşünüyorum ama okuduklarıma göre fotoğraf çekimi konusunda beğenilen bu telefon video çekimi açısından çokta iyi bulunmamış sanki.Ya da ben yanlış yorumluyorum.

    Video çekimi konusunda sizlerin duyumları nasıl ?
  • Dün mediamarkt da p9 u inceledim arayüzü gerçekten çok güzel, temiz ve düzenl...6s kullanıcısıyım ama arayüzü çok beğendim...

  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    P9 un video çekimi kötüydü tahminimce bunda geliştirdiler. Yinede gerçek incelemeler ortaya çıkmadan bişey diyemeyiz. Bende p10 plus bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Pekala...

    Diyelim P10 Plus'unda video çekimini beğenmedik.

    O zaman video çekimi iyi olan , büyük ekranlı Android telefonlar arasında seçeneklerimiz neler ? Bir fikrin var mı ?
  • p9'la tıpatıp aynı ekran kasa oranına sahip.yahu insan 3-4mm de olsa üstten alttan traşlar ayıptır.
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    önceliğim video olmadığı için bu konuda yardımcı olamam :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.